Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kızlar düğün tarihim ve yeri kesinleşti 8 Eylül de Mersine Gondol Otelde olacak. Bakalım beğenecek misiniz?

canım tarihn belli olmasına çok sevindim artık ne zaman olcağnı bildiğine göre rahat rahat beyaz eşyanıda halledersin gelinlik modeli belirlemişmiydin şu anda istanbuldaki çoğ umodaevi eylülü bile doldurmuş randevularda ankarada diktirceksen biran önce araştır

düğünü yapacağınız yerde çok güzel canım inşallah hep mutlu olursun

canım çok sağol bir iki model var çok beğendiğim bu ay İstanbula gidince nişanlımın bildiği biri varmış onu araştıracağız. Olmadı Ankarada bir yer bulacağım ama bu modeller harika başka model bakma gereksinimi bile duymuyorum aşık oldum ikisine :)

Son düzenleme:

2. model benimde gelinlik listemde var ama biz böyle aşık olsakta oraya gidince asla giymem dediğimiz gelinlikleri bile seçebiliriz çünkü yakışan önemliymiş bu işlerde her ayrınıtının önemi varmış ben çok beğeniyorum bu tür modeller ama zayıfta olsam yakışamayabilirmiş canım bunun araştırmasına koyul muhakak alcaksın herhalde diktirmiceksin dimi

vuuu düğün tarihi belli olan biri daha. canım benim hayırlı olsun inşallah çok güzel olur düğünün. gondol oteli biliyorum emin ol güzel olacaktır beğendiğin gelinlikler de çok hoş. inşallah her şey istediğin gibi olur

Canım diktirmeyi düşünüyorum yoksa bu modellerde hazır gelinlikler belli markalarda var veeeeeeeeee çoooooooook pahalı. Gerçi daha gelinllikçiye bile gitmedim ama Pronovias marka gelinliklerin ne kadar pahalı olduğunu biliyorum. Marka değil önemli olan model ama bu modellere benzer model bile görmedim gelinlikçi vitrinlerinde. İnşallah hem üzerimize yakışan hem de beğendiğimiz bir gelinlik buluruz. Gerçekten iyi dikebilecek biri bulduğumda bu modelleri ufak değişikliklerle kendi vücuduma uyarlayabilirim diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederim canım ben henüz yakından görmesem de resimlerden güzel gibi geldi. Düsün Mersinde evleneceğim ama hala gitmek nasip olmadı İnşallah bu gelinlikleri hakkıyla dikebilecek bir cengaver bulabilirim

provanias çok ama çok pahalı diktirmek mantıklı olan gibi beliyor banada bu modelleri provaniastaki gibi kaliteli bir kumaş kulllanılırsa hoş birşey çıkabilir ortaya bence , istanbula gel ve burda diktir canım çok güzel olcağana eminim nişan fotolarını görmüştüm sana yakışır 2. model

Merhaba,

Seramik tavalarla ilgili araştırma yaparken, bu topiğin ilk sayfasında çeyizlerini gördüm. Kardeş ALLAH AŞKINA o askıları nerden buldun ? O kadar çok kemerim, çantam fularım var ki o askılar tam bana göre. Bursa merkezde oturuyorum, hiç o askılardan görmedim. Belli bir mağazadansa gidip bakayım yada internetten aldıysan sitesi neydi ? Birde pembe fındık ceviz kıracakları ile kırmızı beyaz saklama kaplarını nerden aldın ? Cam servisler harika. Güle güle iyi günlerde kullan. ALLAH mesut mutlu etsin İNŞALLAH.

hemen ben cevap vereyim canım askıları dekoreko die bir siteden aldı arkadaşımız efa marka olması lazım mudo da ve evmanya die sitelerde askı die aratırsan ordada askılar var bide tchibo markasının sitesine girersen pazartesi günü gelcek yeni temadada vardır bakabilirsin canım tchibonun fırsatlarındada var o askılar sitelere bakmanı önerirrim

Canım evmanya da bazıları var Gömlek Askısı - 2 adet | evmanya.com kemer askısı ve şal askıcı tchibo.com.tr den Pazartesi internet sitesinde bu askılarının satışı başlayacak. Kırmızı ceviz ve fındık kıracakları Tekzen den Metaltex gibi bir marka var. Koçtaş ve Tekzen de çok satılıyor. Kesin bulursun. Cam servisleri de Esse de Ykm de Esse ürünlerinin olduğu yerlerde bulabilirsin. Kırmızı beyaz saklama kapları Tupperware Berrak Serisi gittigidiyor veya sahibinden.com da aratırsan bulursun canım ya da tupperware danışmanından alabilirsin.

Çok teşekkür ederim canım sen de beğendşklerini bulursun inşallah, buradan Giz e de çok teşekkürler benden önce cevaplamış öptüm

Düğünün yapılacağı yer çok şık umarım her şey güzel olur o gün. Çeyizinizdeki parçalar da çok hoş,güle güle kullanın.

Düğünün yapılacağı yer çok şık umarım her şey güzel olur o gün. Çeyizinizdeki parçalar da çok hoş,güle güle kullanın.

Çok teşekkür ederim yakından görmesem de ben de çok beğendim önemli olan o günün sorunsuz ve mutlu bir şekilde geçmesi. Beğenmenize çok sevindim sizin çeyizlerinizi de çok beğeniyorum ben ama topiğinize son zamanlarda baktığımda fotoğraflar görünmüyordu.

İnsanın gözü o gün hiçbir şey görmüyor,gördüğünü de hatırlamıyorsun.Heyecandan ve yaşadığın karmakarışık,farklı duygulardan gördüğünü algılayamıyorsun bazen:).Dediğin gibi ortam çok güzel olsa da o günün sorunsuz geçmesi önemli. Evet geçen ben de bir bakayım dedim topiğime fotoların görümediğini gördüm. Halbuki arada girip kendi topiğime bakmak bile zevkli oluyordu.Beğenmene ben de sevindim :)

Kızlar bu yatak odası nerde satılıyor gören duyan var mı işte tam benim aradığım fazla yer kaplamayacağını düşündüğüm modern ve minimalist bir yatak hem deeee beyaz içim açıldı gerçekten :)

Eki Görüntüle 340722

tam lazzoni die yazıcaktım bunu daha ucuza sana sölediğim castomo dan mal edebilirsin araştır canım lazzonide iyi ama çok pahalı gelmişti arkadaşımda bu modele baktı sonra karar değiştirdi yine lazzonideki bir mobilyayı beğendi bulursam ekleyeceğim

Canım günaydın , merhaba :))
Düğün tarihin belli olmuş :) Hayırlı olsun inşallah artık olay iyice sayılı gün kıvamına geldi; bundan sonrası daha da çabuk geceçektir :)
Düğün mekanını da çok beğendim :) Her şey çok güzel olur inşallah.
Ve bir de ikinci gelinliği daha çok beğendim ben; inşallah hakkıyla yapabilecek bir terzi bulursunuz canım :)

Her şey için kolaylıklar diliyorum :)

Canım çok teşekkür ederim güzel dileklerin için ben de 2. daha çok beğendim inşallah güzel dikecek birini bulabilirim. Öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…