- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
Güle güle kullan canım aldıklarını
İnşallah kısa sürede tamamlarsın herşeyini.
Kolay gelsin
Çok teşekkür ederim inşallah :) Yavaş yavaş birşeyler yapacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güle güle kullan canım aldıklarını
İnşallah kısa sürede tamamlarsın herşeyini.
Kolay gelsin
güle güle kullan canım...hepsi birbirinde şık ve güzel
Kızlar baharat takımımı almıştım fakat geçen hafta Kızılayda yarı yarıya daha ucuz olduğunu görünce onu geri verip başka birşey aldım (Günlük Yemek Takımımı +Baharat Takımımı verdim Çay Seti aldım) Tantitonide indirimli fiyatı 110 olan bu baharat takımı Kızılay Kayalarda 60 TL inanamadım. En ucuz Markafonide peşin 75 TL + Kargo ücreti idi. Kavanozlarımla da uyumlu olur diye almak istiyorum. Ankarada olan arkadaşlara Kızılay Kayalara uğramalarını şiddetle tavsiye ederim. Hiçbirşeyi katalog fiyatından almak zorunda kalmıyorsunuz :)
Eki Görüntüle 169797
Ah Ankara deyince biri özlemim depreşiyor iyice :)))
Bence de gayet uyumlu olurlar :)
İnşallah alabilirsin. Kayalar'a kesinlikle uğrayacağım ama gelişim Nisan sonunu bulacak sanırım, anneler günü indirimleri başlamış olur inşallah :) Bir de Forum Ankara'ya ya da Antares'e baktın mı hiç, bir sürü çeyiz mağazası var ikisinde de.
Canm hiç gitmedim o alışveriş merkezlerine ama Nisanda ehliyet sınavım olacak Forum Ankaranın orada gitmek istiyordum ben de ama çok uzak kaldığım yere. Eee sen almıyor musun kahvaltı takımını son durum nedir?
iyi günlerde kullan canım
4. Bernardodan 200 tl 6 kişilik takım, sizce de çok pahalı değil mi? Sonuçta 12 kişiye tamamlayınca çok masraflı olur. Bneim de çok hoşuma gitmişti tabi orası ayrı konu :)
18 parçası mı 200 tl, yani o resimdeki 3 tür bardaktan 6 şar adet?
Eğer öyle ise tanesi 11 liraya geliyor. kadeh için ortanın biraz altı bir fiyat ama su bard için biraz pahallı, ama yine de çok pahallı denemez. 6 kişilik 37 parça su setleri 300 den aşağı değil canım.
Evet canım ama 2 boy kadeh gereksiz geliyor bana. Su setlerini de sevmiyorum çok fazla parça var. 2. ve 3 resimdeki bardakların fiyatları da öyle ucuz değil tanesi 14 ama en azından kullanabileceğim tipte ve yakından gördüğümde de çok beğendim. Bu bardaklar bazen Markafonide Trendyolda indirime giriyor bu fırsatları yakalayabilirsem çok iyi olacak.