Canım Paşabahçenin mağazalarına bayılıyorum tabi fiyatların kazık olsuşu çok sinirimi bozuyor :))) El yapımı yağlık sirkelikler kapağı da cam olan takım halinde kendi mağazasında 35 tl idi (küçük boy) Her modeli de bulamamıştım bak netten buduğum örnekler böyle. Tabi bunların kapağı kırılsa falan içim gider ama :))) çok şıkları değil mi? Tupperlar ise tezgah üstü dayanıklı olduğu için çok iyi diye düşünüyorum ve akıtma yapmaması süper. 2 tane de alınabilir aslında doğru söylüyorsun zeytinyağı için falan da belki 600 ml olanlar alındabilir belki de.
hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan inşallah:) ben yorganını sormak istiorum sana polo olanı nerden aldın mikrofibermi ve fiyatı mümkünse?
Eki Görüntüle 327391 Eki Görüntüle 327391 Dekorekodan aldığım askılar
2 adet gömlek askısı 1 pantolon askısı 1 etek askısı 1 kravat askısı
Eki Görüntüle 327389 Eki Görüntüle 327388 Eki Görüntüle 327387 Eki Görüntüle 327390
askilar cok kullanisli gorunuyorlar hemde fazla yer kaplamazlar.kirmizi tavalarida cok begendim.renkli esyalar tam benim tarzim:)
canım guzel gunlerde kullanmak nasıp olsun
Eki Görüntüle 327680 Bugün yolum Tchiboya düştü netten aldığım askıları takım yapmış oldum bu ikisini de alınca Eki Görüntüle 327668 Eki Görüntüle 327669
kuzum hepsi bi arada çok güzel görünüo güle güle kullansen bu çeyiz işini sanata dönüştürdn resmen çok beğendm son aldıklarını da mikemmelllll:119:
Çok teşekkür ederim canım nasipse Eylülün ilk haftası evleneceğiz Nilciminşallah her şey sorunsuz geçer. Daha güzelleri eminim senin olacaktır. Çünkü senin bol vaktin var ben son rötüşları yapıyorum ıvır zıvır konusunda :))
cnm çok sevdnmmm bende seneye eylül yada nisan ayında istiorm düğünümü çok tbrk edermmmeminim evinde çok güzel olucak fotograflarını heycanla bekliormm
zaten senden çok fikir alıcam ilerde hiç mrk etmee:119:
Canım çok teşekkürler güzel düşüncelerin için inşallah öyle olur. Şimdi kırmızı duvar sati arıyyorum her yerde mutfak için güzel birşey çıkmıyor karşıma. Görürsen haber ver tamam mı?
Kızlar bugün kendime özel çeyizler aldım Remington düzleştirici ve Babylliss in özel bir ürünü easywaves
Kızlar bugün kendime özel çeyizler aldım Remington düzleştirici ve Babylliss in özel bir ürünü easywaves
cnm güzel güzel kullan diyeym o zman bu seferde:)) çok enteresn geldi gözüme su babyliss düzleştirmio dalga yapıo sanırsam normal maşa gibi mi ki?
bende babylissin maşasını kullanıorm yıllardır çok memnunm
güle güle kullan canım.biraz da kendimize olsun değil mi:))
Aynen canım kendime de bir şeyler almak istiyorum artık :) Hep mutfak hep mutfak derken mutfakta süslenmek zorunda kalacağım gibi geliyordu