Bu da benim çeyizimden örnekler...

Ayy, çook güzell bayıldım battaniye ve çalışma masana, diğer tasarımlarda çok hoş ve orjinal. Tatlım Allah mutlulukla, ağız tadıyla kullanmanı nasip etsin

canım battaniyem var ama çalışma masam yok acaba başka birine yazacaktın da karıştırdın mı ? Yine de çok teşekkür ederim daha güzelleri sana nasip olsun :)

hahay:))) utanmak için biraz erken deilmi gunnurcm:KK9: allah utancağın zmanları tez zmanda göstersn inşşş:)))
nasıl bi duaysa iyi bişi söledm ama yanlış anlaşılmasın..ayy çok sinir olurum böyle imalar yapan muzip tiplere ama bende onlardan oldm sanırm su an:)
hiç bi çeki de kaçırmayızzzzz güle güle kulln havlunu da:KK66:

Hahahahayyttt çok güldürdün beni :KK9::KK9::KK9::13: Canım bizi hep utandırdılar böyle büyüme çağında ergenlikte falan alıştık zaten :KK1: Yine de Allah dualarını kabul etsin diyim de gelsin o günler, en yakın zamanda size de nasip olsun :KK76:

canım çok sağol bunlar pleksi saat olarak geçiyordu galiba plastikle cam karışımı gibi birşey ama yakından görmedim hiç saat alımını da şimdilik evlilik sonrasına ertelemeye karar verdim :) Emeğine sağlık.

Rica ederim,görünce seninle paylaşmak istedim.Bu arada battaniyelerin geldi mi canım?

Son düzenleme:
Rica ederim,görünce seninle paylaşmak istedim.Bu arada battaniyelerin geldi mi canım?

Canım geldi battaniyeler ben çok beğendim sadece inceler biraz ama o da pamuklu yapılarından kaynaklanıyor yani akrilik olan battaniyeler kalın olurken pamuklular ince yapıda. Desenli olan da diğerdi de çok şık bence iyi ki almışım :)

canım sen servis gereçeklerini hangi markadan aldın çelik patates ezici varya onları nereden aldın bide slikon plastik aldınmı siyahlardan aldıysan hangi markdan aldın canım :)))))

Canım geldi battaniyeler ben çok beğendim sadece inceler biraz ama o da pamuklu yapılarından kaynaklanıyor yani akrilik olan battaniyeler kalın olurken pamuklular ince yapıda. Desenli olan da diğerdi de çok şık bence iyi ki almışım :)

Ohh ne güzel sıcak sıcak oturursunuz artık :)
Bende almak istiyorum ama şu anlık bir tane tek kişilik düşünüyorum.Hangisini tavsiye edersin?Bir tane açık krem rengi aldım bugün sarevin.Tv karsısında felan da kullanılsın istiyorum o yüzden senin aldıgın çift kişiliğin tekini alsam mı?Hemen kirlenmez hem :)
Sence hangi aldıgın daha güzel?

Son düzenleme:
canım sen servis gereçeklerini hangi markadan aldın çelik patates ezici varya onları nereden aldın bide slikon plastik aldınmı siyahlardan aldıysan hangi markdan aldın canım :)))))

Canım çelikleri İstanbuldan Bernardodan almıştım 2. % 50 indirim ve grupanya çekiyle hepsi 100 TL tutmuştu normalde tanesi yaklaşık 20-30 TL arası Leifheit marka çok kaliteliler Brabantialar gibi bu da çok güzel bir marka.Plastik servis gereçleri almadım tahtalar yeterli diye.

Ohh ne güzel sıcak sıcak oturursunuz artık :)
Bende almak istiyorum ama şu anlık bir tane tek kişilik düşünüyorum.Hangisini tavsiye edersin?Bir tane açık krem rengi aldım bugün sarevin.Tv karsısında felan da kullanılsın istiyorum o yüzden senin aldıgın çift kişiliğin tekini alsam mı?Hemen kirlenmez hem :)
Sence hangi aldıgın daha güzel?

canım sen de minimal nevresim almışsın bir de sarev battaniye çok güzeller nerden aldım uygun fiyata gelmiş bayaaaa :) Bu arada koyu renk olan bence çabuk kirlenmeyeceği için kesinlikle tavsiye derim.

canım sen de minimal nevresim almışsın bir de sarev battaniye çok güzeller nerden aldım uygun fiyata gelmiş bayaaaa :) Bu arada koyu renk olan bence çabuk kirlenmeyeceği için kesinlikle tavsiye derim.

Bende onu almayı düşünüyorum zaten canım.Ben onları dekorasyon.com dan aldım canım.Hediye çeki almıştık ya onunla aldım 130 tl ödedim.

$Untitled.jpg $BP441.jpg Kızlar Limangoda Hays pijamalar çok indirimde ben de evde günlük kullanmak için bunları aldım. Bir model daha vardı çok beğendiğim ama modelin bedenleri satılmış çok cici şeyler var tükenmeden kaçırmayın.

Eklentiler

• $1.jpg
    $1.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 48
Son düzenleme:
Güle güle kullan canım.Hediye çekleriyle mi aldın?Ben bakmıstım sabah ama almadım.Giyim sattığımız için böyle şeylere hiç ilgim yok heralde :)

Güle güle kullan canım.Hediye çekleriyle mi aldın?Ben bakmıstım sabah ama almadım.Giyim sattığımız için böyle şeylere hiç ilgim yok heralde :)

Yok canım hediye çeki kalmadı ama limangoyu seviyorum sürekli kargo bedava oluyor ve tam 12 taksit yapıyor 40 TLlik alışverişe bile. Diğer siteler burdan kaybediyor beni :)) Sağol canım siz ne üzerine satıyorsunuz?

Son düzenleme:
Yok canım hediye çeki kalmadı ama limangoyu seviyorum sürekli kargo bedava oluyor ve tam 12 taksit yapıyor 40 TLlik alışverişe bile. Diğer siteler burdan kaybediyor beni :)) Sağol canım siz ne üzerine satışyorsunuz?

Ben de çok taksit yaptırmayı sevmiyorum öde öde bitmiyor çünkü :) Ama sen çok şey aldığın için ancak 12 taksit paklar seni :)))
Biz orjinal ürünlerin sezon sonu ürünlerini,ihraç fazlası ürünleri felan satıyoruz.Zara,mango,koton,t-box ne ararsan var.T-box tan kendime aldıgım bikinilerin pareoların şemsiyelerin haddi hesabı yok ev dolu hiçbirini kullanmadım bile.Dün annemler yeni mal aldıp geldiler.İşten çıkınca gidip bakacagım neler gelmiş diye :KK66:

çok güzel görünüyorlar güle güle giy:nazar: bedenleri nasıl acaba dar mı geniş mi :26:genelde bana s bedenler bile büyük geliyor:KK25:

Ben de çok taksit yaptırmayı sevmiyorum öde öde bitmiyor çünkü :) Ama sen çok şey aldığın için ancak 12 taksit paklar seni :)))
Biz orjinal ürünlerin sezon sonu ürünlerini,ihraç fazlası ürünleri felan satıyoruz.Zara,mango,koton,t-box ne ararsan var.T-box tan kendime aldıgım bikinilerin pareoların şemsiyelerin haddi hesabı yok ev dolu hiçbirini kullanmadım bile.Dün annemler yeni mal aldıp geldiler.İşten çıkınca gidip bakacagım neler gelmiş diye :KK66:

yaaaaaaaa çok şanslısın Samsunda neresi canım bu yer? Bizim böyle bir yer olsa neler neler almazdım ki :KK52::KK52::KK52: çok iyi yapıyorsun o zaman sizin mağazada zaten her şey varsa böyle şeyleri düşünmene gerek yok :21:

Son düzenleme:
yaaaaaaaa çok şanslısın Samsunda neresi canım bu yer? Bizim böyle bir yer olsa neler neler almazdım ki :KK52::KK52::KK52: çok iyi yapıyorsun o zaman sizin mağazada zaten her şey varsa böyle şeyleri düşünmene gerek yok :21:

Kıyafet çok oluyor ama pijama felan bazen tek tük çıkarsa.Mağazamız çiftliğin arasında canım.Çok çok kaliteli şeyler geliyor.Bu konuda şanslıyım :)

çok güzel görünüyorlar güle güle giy:nazar: bedenleri nasıl acaba dar mı geniş mi :26:genelde bana s bedenler bile büyük geliyor:KK25:

canım inan bilmiyorum ama normalde M beden oluyor bana çok abes olursa geri gönderim kolay oluyor eğer beğendiysen sen de en küçük s beden var onu tercih etmek zorunda kalırsın. zaten pijamalar eşofmanlar çok dar güzel olmaz salaş seviyorum ama çirkin bir görüntü oluşturmamak koşuluyla. Bir deeeeeee penyemood markasının yeni sezon ürünlerine bayıldım burda hiçbir mağazada göremediğim için bir gün netten alıp denemem gerekecek :KK9: Özellikle pantolon gibi olan varya hayran kaldım ona :)

Eklentiler

• $Penyemood-6534-Bayan-Pijama-Takimi-Canta-Dahil__54261465_1.jpg
    $Penyemood-6534-Bayan-Pijama-Takimi-Canta-Dahil__54261465_1.jpg
    30,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $Penyemood-6535-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262467_0.jpg
    $Penyemood-6535-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262467_0.jpg
    28,8 KB · Görüntüleme: 44
  • $Penyemood-6554-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262547_0.jpg
    $Penyemood-6554-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262547_0.jpg
    38,7 KB · Görüntüleme: 48
  • $Penyemood-6554-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262547_1.jpg
    $Penyemood-6554-Bayan-Kisa-Sortlu-Takim__54262547_1.jpg