Bu da benim çeyizimden örnekler...

Tamam canım 20 mayıs saat 23.59 a kadar geçerli istersen veririm

Canım çok sağol bu arada Westwingden aldığım kutuların ikisi iptal edilip ücreti kartıma yatırılmış ücreti bu çek 50 TLnin altına izin vermişti bana o yüzden heralde. Sebep belirtmemişler. Bakalım diğerlerinin başına da aynı şeyler gelecek mi çok merak ediyorum.

canım senin parisli nevresimin evim nette sen ne kadara almıştın burda soran arkadaşlar olmuşturda

Canim benim parisli nevresimim yokki pembe yazili resimli olani soruuksan 100 TL ye aldim markafoniden Barine Home kampanyasindan25 TL cek kullanmistim ama.

smdilk hersey yolunda ve kontrolüm altında gunnurcm beklediğimden çabuk öğrenince tarih ve coğrafyayı o stresi attmstümden:))
sen nasılsn bakalm:))

Canım dershanede coğrafyayı iyi öğrendim arada unuttuğum madenler ovalar dağlar olsa da hafif bakınca oluyor bişiler şuan tarih işliyoruz kurtuluş mücadelesindeyiz anayasa dersen sene başında bitirdik zihnim de bitrdi yani en baştan çalışmam lazım ona bakalım inşallah olur istediğimiz gibi o günün şansı da çok önemli çünkü. Ayrıca cumartesi gelinliğimin ilk provası var

Teşekkür ederim canımm facebooktan arkadaşınla fyonk sitesini beğenip arkadaşınla birbirine hediye çeki gönderebiliyorsun öyle yapmıştım :))

tchiboya çok ısınamadım. gerçi 2 parça bişey aldım (süt köpürtücü ile 4 lü kavanoz seti) oda burdaki ark görüp heveslenipde almıştım

Günnurcugum sana ayakkabı arıyorum :))) Nerde ayakkabı görsem aklıma sen geliyorsun.
Babet giyeceksen böyle bir şey tercih edebilirsin.

Senin gelinliğin de dantelli felan oldugu için spor mu kaçar ki bilemedim ama çok güzel

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…