Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım Verda'nın saklama kaplarını netten mi aldın, Ankara'dan aldıysan nereden aldın acaba ? :)
Bir de Minimal'e hangi mağazadan baktın ?
Hareket vakti yaklaştı heyecanlandım :))
Canım Verdaları nettenalalım.com dan 24,90 TL + kargo:28,95 TL ye getirttim. 2 günde teslim ediyorlar hiç uğraşma mağazalarda zaten daha pahalıydı 35 TL falandı. Minimali de Kentparkta pierre cardin de gördüm galiba 2. katta olması lazım Linens Mağazasının karşısındaydı. Gelmişken Çıkrıkçılar Yokuşuna, Kızılay Kayalar, Aydoğanlar, Alp Billuriye ve Parlak billuriyeye bakabilirsin. AVM lerde Tantitoninin de mağazası var ve çok şeker ürünleri var. Armadanın en alt katı sakin oluyor gidersen oraya da bak bence.
Bu nevresim takımlarını nette gördüm çok şıklar bence sade ve güzel, sizce nasıl?
Eki Görüntüle 186957 Eki Görüntüle 186958 Eki Görüntüle 186959 Eki Görüntüle 186960
Canım İssimo'nun nevresimleri Markafoni'de indirime girmişti, onları gördün mü ?
Beyaz renkliler hoş görünüyordu cidden.
Renklerini sevemedim bunların
yemek takımı çok güzel uyum harika. güle güle kullan
Çok güzelmiş , tez vakitte eline ulaşır inşallah :)
hepsi birbirinen güzel. güzel günlerde kullanın inş huzurla tadını alarak..
:) Hayırlı olsun canım, ne kadara aldın; gittigidiyordan mı gene ?
Evet canım gittigidiyordan aldım, teşekkür ederim. Güven sorunu yaşama sakın almayı düşünüyorsan aynı gün içinde kargoluyorlar. Berraklar bugün elimde olacak inşallah :) 22 TLydi Kargoyla 27 ye geldi ama sitedeki en uygun fiyattı.