- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 415412 bu sepet nasıl canım banyoda el havlusu felan koymak için de güzel olur diye düşündüm
Canım ben hasır sepeti daha çok beğendim nedense kumaş olanlar eline geçince resimdeki kadar tok durmayacağı için hayal kırıklığı yaşatmasın.
Günnurcugum tchibodan hediye çekim var ne alsam sence yardımcı olur musun?Aklımda bişeler var ama sen olsan ne alırdın?
Canım ben hasır sepeti daha çok beğendim nedense kumaş olanlar eline geçince resimdeki kadar tok durmayacağı için hayal kırıklığı yaşatmasın.
canım hediye çekini nereden aldın
bu arada sepet şimdiden gereksiz gibi geliyor evlencek arkadaşlarım evi dizilince aldılar hep şimdiden alma canım linenestede englısh home tarzı sepetler var
günnurcum msjnı yeni gördüm canım cevap döndüm sana
Allah güle güle kullanmak nasip etsin :)
Cnm mutfak ürünlerinden ne önerirsin?
Canım bence bunlar çok ama çok şirin ben de tchibodan aldım silikonları çok kaliteli ama bunun özellikle şeklide süper :)
Tchibo.com.tr || 12li Silikon Muffin Kalıbı Çiçek şeklinde
Canım ben aslında silikon şey sevmiyorum ama bende çok begendım bunu hatta sepetimde bekliyor bunu alsam mı yaa saglıksız gibi geliyor bunlar bana
Tşk ederim canım sende benim begendıgım şeyleri begenınce aldım gitti.Zaten ayda yılda bir kere kullanırım.Çok teşekkür ederim
iyi gnlerde kullan canım inşallah hepsini
hepsini güle güle kullan peçete halkalarında çok şık. almakla iyi yapmışsın