- 25 Şubat 2011
- 2.687
- 4
çok güzel ve kaliteli şeyler almışsın gerçekten.
güle güle kullan :)
Çok teşekkür ederim canım inşallah ağız tadıyla kullanmak nasip olur :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel ve kaliteli şeyler almışsın gerçekten.
güle güle kullan :)
cnm çok güzel bi seçim yine güle güle kullannnn çok beğendmmmmmNişanlım da çok beğendiği için aldığım Linens Nevresim Takımım
Eki Görüntüle 321420 Eki Görüntüle 321421 Eki Görüntüle 321422 Eki Görüntüle 321423 Eki Görüntüle 321424
Kızlar sizce kirada oturacak biri için set üstü ocak mı mantıklıdır yoksa bütün fırınlı ocaklar mı? Ya da ankastre set mi? Bunların hepsine 2 ay da karar vermem ve modelleri belirlemem gerekiyor nişanlımla alıp ödemeye başlayacağız ve evleninceye kadar borçlarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Fikir verirseniz çok sevinirim:44:
Çok teşekkür ederim Kelebekelf. Bu maşalar çok süslü insanı cezbediyor :)) Pek de kullanmayacağız belki de ama şık sofralarda göz alıcı sunumlar için birebirler Keke servisi kullanışsız (küçük) geldi bana canım. 2. ye % 50 indirim ve hediye çekimle son aldıklarım 100 TL indirimle almış oldum 200 yerine hediye çekim ve indirimlerle 100 TL vermiş oldum
Nişanlım da çok beğendiği için aldığım Linens Nevresim Takımım
Eki Görüntüle 321420 Eki Görüntüle 321421 Eki Görüntüle 321422 Eki Görüntüle 321423 Eki Görüntüle 321424
angelanil
Alıntı gnnrkcy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Eklenti 321420Eklenti 321421Eklenti 321422Eklenti 321423Eklenti 321424
cnm çok güzel bi seçim yine güle güle kullannnn çok beğendmmmmm
YenidenDogdum
Kızlar sizce kirada oturacak biri için set üstü ocak mı mantıklıdır yoksa bütün fırınlı ocaklar mı? Ya da ankastre set mi? Bunların hepsine 2 ay da karar vermem ve modelleri belirlemem gerekiyor nişanlımla alıp ödemeye başlayacağız ve evleninceye kadar borçlarımızı bitirmeyi planlıyoruz. Fikir verirseniz çok sevinirim
bu sorunun yanıtını bende merak edıyorum
bırde fırınlı ocaklar ne kadar degısmıs aynı ankstre gıbı olmuslar
kelebekelf
Çok teşekkür ederim Kelebekelf. Bu maşalar çok süslü insanı cezbediyor :)) Pek de kullanmayacağız belki de ama şık sofralarda göz alıcı sunumlar için birebirler Keke servisi kullanışsız (küçük) geldi bana canım. 2. ye % 50 indirim ve hediye çekimle son aldıklarım 100 TL indirimle almış oldum 200 yerine hediye çekim ve indirimlerle 100 TL vermiş oldum
Eklenti 321420Eklenti 321421Eklenti 321422Eklenti 321423Eklenti 321424
rica ederim canım. aynen canım aynısından arkadasımda almıs evıne gıttıgımde gördüm gayet şıktı sevindim yani aldığıma :) nevresim takımında çok güzel tatlm ben neden görmedim bunu yaa kesin alırdım güzel günlere kullnmak nasip olur inşallah.bu arada bizde kirada oturacağız ocak fırın için ne alacağımıza daha karar veremedik ama mutfaklarda artık hep ankastre fırın için falan yer ayırmışlar sankı bana ankastre set alırsan daha iyi olur gıbı geliyor.
ayy ben bayılıorm o cintemaniyeeee aşık oldm resmen düşünsene benm yatak örtüsünün altında ne gsel oluuurrrrr:))) 245e düşmüş su an biliorm daha da düşmez ama artk nevresmden geçilmicek benm çeyiz
sahanını da güle güle kullan cnm bakıorm bakıorm artk eksik göremiorm çeyizinde maşallahhh
canım istanbul nevresim takımın çok güzel güle güle kullan bende çok beğeniyorum fiyatıda indirimde güzel günlerde kullan çok isabet bir tercih olmuş içi açılır insanın o renk güzel bir renk
Nevresim tutkusu devam eden biri olarak bu nevresim takımını da çok beğendim :)
Güzel günlerde mutlulukla kullan inşallah.
Canım bu ara beyaz eşya indirimleri var, haberdar mısın ? Arçelik'in reklamlarında görmüştüm indirimi.
günnurcm slm:) cnm sana bişi sormak istiorm su seti beğendk ama ismi moneta geçmesine rağmen markası alluflon yine italyan markasıymıs, monetada bu firmaya yaptırıomus sen hiç duydun mu çok uygun fiyata buldk ama kararsız kaldık:s
Her mutfağın ihtiyaç duyduğu pişirme gereçlerinin bulunduğu Moneta Ceramica Quick Kit 5'li Set, içi ceramica dışı emaye kaplamalıdır. Özel soft touch kaplama sapları ile ısıya dayanıklı hale getirilen sapları, ısı iletkenliğini azaltarak tencerenizin daha rahat kullanmanızı sağlar.özellkleri ve resmi su
Eki Görüntüle 323386
Set içeriği: Derin tencere 20 cm
Sosluk 16 cm çapındadır.
20 cm ve 26 cm boyutlarında 2 adet tava
Hiçbir şekilde Teflon (PTFE ve PFOA) içermez.
Bulaşık makinesinde yıkanabilir.
İndüksiyon hariç tüm ocaklara uyumludur.
5 yıl garantilidir.
Antibakteriyel ve antialerjiktir; yüksek yoğunluktaki seramik kaplaması sayesinde bakteri oluşumu minimumdur
Tencere/tavanız boş iken ateş üzerinde bırakmak ya da pişirme sırasında çok yüksek alevli ısıya maruz bırakmayınız.
Tencere/tava içerisinde yiyecekleri kesmek için bıçak kullanmayınız
Temizleme sırasında aşındırıcı deterjan ve bulaşık teli kullanmayınız. Yumuşak bir bez veya sünger ile temizlemeniz yeterli olacaktır.
Tencere/tavanız halen sıcakken soğuk suya tutmayınız. Bu işlem termal şoka sokar ve ileride kabarmalara yol açar.
CANIM 5 YIL GARANTİ çok iyi bence Monetada vardı zaten sadece 5 yıl garanti diğerleri 2-3 yıl yapıyor sadece. Gerçek seramik kaplamadır zaten Monetaysa. Ucuz çinmalı olanlar gibi asla olamaz. Bence kalitelidir. Markası yapılan malzeme belli. Peki nerede canım bu tencereler fiyatı ne kadar?
Canım teşekkür ederim mesajını da aldım gerçekten çok hesaplı ve mantıklı bir düğün masraf tablosu çıkardın bana :) Nevresim bugün elime ulaştı çok güzel. Güzel günlerde kullanmak nasip olur inşallah. Bu arada evlilik tarihini Eylüle alacağız galiba okullar açılmadan yapmak istiyoruz. Çok az kaldı resmen Bir şey daha merak ediyorum sizin memleketteki düğünde de fotoğrafçı kameraman tuttunuz mu? BU iki tarafın uzak olması çok büyük problem. Kaçar gün arayla yaptınız düğünleri biz en fazla 3 gün arayla yapmak zorundayız nişanlım çok fazla izin alamaz yıllık izni de gelmemiş oluyor. Allah yardımcımız olsun :)
cnm evimister sitesinde 399tan 149a düşmüş 50 tllk de çekim var set 99a gelio, alluflon tefal gibi ona rakip bi markaymıs araştırmalarıma göre
kararsızım ama yinede yaw:)
ben tavalarımı 24 ve 28 olarak istemiştm acaba 28lk tavamla 26lk wok tavamıda korkmazdan natura mı alsam:26:
söyle de bişi buldm
moneta sitesnde
Moneta, ihracatı her bir kıtaya ulaşmış, 50den fazla ülkede resmi temsilciliği olan İtalyanın önde gelen, köklü sanayi devlerinden Alluflon S.p.A in markasıdır.