Bu da benim çeyizimden örnekler...

Naturalar da çok kaliteli canım annem de bayıldı tavalara bir tanesini Samsundaki evimize götürecek :KK70: Tencerelerini ayrı alacaksan Korkmazın tavaları çok güzel öneririm.
bu kdr çok araştırınca da işin içinden çıkamıorm gunnur ya:KK1:
basık pilav tenceresi istiorm ama hiç bi set de yok neredeyse olanlarnda kapakları yok kapatmadan pilav gzel olmaskiii:s
kırmızı set her an elinin altında kullanılabilicek ölçülerde o bakımdan iyi
bişi almıcaktm ama yine kanıma girio kızlar ben araştırmasam onlar bulup karşıma getiriolar alasm gelio:KK1: sen aldn kurtuldn en azndan baya da araştırmıstn seni daha ii anlıorm smdi
aman cnm bi tava işte nolcak da denmio çoğu sey onlarda yapılıo

bu kdr çok araştırınca da işin içinden çıkamıorm gunnur ya:KK1:
basık pilav tenceresi istiorm ama hiç bi set de yok neredeyse olanlarnda kapakları yok kapatmadan pilav gzel olmaskiii:s
kırmızı set her an elinin altında kullanılabilicek ölçülerde o bakımdan iyi
bişi almıcaktm ama yine kanıma girio kızlar ben araştırmasam onlar bulup karşıma getiriolar alasm gelio:KK1: sen aldn kurtuldn en azndan baya da araştırmıstn seni daha ii anlıorm smdi
aman cnm bi tava işte nolcak da denmio çoğu sey onlarda yapılıo

Aynen canım yaa insan çok düşünüyo yapıştırmazlar çeliklerden daha öncemli çeliklerşn özelliklerihemen hemen aynı :)) Çok kafa karıştırıcı gerçekten. Set olarak tencere kapakları tavalarla uyumlu olduğu için güzel. Tek tava alacak olsan natura al derdim. Bu arada geçende yine Esseye baktım öylesine Ykm de % 50 indirimde olan seramik tava ve tencereleri kendi mağazasında indirimsiz anlamıyorum bunların satış politikaları çok garip.

Ne güzel hemşeriyiz :)) Benim memleket Samsun ama iş nedeniyle Ankaradayım canım. İstanbula gelin gideceğim çok karmaşık bşir durum anlayacağın :)

Evet canım hemşeriyiz :) Samsun çok güzel bir memleket bana göre.Benim erkek arkadaşım da bende Samsunluyuz doğma büyüme.Ama ne tuhaftır ki üniversite okurken Eskişehirde tanıştık.Okul bitti aşk bitmedi :)

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
İnşallah :) Eylül'e hatta Ramazan bayramı tatiline göre ayarlayabilirseniz daha da güzel olur :) Onu da dikkate alın bence. Biz Kurban bayramının dördüncü günü yapmıştık canım o taille de birleşmişti güzel olmuştu :) Biz de görevde bir yılı doldurmadan evlendik eşim rapor almıştı ben evlilik iznini 7 günü kullanmıştım diğer düğün ve balayını da içine alan süreçte.
Evet, çok heyecanlı değil mi göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor zaman; resmen ikinci ayımız bitti bizim :)
Canım stüdyoda fotoğraf çektirmedik memlekette, ama video ve salonda fotoğraf çekimi vardı o da 150 liraydı. İstanbul'daki düğün salonunun tarifesinde video ve fotoğrafçı dahildi. Bir de stüdyoda çektirdik 8 poz 200 liraydı.
Uzaklık tamamen sorun bence de gidiş geliş, kaç kişi gidilecek kim gelecek falan filan ; bir sürü debdebe :KK43: Bizim memleketteki düğün Salı günü İstanbul'daki Pazar günü olmuştu. Cumartesi'ye yer yoktu aslında PAzar'ı beklemeyebilirdik tabii :) Sizin de memleketler uzak ama 3 gün ideal bence canım :)
Allah kolaylık versin inşallah her şey dilediğin gibi olur. Senin adına ben de heyecanlıyım :)

Çok sağol canım yaa verdiğin bilgilerle çok aydınlattın beni :) Tek sorun uzaklık uzaklık her şeyin hayırlısı olsun diyorum ve nişanlımı çok özlüyorum :)):nazar:

Evet canım hemşeriyiz :) Samsun çok güzel bir memleket bana göre.Benim erkek arkadaşım da bende Samsunluyuz doğma büyüme.Ama ne tuhaftır ki üniversite okurken Eskişehirde tanıştık.Okul bitti aşk bitmedi :)

Ne güzel bir tesadüf olmuş sizin için ben de nişanlımla üniversitede tanıştım tabi onun ailesi Mersin de biaz Samsunda :)) Çok zor gerçekten bu uzaklık. Olsun gönüllerbir olsun n'apalım :KK70:

Aynen canım yaa insan çok düşünüyo yapıştırmazlar çeliklerden daha öncemli çeliklerşn özelliklerihemen hemen aynı :)) Çok kafa karıştırıcı gerçekten. Set olarak tencere kapakları tavalarla uyumlu olduğu için güzel. Tek tava alacak olsan natura al derdim. Bu arada geçende yine Esseye baktım öylesine Ykm de % 50 indirimde olan seramik tava ve tencereleri kendi mağazasında indirimsiz anlamıyorum bunların satış politikaları çok garip.

evt cnm bende bu yüzden hergün önünden transit geçiorm esse mağazasının kendimce trip atıorm:KK1:

Çok sağol canım yaa verdiğin bilgilerle çok aydınlattın beni :) Tek sorun uzaklık uzaklık her şeyin hayırlısı olsun diyorum ve nişanlımı çok özlüyorum :)):nazar:

Amiiin :)
Rica ediyor, Allah tez vakitte kavuştursun diyorum :)

Brabantialarımın sonu ve en değerlisi en beğendiğim :) Retro çöp kutusu.

$BRA-377709.jpg

cnm çok güzel rengi ve sekli kaç ltlk bu, pahalıdır da smdi ne kdra aldn:KK1:
güle güe kullannn

Sorma canım çok pahalı normalde indirimli hali bile pahalı ama gönül ferman dinlemedi bir an :)) Ya bizim mat seriden olan 12 litre çöp kutusu 109 du bu da 253ten 139 a düşmüş 20 TL fazla olsun kırmızı olsun dedim :))) Tantitoni de çok pahalı şuan Markafonide Brabantialar indirimde . Şimdi mutfağa kırmızı aksesuarlar alacağım. Saat, kettle falan da kırmızı olacak, çok şeker olur ama değil mi?Eki Görüntüle 324526 $mtmorphy43692.jpg

Sorma canım çok pahalı normalde indirimli hali bile pahalı ama gönül ferman dinlemedi bir an :)) Ya bizim mat seriden olan 12 litre çöp kutusu 109 du bu da 253ten 139 a düşmüş 20 TL fazla olsun kırmızı olsun dedim :))) Tantitoni de çok pahalı şuan Markafonide Brabantialar indirimde . Şimdi mutfağa kırmızı aksesuarlar alacağım. Saat, kettle falan da kırmızı olacak, çok şeker olur ama değil mi?Eki Görüntüle 324526 Eki Görüntüle 324527

bencede çok şeker olur cnm kırmızı aletler:KK69:
ben metal ağırlıklı gidiorm bakalm ama kırmızı ayrıntılarda istiorm ilerde:KK69:
pahalıymıs gerçktn ama değerbence 12lt kocaman çöp ktusu güle güle kullann

bencede çok şeker olur cnm kırmızı aletler:KK69:
ben metal ağırlıklı gidiorm bakalm ama kırmızı ayrıntılarda istiorm ilerde:KK69:
pahalıymıs gerçktn ama değerbence 12lt kocaman çöp ktusu güle güle kullann

Çok teşekkür ederim canım benim :)

canım çöp kutunun rengine bayıldım güle güle kullan .benimde almam lazım ama kirada oturucağımız için acaba tuttugumuz evin mutfagında dolap içinde olurmu düşük bi ihtimal ama yinede sona bırakayım diyorum. bu arada erzak kavanozlarını nasıl alacağıma karar veremedim metal kapaklımı yoksa cam kapaklı olanlarmı iyi olur acaba birde kaç tane almak lazım sana sorayım dedım cnm :86:

canım çöp kutunun rengine bayıldım güle güle kullan .benimde almam lazım ama kirada oturucağımız için acaba tuttugumuz evin mutfagında dolap içinde olurmu düşük bi ihtimal ama yinede sona bırakayım diyorum. bu arada erzak kavanozlarını nasıl alacağıma karar veremedim metal kapaklımı yoksa cam kapaklı olanlarmı iyi olur acaba birde kaç tane almak lazım sana sorayım dedım cnm :86:

Canım bence her ikisinden de alabilirsin mesela tezgah üstünde daha çok hoşuna gidenleri kullanırsın metal eşyaların çoksa uyumlu olur pencereli metal kavanozlar. Ya da paşabahçeden şık köşeli erzak kavanozları da vardı. Bir de tupperwareden oval seriden de alablirsin. Ben de aslında kirada oturacağım için sonraya bırakacaktım ama çok indirimli olması cezbetti galiba :))) Bir de kırmızı aksesuarlar alacağım hiç olmazsa kendi içlerinde uyumlu olsunlar diye .Umarım güzel günlerde kullanırız hepisini :KK70:

Canım bence her ikisinden de alabilirsin mesela tezgah üstünde daha çok hoşuna gidenleri kullanırsın metal eşyaların çoksa uyumlu olur pencereli metal kavanozlar. Ya da paşabahçeden şık köşeli erzak kavanozları da vardı. Bir de tupperwareden oval seriden de alablirsin. Ben de aslında kirada oturacağım için sonraya bırakacaktım ama çok indirimli olması cezbetti galiba :))) Bir de kırmızı aksesuarlar alacağım hiç olmazsa kendi içlerinde uyumlu olsunlar diye .Umarım güzel günlerde kullanırız hepisini :KK70:

amin canım inşallah.evet metal pencereli kavanozlar olabilir 8 tane alsam yeterli olur galiba 5 büyük 3 küçük gibi....köşelilere baktım çok beğendim canım ama kapağını zar zor açtım sanırım içine bişey koyarsam dökebilirim :) bende çöp kovası alırsım kırmızı alırım mutfağımıza renk katar ama ozamanda indirimli olurmu bilmem onun haricinde mutfakta tezgah üstü şeker kahve çay kavanozlarım kırmızı puantiyeli ve kırmızı narlarım var. bende kırmızıyı aralara serpiştirdim canım bak dediğin gibikırmızı saatte olabilir iyi fikir canım :KK66:

$BRA-377709.jpg
amin canım inşallah.evet metal pencereli kavanozlar olabilir 8 tane alsam yeterli olur galiba 5 büyük 3 küçük gibi....köşelilere baktım çok beğendim canım ama kapağını zar zor açtım sanırım içine bişey koyarsam dökebilirim :) bende çöp kovası alırsım kırmızı alırım mutfağımıza renk katar ama ozamanda indirimli olurmu bilmem onun haricinde mutfakta tezgah üstü şeker kahve çay kavanozlarım kırmızı puantiyeli ve kırmızı narlarım var. bende kırmızıyı aralara serpiştirdim canım bak dediğin gibikırmızı saatte olabilir iyi fikir canım :KK66:

Canım mudaoya falan bakacağım saat için araştırmalardayım :)) Şimdi de tezgah üstünde kullanmak için tupperware 1 litre siyah yağdanlık aldım kırmızısı da vardı ama siyahı daha çok hoşuma gidiyor.

$duru sos seti.jpg $TUPPERWARE-ZEYTINYAGLIK-DURU-600ML-SIYAH__44226407_0.jpg $TUPPERWARE-SIYAH-DURU-600-ML__36900878_0.jpg $TUPPERWARE-DURU-YAGLIK-SIYAH-KAPAK-1-LT__48533813_0.jpg $TUPPERWARE-DURU-SET-SIYAH-3LU-KIRMIZI-RENKLI__50289000_0.jpg

Son düzenleme:
canım çöp kutusu harika yaza felan evlencek olsam heen bundan alırdım bende fiyatına bakmadan tantitonide 20 litresini görmüştüm vurulmuştum rengine 12 litresi çok cici duruyormuş herhalde bende olsam 12 litre alırdım harika bir çöp kutusu canım güle güle kullan

canım çöp kutusu harika yaza felan evlencek olsam heen bundan alırdım bende fiyatına bakmadan tantitonide 20 litresini görmüştüm vurulmuştum rengine 12 litresi çok cici duruyormuş herhalde bende olsam 12 litre alırdım harika bir çöp kutusu canım güle güle kullan

Çok teşekkür ederim canım ben de bugün tantitoniye gittim yine çöp kutusu gerçekten çok güzel fiyatı fazla belki ama vuruldum resmen bir çöp kutusu olsa da :)))

X