Bu da benim çeyizimden örnekler...

Canım güle güle kullan çöp kutunu. İnsanın bu şeye çöp kutusu demeye dili varmıyor değil mi?:)
Dün akşam senin sayfanda görünce bu çöp kutusunu, bir de markafonide brabantia indirimde yazdığını okuyunca kendimi o sayfada alışveriş yaparken buldum.Her gün bakıyorum markafoniye. Dört gözle brabantiaların indirime girmesini beklerken dün nasıl olduysa görmemişim onu. Senin güzel çöp kutun sayesinde canım. :KK54:
Aynısının mat çelik rengini de ben mutfağa aldım bu arada:KK16:

Canım güle güle kullan çöp kutunu. İnsanın bu şeye çöp kutusu demeye dili varmıyor değil mi?:)
Dün akşam senin sayfanda görünce bu çöp kutusunu, bir de markafonide brabantia indirimde yazdığını okuyunca kendimi o sayfada alışveriş yaparken buldum.Her gün bakıyorum markafoniye. Dört gözle brabantiaların indirime girmesini beklerken dün nasıl olduysa görmemişim onu. Senin güzel çöp kutun sayesinde canım. :KK54:
Aynısının mat çelik rengini de ben mutfağa aldım bu arada:KK16:

İyi günlerde kullanırız inşallah canım :)) Valla insan çöp kutusu alırken bile bu kadar özenecek duruma geliyor çeyiz çılgını olduk sonunda :))

Eki Görüntüle 325163

Canım mudaoya falan bakacağım saat için araştırmalardayım :)) Şimdi de tezgah üstünde kullanmak için tupperware 1 litre siyah yağdanlık aldım kırmızısı da vardı ama siyahı daha çok hoşuma gidiyor.

Eki Görüntüle 325157 Eki Görüntüle 325156 Eki Görüntüle 325155 Eki Görüntüle 325154 Eki Görüntüle 325153

yaa bu siyah yağdanlığada bayıldım siyah daha güzel olur canım fiyatıda uygun keşke almasaydım önceden. işyerinde bir bayan yapıyordu hemen söyliyim getirsin valla ne kadar çok yağdanlığım olacak :))

ceyızlerın mukemmel canım maşallah:nazar: rabbım yuzunu guldıursun ıyi:nazar::nazar: gunlerde kullann :)

kahvaltı takımın dışındakileri çok beğendim güle güle kullanın

yaa bu siyah yağdanlığada bayıldım siyah daha güzel olur canım fiyatıda uygun keşke almasaydım önceden. işyerinde bir bayan yapıyordu hemen söyliyim getirsin valla ne kadar çok yağdanlığım olacak :))

Canım tezgahta çok şık durur diye düşünüyorum fazla yağdanlık göz çıkarmaz boşver alalım :))

ceyızlerın mukemmel canım maşallah:nazar: rabbım yuzunu guldıursun ıyi:nazar::nazar: gunlerde kullann :)

Güzel dualarınız için teşekkürler inşallah MUTLU MESUT GÜNLEDE KULLANABİLİRİZ :))) Daha güzelleri sizlerin olsun, hepimiz çok mutlu olalım :):KK16:

kahvaltı takımın dışındakileri çok beğendim güle güle kullanın

Canım teşekkür ederim inşallah tabi ki zevk meselesi :) Ben kahvaltılıklar arasında almış olduğum poşet çay kutusunda pişman oldum sadece olmadı onun içindeki bölmeleri çıkarıp dikişi kutusu ve takı kutusu yapacağım çünkü tezgah üzerinde kırmızı, siyah ve gri uygulamaya karar verdim :)

Cnm bu yağdanlığı set şeklindemi aldın ? Bir de ne kadar aldın ? :KK16: Çok şıklar :KK16:

Canım set şeklinde almadım sadece 1 litresini aldım. Masa üstü için Paşabahçenin el yapımı ürünleri çok hoşuma gidiyor. Tezgahta bu daha kullanışlı olur diye düşündüm, kırılma ve akıtma problemi olmayacağı için.

Kızlar masa örtümü değiştirdim kırık beyaz gümüş tonlarında kendinden desenli masa örtüsü ve runner aldım peçetelerini bulamadım diğer Bernardoları da araştıracağım. Satış temsilcisi tam bilmiyordu araştırmayı :KK43: Resimdekinden daha parıltılı aslında. İNS132 GÜMÜŞ MASA ÖRTÜSÜ olarak geçiyor Bernardo da .

Eklentiler

• $bernardo gümüş masa örtüsü.jpg
    $bernardo gümüş masa örtüsü.jpg
    33,5 KB · Görüntüleme: 349
Son düzenleme:
Kızlarrrr peçetelerimi de buldum Ankara Armada mağazasında ayırttım alacağım 12 adet 54 TL ye geliyor indirimle :KK52:

Şimdi tam takım olacak masa örtüsü, runner ve peçete. Kendi kadehlerimle ve benzer yemek takımıyla denedik örtüyü çok şık duruyordu.

maşşallah sana :nazar:
çok güzel hepsi bak bak doyamıyor insan birde kullanması nasıl zevkli olacaktır kimbilir :nazar:
iyi günlerde kullan tatlım çeyizlerini hepsi muhteşem bayıldım:nazar::nazar:

maşşallah sana :nazar:
çok güzel hepsi bak bak doyamıyor insan birde kullanması nasıl zevkli olacaktır kimbilir :nazar:
iyi günlerde kullan tatlım çeyizlerini hepsi muhteşem bayıldım:nazar::nazar:

Canım çok teşekkürler inşallah dediğin gibi olur :) Tek dileğim de bu ağız tadıyla kullanmak :) Daha güzelleri de sana nasip olsun inşallah :)

Masa Örtüm, Runnerım ve dee 8 adet Peçetemle artık çok mutluyum :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kuzum güle güle kullannn:KK69: hayırdır vermişssin bizim örtüyü artk masa örtüsü kardeşi deiliz senin:KK9:
8 adet almaya mı karar verdn peçeteleri 12 tane çok geldi dimi:KK1:
bu da çok şıkmış gerçekten afiyetli güzel kalabalık sofralarn olsnnn:KK16:

kuzum güle güle kullannn:KK69: hayırdır vermişssin bizim örtüyü artk masa örtüsü kardeşi deiliz senin:KK9:
8 adet almaya mı karar verdn peçeteleri 12 tane çok geldi dimi:KK1:
bu da çok şıkmış gerçekten afiyetli güzel kalabalık sofralarn olsnnn:KK16:

Canım takım olsun istedim annem de açık renk alsaydın falan diyip aklımı karıştırmıştı:KK9: Ama bu son takım haline getirdim içim rahat artık :))) 12 Tane fazla geldi yaa gerçekten masaya 12 kişi sığmak bile mesele :)) İnşallah güzel sofralar kurarız bunlarla :KK16:

X