Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım Verda'nın saklama kaplarını netten mi aldın, Ankara'dan aldıysan nereden aldın acaba ? :)
Bir de Minimal'e hangi mağazadan baktın ?
Hareket vakti yaklaştı heyecanlandım :))

Canım Verda'nın saklama kaplarını netten mi aldın, Ankara'dan aldıysan nereden aldın acaba ? :)
Bir de Minimal'e hangi mağazadan baktın ?
Hareket vakti yaklaştı heyecanlandım :))

Canım Verdaları nettenalalım.com dan 24,90 TL + kargo:28,95 TL ye getirttim. 2 günde teslim ediyorlar hiç uğraşma mağazalarda zaten daha pahalıydı 35 TL falandı. Minimali de Kentparkta pierre cardin de gördüm galiba 2. katta olması lazım Linens Mağazasının karşısındaydı. Gelmişken Çıkrıkçılar Yokuşuna, Kızılay Kayalar, Aydoğanlar, Alp Billuriye ve Parlak billuriyeye bakabilirsin. AVM lerde Tantitoninin de mağazası var ve çok şeker ürünleri var. Armadanın en alt katı sakin oluyor gidersen oraya da bak bence.

Bu nevresim takımlarını nette gördüm çok şıklar bence sade ve güzel, sizce nasıl?
$DC4786_3.jpg $DC4785_3.jpg $DC4785.jpg $DC4786.jpg

Canım Verdaları nettenalalım.com dan 24,90 TL + kargo:28,95 TL ye getirttim. 2 günde teslim ediyorlar hiç uğraşma mağazalarda zaten daha pahalıydı 35 TL falandı. Minimali de Kentparkta pierre cardin de gördüm galiba 2. katta olması lazım Linens Mağazasının karşısındaydı. Gelmişken Çıkrıkçılar Yokuşuna, Kızılay Kayalar, Aydoğanlar, Alp Billuriye ve Parlak billuriyeye bakabilirsin. AVM lerde Tantitoninin de mağazası var ve çok şeker ürünleri var. Armadanın en alt katı sakin oluyor gidersen oraya da bak bence.

Çıkrıkçılara bakamayacağım canım, Cumartesi sabahı Ankara'da olacağım. Akşam düğün var. Pazar öğlen de geri döneceğim. Tabii bu arada arkadaş buluşmaları planı var. Hangisi arada gerçekleşecekse artık :)))
Şu durumda sadece Optimum'a ve Kızılay'da Kayalar ve Aydoğanlar'a bakabilirim canım. Optimum dönüşü Kent Park ve Cepa'ya da bakabilirim aslında :) Gelince belli olacak :)
Alp Billuriye ve Parlak Billuriye nerede, onları hatırlayamadım. Moda Çarşısı'na da bir göz gezdiririm.En azından neyi nerde bulabileceğim hakkında fikrim olur.

Bu nevresim takımının yapısı çok hoşuma gitti tabi renk için herkesin zevki ayrı. Ama bence de beyazlar çok hoş görünüyor.

Son düzenleme:
Canım İssimo'nun nevresimleri Markafoni'de indirime girmişti, onları gördün mü ?
Beyaz renkliler hoş görünüyordu cidden.
Renklerini sevemedim bunların :KK43:

Gördüm canım çok güzeller ama nevresim alım limitimi şimdilik doldurdum :). Alp Billuriyeyi YKM nin ordaki Metro girişinin orda kime sorsan gösterirler. Parlak Billuriyenin de orda olduğunu biliyorum ama yerini tam olarak ben de bilemiyorum :)

Ayrıca bugün YKM den 12 adet kadeh aldım. Yemek takımımla da uyumlu ve yakından çok zarif görünüyordu. 4 lü olarak fiyatı 39 TL DEN 3 takım.

attachment.php

Ben çok beğendim cnm nevresım takımlarını . Ben dallı güllü şeyleri hiç sevmıyorum , böyle sade şeyleri sevıyorum :)

Çok güzelmiş , tez vakitte eline ulaşır inşallah :)

hepsi birbirinen güzel. güzel günlerde kullanın inş huzurla tadını alarak..

Bu tupperwarelere bu aralar kafayı taktım galiba dün de eko 2li set siparişi verdim indirimde bulmuşken :)

$Tupperware-Eko-2-039-li-Set__37634364_0.jpg

:) Hayırlı olsun canım, ne kadara aldın; gittigidiyordan mı gene ?

:) Hayırlı olsun canım, ne kadara aldın; gittigidiyordan mı gene ?

Evet canım gittigidiyordan aldım, teşekkür ederim. Güven sorunu yaşama sakın almayı düşünüyorsan aynı gün içinde kargoluyorlar. Berraklar bugün elimde olacak inşallah :) 22 TLydi Kargoyla 27 ye geldi ama sitedeki en uygun fiyattı.

Son düzenleme:
Tupperlardan almak istediğim diğer ürünler :
Bakliyat ve kuru gıda için oval set
Deepfreeze için antartika saklama kaplarından bir kaç tane
Sebze meyve saklamak için bir iki tane de tinimini hanım.

Evet canım gittigidiyordan aldım, teşekkür ederim. Güven sorunu yaşama sakın almayı düşünüyorsan aynı gün içinde kargoluyorlar. Berraklar bugün elimde olacak inşallah :) 22 TLydi Kargoyla 27 ye geldi ama sitedeki en uygun fiyattı.

İnşallah :)
Hangi satıcıdan aldın canım, ben de bakayım ürünlerine :)
Bu arada ben zeytinyağı koymak için de bir kap istiyorum tupperware dan.
İnşallah almak istediklerini tamamlarsın tez vakitte :)

X