Bu da benim çeyizimden örnekler...

hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan inşallah:) ben yorganını sormak istiorum sana polo olanı nerden aldın mikrofibermi ve fiyatı mümkünse?

Canım evtekstilibul.comdan aldım mikrofiber yorgan nevresim takımı alana yorgan hediyeydi şuan da kampanya devam ediyor çift kişilik nevresim alana yorgan hediye 118 TL Ye almıştım şimdi baktım senin için çift kişilik hediyeli nevresimler 122 TL ye çıkmış ama YKM HOMEda da aynı kampanya var. Ankarada birkaç mağazada da 125 TL idi.Beğenmene mutlu oldum inşallah daha güzelleri şizin olur

Son düzenleme:
Dekorekodan aldığım askılar

2 adet gömlek askısı 1 pantolon askısı 1 etek askısı 1 kravat askısı

Son düzenleme:
askilar cok kullanisli gorunuyorlar hemde fazla yer kaplamazlar.kirmizi tavalarida cok begendim.renkli esyalar tam benim tarzim:)

Çok teşekkür ederim canım daha güzelleri senin olsun inşallah :) Sen de benim gibi renkli şeyleri seviyorsun demek, Tantitoniye, Bernardoya bakmanı şiddetle tavsiye ederim :)

kuzum hepsi bi arada çok güzel görünüo güle güle kullan sen bu çeyiz işini sanata dönüştürdn resmen çok beğendm son aldıklarını da mikemmelllll:119:

Çok teşekkür ederim canım nasipse Eylülün ilk haftası evleneceğiz Nilcim inşallah her şey sorunsuz geçer. Daha güzelleri eminim senin olacaktır. Çünkü senin bol vaktin var ben son rötüşları yapıyorum ıvır zıvır konusunda :))

Son düzenleme:

cnm çok sevdnmmm bende seneye eylül yada nisan ayında istiorm düğünümü çok tbrk edermmm eminim evinde çok güzel olucak fotograflarını heycanla bekliormm
zaten senden çok fikir alıcam ilerde hiç mrk etmee:119:

Son düzenleme:

Canım çok teşekkürler güzel düşüncelerin için inşallah öyle olur. Şimdi kırmızı duvar sati arıyyorum her yerde mutfak için güzel birşey çıkmıyor karşıma. Görürsen haber ver tamam mı?

aaa bende kırmızı mutfak saati alcam ilerde veririrm cnm bence markafonide rastlarız gibi gelio ama nedense bu zamana kdr beğenemedm aklımdakini bulana kdr beklicemmm

Kızlar bugün kendime özel çeyizler aldım Remington düzleştirici ve Babylliss in özel bir ürünü easywaves

Eklentiler

• $251883_buyuk.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $wave-envy-model-product (1).jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 297
Kızlar bugün kendime özel çeyizler aldım Remington düzleştirici ve Babylliss in özel bir ürünü easywaves

cnm güzel güzel kullan diyeym o zman bu seferde:)) çok enteresn geldi gözüme su babyliss düzleştirmio dalga yapıo sanırsam normal maşa gibi mi ki?
bende babylissin maşasını kullanıorm yıllardır çok memnunm

Canım çok güzel o garip olan şeyi YKM de denediğimde çok beğenmiştim su dalgası yapıyor ama kullanımı çok kolay bugün tekrar gittim indirim vardı, ikisini bir alınca ekstra indirim yaptılar. Babyliss maşada en iyisi demişti satıcı da, netten yaptığım araştırmalar da bu yöndeydi. Remingtonu da şuan biz evde kullanıyyoruz gerçekten en ucuz ürünü olmasına rağmen çok memnunuz. Araştırdım düzleştiricide de buna karar verdim en sonunda

Aynen canım kendime de bir şeyler almak istiyorum artık :) Hep mutfak hep mutfak derken mutfakta süslenmek zorunda kalacağım gibi geliyordu

ayy çok hoşssun cnm yaa:))) güle güle kullan tekrardan valla ne güzel oluomus böle alışveriş yapmadan yapanları takip etmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…