Bu da benim çeyizimden örnekler...

güle güle kullan canım hepsi çok güzel, özellikle yemek takımın :)

Aynen öyle :) missberry hazırlıkta bizden ilerde hayli, izlemeye devam edelim :))
Nelere baktın canım özellikle ? Ben de bu haftasonu Ankara'ya geleceğim kısmet olursa, arkadaşımın düğününe :)
Yemek takımının şimdi daha ucuz olmasına da üzülme sonuçta fiyatı düşmeyedebilirdi ; o zaman almasaydın belki sonra aynı takımdan bulamayabilirdin de. Sonuçta çok güzel bir takımın oldu. Güzel günlerde sağlıkla kullan her şeyini canım :)

Kentpark ve Cepayı gezdim aslında Bernardo da güzel günlük yemek takımları vardı 100 TL lik alışverişe 50 TL lik hediye çeki devam ediyor. Linens te de ikinci ürüne % 50 indirim vardı. Jumbo da yuvarlak takımlardan jungle (12 KİŞİLİK) modelini çok beğendim 995 TL den 675 TL ye düşmüş ama günlük olarak kullanılacak bir takım için hala pahalı Seramik kaplama tava ve tencere alımımı ertelemeye karar verdim yerli üreticiler de yapmaya başladığı için fiyatların daha da düşeceğini sanıyorum. Tchiboyu takipteyim nette cam kesim tahtası beğendim ama alıp alamama konusunda kararsızım boyutunun uygun ve kullanışlı olup olmadığını gözümde canlandıramadım.

jumbo jungle tchibo cam kesim panosu seti.

Yemek takımı çok güzel görünüyor cidden. Jumbo'nun yemek takımlarıyla ilgili kafamda önceden bir şey yoktu ama mağazasına gidip görünce bayılmıştım. Bu da harika.
Cem'in ve Korkmaz'ınkileri biliyorum ben seramik tencere-tava konusunda. Hatta Cem'inkiler 119 liraya indirimdeydi evim.net te mi pratikev.com da mı ne hatırlayamadım tam şimdi.
Tchibo'nun kendi mağazasına gelmemiş midir canım, Ankara'da nerelerde var bilemiyorum ama.

Jumbonun bu takımı fotoda net görünmüyor yakından çok zarif gerçekten insanı cezbediyor çok gerekli olmasa da :) Tchibonun öncelerden Mutfak Sanatı diye bir teması vardı. Çok güzel ürünler gelmişti ama ben çeyiz alımına başlayamamıştım o zamanlar. Bu kesim panosuda fırsat reyonunda şimdi. Tekrar gelir umarım bahsettiğim temada çok şık ve güzel bir salata kurutucu vardı :) Yemek şekillendirme kalıpları rendeler vs pratik ve kaliteli ürünlerdi. Korkmazın tavaları çok güzel gerçekten yakından inceledim kalınlığı ve sağlamlığı dikkatimi çekti.

Son düzenleme:
Almila ayrıca Optimuma kesin git ve kahvaltı takımını kendin seç hiç olmadı hoşuna giden başka bir şey bulabilirsin :) Yanında tefal outlet ve onun da yanında Aydoğanlar Taç vs bir kaç mağaza daha var.

Canım gideceğim bir aksilik olmazsa, gitmişken bütün alışveriş merkezine şöyle bir göz gezdiririm. Ne yazık ki çok vaktim yok Dönüşte yazarım buldum mu bulamadım mı ne aldım diye :)Bu tencere-tava konusunda erkek arkadaşım sürekli espri yapıyor bakalım o tencereleri hangi yemeklerle dolduracaksın gibisinden :))Bense hala bir sos tenceresi bir de pilav tenceresi almanın planını yapıyorum :) ( Bu arada bu ikisini Korkmaz'dan gözüme kestirdim )

Umarım canım :) Diğer maviyi boşver aldığın diğer modeli de çok beğendim çok başarılı :81:

Güle güle kullan canım, missberry sayesinde iyiden iyiye mavisever olacağız :)

Mavi güzeldir mavi sevilmez mi ya sevin tabi

Kesinlikle missberry nin çeyizinden edindiğimiz çok işime yarıyor :)
Aynen öyle :) missberry hazırlıkta bizden ilerde hayli, izlemeye devam edelim :))

Sağolun bayanlar :13:
Ben burda olmayı çook seviyorumm
Sizden ilerde olabilirim ama daha yolun sonunda değilim
Birlikte tamamlamak ve eşyalarımızı evlerimize yerleştireceğimiz günleri de görebilmek dileğiyle

Son düzenleme:
Teşekkür ederim benim henüz ilk nevresim alışım olduğu için bu konuda rahattım fakat modeller çok güzel ve insan karar vermekte zorlanıyor :)

bide çok açık pembe-papatyalı modeli var ya bu markanın oda favorilerimden

çok şık seçimler yapmışsın canım. bayıldım
güle güle kullan hepsini..

Tecrübelilerin söylediğine göre çeyiz yolunun sonu yokmuş, her daim yeni bir şey çıkıyormuş :)
Amin canım amin, inşallah :)

bocekkk
bide çok açık pembe-papatyalı modeli var ya bu markanın oda favorilerimden

Benim de favorilerimden o model :)

Son düzenleme:
Mutlu günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah çeyizini.Brabantia saklama kavanozlarının içerisinde cam varmı acaba bende almayı düşünüyorum.

Mutlu günlerde ağız tadıyla kullanırsın inşallah çeyizini.Brabantia saklama kavanozlarının içerisinde cam varmı acaba bende almayı düşünüyorum.

Teşekkürler canım cam değil şeffaf olan kısım için Anti statik plastik penceresi deniyor. Ama çok güzel bu kavanozlar tavsiye ederim :)

aldıklarını güzel günlerde kullan tatlım minimal nevresim takımlarının kalitesi nasıldır acaba?

aldıklarını güzel günlerde kullan tatlım minimal nevresim takımlarının kalitesi nasıldır acaba?

Canım teşekkür ederim. Siparişlerim henüz elime ulaşmadı fakat mağazada incelediğimde çok beğenmiştim satış personeli de kaliteli bir ürün olduğunu söylemişti tabi her satış personeli söyler bunu :). Forumda olumsuz yorum görmedim kullananlar memnunmuş, inşallah ben de memnun olurum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…