Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım ne güzel olmuş çeyizlerin artık bol bol rahatça bakabiliriz:)) güle güle kullan her bir aldığını inşallah:nazar::nazar::nazar:

Teşekkür ederim senden esinlendim :KK9: Benimkiler pek bir karmaşık gelmeye başlamıştı gözüme, şimdi istediğim gibi oldu. Huzurlu mutlu güzel günlerde kullanmak dileğiyle :KK16:

Canım teşekkürler şamdan gerçekten harika duruyor Bernardo dan aldım 100 TL normalde 2. %50 indirimle 50 TL ye geldi :) Bir de grupanyadaki indirim çeklerinden almıştım. Tupperlarla doldurudm çeyizi gerçekten almak istediğim yağ şişesi kaldı bir. İnşallah güzel günlerde kullanırız .

aminn canım inşallah yaa :nazar:

Kızla annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp günlük çatal kaşık takımını geri verdim ve masa örtüsü aldım üstüne 10 TL ilave ederek. Tava alacaktım ama kalmamış ve teshir ürünü almak istemedim.Zaten bu masa örtüsünde gözüm kalmıştı angelanil de bilir :))
Eki Görüntüle 315061

Kızla annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp günlük çatal kaşık takımını geri verdim ve masa örtüsü aldım üstüne 10 TL ilave ederek. Tava alacaktım ama kalmamış ve teshir ürünü almak istemedim.Zaten bu masa örtüsünde gözüm kalmıştı angelanil de bilir :))
Eki Görüntüle 315061

bu masa ortusunun kremlerı varmı ? kaca ve nereden aldınız ?
hah bırde baharat kavanozlarınız metalık hanıonları nereden ve kaca aldınız 4 tane var :KK70: banada o kadar lazım

Eki Görüntüle 315061

Güle güle kullan canim afiyetle yemeklerinizi yiyin insaAllah :KK56::nazar:

Canım çeyiz başlangıcın güzel:::) ve ince düşündüğün mutfak eşyaların.güzellikle kullanmanı dilerim.

bu masa ortusunun kremlerı varmı ? kaca ve nereden aldınız ?
hah bırde baharat kavanozlarınız metalık hanıonları nereden ve kaca aldınız 4 tane var :KK70: banada o kadar lazım

Canım masa örtüsünün kremi beyazı aynısı değil ama benzerleri ve çok şık modelleri Bernardoda mevcut ve grupanyadan 100 TL lik hediye çekini 50 TL ye alırsan çok indirimli oluyor yanında ikinci ürüne de %50 indirim yapılıyor. Kavanozlarım Brabantia ve markafoniye çok sık indirme giriyor ve birçok züccaciyede de görebilirsin normalde 180 tl idi ben 118 e falan almıştım.

Canım masa örtüsünün kremi beyazı aynısı değil ama benzerleri ve çok şık modelleri Bernardoda mevcut ve grupanyadan 100 TL lik hediye çekini 50 TL ye alırsan çok indirimli oluyor yanında ikinci ürüne de %50 indirim yapılıyor. Kavanozlarım Brabantia ve markafoniye çok sık indirme giriyor ve birçok züccaciyede de görebilirsin normalde 180 tl idi ben 118 e falan almıştım.

Bernardo ceklerı hala devam edıyormu bende alayım su ortuden ha :KK52::KK52: daha dun yemek takımı ve kahvaltı takımı aldım ceklerı kullanarak
%50 ındırımde yılbasında bıtecek ben bır arastırayım tabı fıyatıda

Eki Görüntüle 315061

kuzum bilmezmiyim ahh ahh masa örtümüzde aynı oldu ne güzelll:KK69: peçetelerini alamadn ama sanrm, ben runnerını da toplamıstm bi tane kalmıstı hemen benm olmalı dedm:KK1:
260 boyunu mu aldn? güle güle kullan cnm çok şık olucak masalarımız:KK16:

kuzum bilmezmiyim ahh ahh masa örtümüzde aynı oldu ne güzelll:KK69: peçetelerini alamadn ama sanrm, ben runnerını da toplamıstm bi tane kalmıstı hemen benm olmalı dedm:KK1:
260 boyunu mu aldn? güle güle kullan cnm çok şık olucak masalarımız:KK16:

Canım 160-220 diye hatırlıyorum. Runnerı kalmamış sen geldin hemen aklıma :)) Ama gelebilir dedi mağazadaki görevli gelince beni arayacak. Bu arada şu istanbul serisi fincanlarımın bazı tabaklarında boyalardan dolayı hatalar buldum çok belli de değildi ama kafaya taktım bir kere :KK1: 10 tane tabağa baktım tek tek onları da değiştirdim :KK9: Şimdi hepsi içime sindi :KK16: Peçeteleri de runner gelince alırım dedim şimdiden almadım o yüzden bakalım gelecek mi :)

Canım 160-220 diye hatırlıyorum. Runnerı kalmamış sen geldin hemen aklıma :)) Ama gelebilir dedi mağazadaki görevli gelince beni arayacak. Bu arada şu istanbul serisi fincanlarımın bazı tabaklarında boyalardan dolayı hatalar buldum çok belli de değildi ama kafaya taktım bir kere :KK1: 10 tane tabağa baktım tek tek onları da değiştirdim :KK9: Şimdi hepsi içime sindi :KK16: Peçeteleri de runner gelince alırım dedim şimdiden almadım o yüzden bakalım gelecek mi :)

bernardo hep öle dioda hiç aramıolar kuzum ya gelince:s
sen sık sık bakarsn gelnce alırsn benm peçeteleride ankaradan cepa mağazaısndan direk evime kargoladılar indrmden faydalanmak için istda yaptm ödemeyi faturama ibare koydular direk eve gönderidler sonra:s
bende görmüştü fincanlarn yaldızlarnda kayıklık vardı tek tek değiştirttim 3 kutu açtrdm hepsinden toplayp aldm cnm biz çok cadıyız yaa:KK1:
güle güle kullan benmkide 220 boyutu bu arad 260 büyüktü baya

$12..jpg

Bu resmi tekrar düzenledim unutmuşum :)

Bu tür seyleri nerden aliyorsunuz?
Iste buna becerim yoook :)

:nazar:

Canım bunları esseden almıştım indirim vardı gerçi iki gün sonra gittim indirim devam ediyordu güya ama etiket fiyatlarını iki katına çıkarmışlardı ve esseye olan güvenim sarsıldı. Bence dolaşıp gezdikçe insan farkediyor bunları ben de kkdan sonra bu hale geldim :)

Canım bunları esseden almıştım indirim vardı gerçi iki gün sonra gittim indirim devam ediyordu güya ama etiket fiyatlarını iki katına çıkarmışlardı ve esseye olan güvenim sarsıldı. Bence dolaşıp gezdikçe insan farkediyor bunları ben de kkdan sonra bu hale geldim :)

Ah ah TRde olsam senin gibi gezip dolasabilsem belki bende tecrübeli alis veris yapabilirdim.
Ama bu sekilde olmuyor :S
Yarim sene sorna evime yerlesince artik eksikleri görür tamamlarin heralde napalim :)

Canım olsun sen de Türkiyede gezer dolaşırsın ama benim bildiğim yurt dışında daha orjinal şeylerin olduğu özellikle netten araştırırken harika şeyler keşfettiğimde hepsi yurtdışı sitelerinde satılıyordu :KK43:

KIZLAR TRENDYOL 31.12.2011 tarihine kadar kullanılmak üzere 40 TL lik hediye çeki vermişti ben de şuanki evimize 2 adet Korkmaz tava aldım. Bunları çok merak ediyordum memnun kalırsam sizelerle paylaşacağım.

attachment.php
attachment.php

24-28 cm toplamda kargo dahil 54 TL ye mal oldu

Bunlar da son Bernardo alışverişim :))

Bir de gümüş görünümlü makas gibi salata servis maşası almıştım ama resmini bulamadım onu da bulunca ekleyeceğim.

Eklentiler

• $kepçe.jpg
    $kepçe.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $kevgir.jpg
    $kevgir.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 49
  • $patatese ezici.jpg
    $patatese ezici.jpg
    2,5 KB · Görüntüleme: 40
  • $servis kaşığı.jpg
    $servis kaşığı.jpg