Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aldıkların çok güzel...
Bende yavaş yavaş almaya başladım kalıtelı olsun az olsun derim hep senin çeyizinde aynen öyle :)
Allah güle güle kullanmayı nasıp etsın canım...
Güle güle kullan inşallah
Güle güle kullan canım..
Aradığını bulmak kadar güzeli yok :) Çok sevindim canım. Güle güle kullan, çok şık duruyor. Hayırlı olsun.
Bende çok beğendim canımTeşekkür ederim ben de çok beğendim belki çok gerekli bir şey değil ama :)) Kesinlikle insan kafaya takıyor yoksa bu çeyizler yüzünden psikolojimiz bozulcak galiba :))
Bende çok beğendim canım
sözlerine de katılıyorum :) hani uzun süredir evli olanlar gereksiz görebiliyor ama biz illa tamamlayacaz ya herşeyi ( bende dahil olmak üzere :)) ) eksiksiz olmaya çalışacaz ya :) olsun elimizden geleni yapalım, içimize sinsin
güle güle kullan çeyizlerin çok güzelmiş bende aryıldız çay takımının taşlısını aldım çok güzel
Kızlar bu nevresim takımlarının siparişini şimdi verdim Trendyoldan. Çok beğenerek aldım. Bugün alışveriş merkezinde yakından görünce de kalitesinden emin oldum.
Eki Görüntüle 185812 Eki Görüntüle 185813
Güle güle kullan canım
Maviliye diyecek yok zaten de diğeri de çok güzel onu da çok beğendim..
mavi nevresim takımını uzun zamandır çok beğeniyorum cnm. zaten o markanın modelleri çok hoş geliyo ama fazla nevresimim olduğu için kendimi zor tutuyorum. güle güle kullan canım. benim favorim o:)
Güle güle kullan canım, missberry sayesinde iyiden iyiye mavisever olacağız :)