Ayy, çook güzell bayıldım battaniye ve çalışma masana, diğer tasarımlarda çok hoş ve orjinal. Tatlım Allah mutlulukla, ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin
canım battaniyelerin güzelmiş kaça aldın tatlım
hahay:))) utanmak için biraz erken deilmi gunnurcmallah utancağın zmanları tez zmanda göstersn inşşş:)))
nasıl bi duaysa iyi bişi söledm ama yanlış anlaşılmasın..ayy çok sinir olurum böyle imalar yapan muzip tiplere ama bende onlardan oldm sanırm su an:)
hiç bi çeki de kaçırmayızzzzz güle güle kulln havlunu da
canım çok sağol bunlar pleksi saat olarak geçiyordu galiba plastikle cam karışımı gibi birşey ama yakından görmedim hiç saat alımını da şimdilik evlilik sonrasına ertelemeye karar verdim :) Emeğine sağlık.
Rica ederim,görünce seninle paylaşmak istedim.Bu arada battaniyelerin geldi mi canım?
Canım geldi battaniyeler ben çok beğendim sadece inceler biraz ama o da pamuklu yapılarından kaynaklanıyor yani akrilik olan battaniyeler kalın olurken pamuklular ince yapıda. Desenli olan da diğerdi de çok şık bence iyi ki almışım :)
canım sen servis gereçeklerini hangi markadan aldın çelik patates ezici varya onları nereden aldın bide slikon plastik aldınmı siyahlardan aldıysan hangi markdan aldın canım :)))))
Ohh ne güzel sıcak sıcak oturursunuz artık :)
Bende almak istiyorum ama şu anlık bir tane tek kişilik düşünüyorum.Hangisini tavsiye edersin?Bir tane açık krem rengi aldım bugün sarevin.Tv karsısında felan da kullanılsın istiyorum o yüzden senin aldıgın çift kişiliğin tekini alsam mı?Hemen kirlenmez hem :)
Sence hangi aldıgın daha güzel?
canım sen de minimal nevresim almışsın bir de sarev battaniye çok güzeller nerden aldım uygun fiyata gelmiş bayaaaa :) Bu arada koyu renk olan bence çabuk kirlenmeyeceği için kesinlikle tavsiye derim.
Güle güle kullan canım.Hediye çekleriyle mi aldın?Ben bakmıstım sabah ama almadım.Giyim sattığımız için böyle şeylere hiç ilgim yok heralde :)
Yok canım hediye çeki kalmadı ama limangoyu seviyorum sürekli kargo bedava oluyor ve tam 12 taksit yapıyor 40 TLlik alışverişe bile. Diğer siteler burdan kaybediyor beni :)) Sağol canım siz ne üzerine satışyorsunuz?
Ben de çok taksit yaptırmayı sevmiyorum öde öde bitmiyor çünkü :) Ama sen çok şey aldığın için ancak 12 taksit paklar seni :)))
Biz orjinal ürünlerin sezon sonu ürünlerini,ihraç fazlası ürünleri felan satıyoruz.Zara,mango,koton,t-box ne ararsan var.T-box tan kendime aldıgım bikinilerin pareoların şemsiyelerin haddi hesabı yok ev dolu hiçbirini kullanmadım bile.Dün annemler yeni mal aldıp geldiler.İşten çıkınca gidip bakacagım neler gelmiş diye
yaaaaaaaa çok şanslısın Samsunda neresi canım bu yer? Bizim böyle bir yer olsa neler neler almazdım kiçok iyi yapıyorsun o zaman sizin mağazada zaten her şey varsa böyle şeyleri düşünmene gerek yok
çok güzel görünüyorlar güle güle giybedenleri nasıl acaba dar mı geniş mi :26:genelde bana s bedenler bile büyük geliyor