Canım güle güle kullan çöp kutunu. İnsanın bu şeye çöp kutusu demeye dili varmıyor değil mi?:)
Dün akşam senin sayfanda görünce bu çöp kutusunu, bir de markafonide brabantia indirimde yazdığını okuyunca kendimi o sayfada alışveriş yaparken buldum.Her gün bakıyorum markafoniye. Dört gözle brabantiaların indirime girmesini beklerken dün nasıl olduysa görmemişim onu. Senin güzel çöp kutun sayesinde canım.
Aynısının mat çelik rengini de ben mutfağa aldım bu arada
Eki Görüntüle 325163
Canım mudaoya falan bakacağım saat için araştırmalardayım :)) Şimdi de tezgah üstünde kullanmak için tupperware 1 litre siyah yağdanlık aldım kırmızısı da vardı ama siyahı daha çok hoşuma gidiyor.
Eki Görüntüle 325157 Eki Görüntüle 325156 Eki Görüntüle 325155 Eki Görüntüle 325154 Eki Görüntüle 325153
yaa bu siyah yağdanlığada bayıldım siyah daha güzel olur canım fiyatıda uygun keşke almasaydım önceden. işyerinde bir bayan yapıyordu hemen söyliyim getirsin valla ne kadar çok yağdanlığım olacak :))
ceyızlerın mukemmel canım maşallahrabbım yuzunu guldıursun ıyi gunlerde kullann :)
kahvaltı takımın dışındakileri çok beğendim güle güle kullanın
Cnm bu yağdanlığı set şeklindemi aldın ? Bir de ne kadar aldın ?Çok şıklar
maşşallah sana
çok güzel hepsi bak bak doyamıyor insan birde kullanması nasıl zevkli olacaktır kimbilir
iyi günlerde kullan tatlım çeyizlerini hepsi muhteşem bayıldım
Masa Örtüm, Runnerım ve dee 8 adet Peçetemle artık çok mutluyum
kuzum güle güle kullannnhayırdır vermişssin bizim örtüyü artk masa örtüsü kardeşi deiliz senin
8 adet almaya mı karar verdn peçeteleri 12 tane çok geldi dimi
bu da çok şıkmış gerçekten afiyetli güzel kalabalık sofralarn olsnnn
çok güzelmiş buda bende düşünebilirim hangi siteden sipariş verdin