Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım aldıkların çok güzel...

Bende yavaş yavaş almaya başladım kalıtelı olsun az olsun derim hep senin çeyizinde aynen öyle :)

Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın canım...

Canım aldıkların çok güzel...

Bende yavaş yavaş almaya başladım kalıtelı olsun az olsun derim hep senin çeyizinde aynen öyle :)

Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın canım...

Çok teşekkür ederim ben tam da dediğin gibi yavaş yavaş az ama öz şeyler almaya çalışıyorum umarım yavaş yavaş istediğimiz herşeyi alabiliriz :))

Kızlarrr bugün yemek takımımın kurabiye standını gördüm, çoktandır arıyordum bulamamıştım, görünce kaçırmak istemedim :)

Son düzenleme:
Aradığını bulmak kadar güzeli yok :) Çok sevindim canım. Güle güle kullan, çok şık duruyor. Hayırlı olsun.

Aradığını bulmak kadar güzeli yok :) Çok sevindim canım. Güle güle kullan, çok şık duruyor. Hayırlı olsun.

Teşekkür ederim ben de çok beğendim belki çok gerekli bir şey değil ama :)) Kesinlikle insan kafaya takıyor yoksa bu çeyizler yüzünden psikolojimiz bozulcak galiba :))

Teşekkür ederim ben de çok beğendim belki çok gerekli bir şey değil ama :)) Kesinlikle insan kafaya takıyor yoksa bu çeyizler yüzünden psikolojimiz bozulcak galiba :))
Bende çok beğendim canım
sözlerine de katılıyorum :) hani uzun süredir evli olanlar gereksiz görebiliyor ama biz illa tamamlayacaz ya herşeyi ( bende dahil olmak üzere :)) ) eksiksiz olmaya çalışacaz ya :) olsun elimizden geleni yapalım, içimize sinsin

Canım çok haklısın inşallah içimize sinecek sevdiğimiz şeyleri almaya imkan bulabiliriz :) Allah kolaylık versin bizlere...

Kızlar bu nevresim takımlarının siparişini şimdi verdim Trendyoldan. Çok beğenerek aldım. Bugün alışveriş merkezinde yakından görünce de kalitesinden emin oldum.

Güle güle kullan canım
Maviliye diyecek yok zaten de diğeri de çok güzel onu da çok beğendim..

Canım çok teşekkürler ben çift kişilik aldım. Maviliyi ilk sende gördüm ve çok beğendim. Hatta diğer maviliyi de beğendim ama hepsini almak biraz pahalı olacaktı benim için. İyi günlerde kullanırız umarım :))

Son düzenleme:
mavi nevresim takımını uzun zamandır çok beğeniyorum cnm. zaten o markanın modelleri çok hoş geliyo ama fazla nevresimim olduğu için kendimi zor tutuyorum. güle güle kullan canım. benim favorim o:)

Güle güle kullan canım, missberry sayesinde iyiden iyiye mavisever olacağız :)

mavi nevresim takımını uzun zamandır çok beğeniyorum cnm. zaten o markanın modelleri çok hoş geliyo ama fazla nevresimim olduğu için kendimi zor tutuyorum. güle güle kullan canım. benim favorim o:)

Teşekkür ederim benim henüz ilk nevresim alışım olduğu için bu konuda rahattım fakat modeller çok güzel ve insan karar vermekte zorlanıyor :)

Son düzenleme:
Güle güle kullan canım, missberry sayesinde iyiden iyiye mavisever olacağız :)

Kesinlikle missberry nin çeyizinden edindiğimiz çok işime yarıyor :) Dün alışveriş merkezlerini dolaştım fiyat araştırmak için bir şey almadım herşey çok pahalı geldi. Ne yapacağız bakalım ? Hiç bir şeyim yokmuş gibi hissetmeye başladım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…