Bu da benim çeyizimden örnekler...

ben $ahsen 3. resimdekilerinn daha cok uydugunu düsünüyorum..:97:
yemek takimin siyah beyaz.. gayet sade.. kadehlerde öyle.
Diger desenliler biraz karisik geldi bana ama tbai yine senin tercihin

ben $ahsen 3. resimdekilerinn daha cok uydugunu düsünüyorum..:97:
yemek takimin siyah beyaz.. gayet sade.. kadehlerde öyle.
Diger desenliler biraz karisik geldi bana ama tbai yine senin tercihin

Sağol canım o kadehlerde indirim var sadece kadeh alacak olursam onlardan alabilirim uyum açısından en yakın model bence de o :)

Kızlaren sonunda baharatlığımı aldım. Kavonozlarımla takım oldular çok mutluyum :)))

Son düzenleme:
bence siyah kadehler güzelll yemek takımına uyum sağlarrr

bu arada canım çeizlerin çok güzel...

hisar çatal bıçak ile aryıldız çay setine bayıldımmmm. fiyatları ne acaba

umarım bir an çönce herşeyi gönlünce alır ve bitirrsin zor iş valla şu çeyiz işi

Öncelikle çok teşekkür ederim. Ben de siyah ayaklı kadehleri almaya karar verdim, Biev de görmüştüm 3 tanesi 35 TL idi fakat YKM de 4 tanesi 35 TL. Modelin adı Siyah Domino Kadeh. Hisar Çatal Kaşık Bıçak Takımımın etiket fiyatı 1590 TL. Ankarada gitmediğim yer kalmadı indirim ve taksit yapan bir yer arıyordum Optimum Outlet Aydoğanlardan 1350 TL ye 8 taksitle aldım. Bir çatal kaşık bıçak takımı için gerçekten pahalı fakat çok beğendim ve içime sindi. Ar Yıldız Çay takımım 12 kişilik fotoğrafta görünen tüm parçalar şekerliğinden, maşasından tutun çay süzgecinden altındaki çayın yere damlamasını önleyen aparata varana dek 199 TL ye aldım. Kampanyalıydı ve ben buna benzeyen Hisarın Monaco modelini daha önce beğenmiştim fakat Hisarın setinde şekerlik maşa ve çay süzgeci olmadığı halde 285 TL idi. Ben Hisarın Tearend modelinin tepsisine de bayılmıştım ama sırf tepsi 185 TL ve çok ağırdı. Çay servisindeki halini düşünemiyorum :))

Topigin hayirli olsun.. Hepsi cok güzel, özellikle hisarin catal kasik bicak takimi
dikkatimi cekti..

Topigin hayirli olsun.. Hepsi cok güzel, özellikle hisarin catal kasik bicak takimi
dikkatimi cekti..

Teşekkür ederim Gamzelim ben de sizin çeyizlerinizin takipçisiyim bu arada :) Sayenizde bir çok şeyde fikir sahibi olmuşumdur ama henüz sizin çeyizleriniz gibi kapsamlı değil inşallah imkan buldukça tamamlayacağım :))

Olsun yavas yavas halledersin, bende uzun süre para biriktirip aldim
önceden gözlemek kampanyalari beklemek en iyisi canim.. kolay gelsin

Bu minik kavanozlarımı çok seviyorum, şimdiden gereksiz olmasına rağmen dayanamadım aldım :)

ne güzel al bence hemen ama 12 kişiliğe tamamlamıcan mı canım kadehleri?
1590 mı:44:ne kadar pahalıymışş.iyi bulmuşsun canım gezsip araştırmak lazımmmm hemen almamak lazım ama ben dayanamayıp alıyorum
hisarın tepsisi çok ağır canım bizim işyerinde varrr 1 keresinde bir bakım dedim aman allahım çok ağır yuhh be bu ne böle dediydim
kesinlikle heleki suyuda götrdüğünde hiç düşünme yani

Canım tamamlayacağım bu ay maaşı alınca ilk işim 12 adet kadeh almak olacak :) Aynı kadehten Bernardonun sitesinde gördüm 4 tanesi 30 TL ye stoklar tükenmemişse Bernardodan alacağım bakalım kalmıştır inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…