- 20 Eylül 2011
- 227
- 1
Bunlar da son Bernardo alışverişim :))
Bir de gümüş görünümlü makas gibi salata servis maşası almıştım ama resmini bulamadım onu da bulunca ekleyeceğim.
Kızla annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp günlük çatal kaşık takımını geri verdim ve masa örtüsü aldım üstüne 10 TL ilave ederek. Tava alacaktım ama kalmamış ve teshir ürünü almak istemedim.Zaten bu masa örtüsünde gözüm kalmıştı angelanil de bilir :))
Eki Görüntüle 315061
Teşekkür ederim canım fiyatı 89 TL diye hatırlıyorum runner kalmamış peçetelerini de almadım ama gelebilir dedi Bernardodakiler. Bir iki tane daha siyah ve taşlı model vardı. Geçen hafta İstanbuldaydım onların fiyatları da 90-120 TL arasında değişiyordu ve indirim hediye çekleri derken mağazanın altını üstüne getirmişler :))))GamzeLim
Masa örtüsünün fiyati nedir canim ? Iyi günlerde kullan..
Çok teşekkür ederim Kelebekelf. Bu maşalar çok süslü insanı cezbediyor :)) Pek de kullanmayacağız belki de ama şık sofralarda göz alıcı sunumlar için birebirlerkelebekelf
Alıntı gnnrkcy kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
Bunlar da son Bernardo alışverişim :))
Bir de gümüş görünümlü makas gibi salata servis maşası almıştım ama resmini bulamadım onu da bulunca ekleyeceğim.
çeyizin tek kelimeyle mükemmel güzel günlerde kullan canım.son aldıklarınıda 2. ye yüzde 50 indirimdenmi aldın nezamana kadar geçerli cnm.salata servis maşasını bende aldım aklım kek servis maşasında kaldı. senin için resmini yüklüyorumm :)
Eklenti 318873.
İlk sayfa için düzenledim bu fotoğrafları :))) Arkadaşlar yılbaşı için İstanbula nişanlımın yanına gittiğim için pek giremedim KKya. Çok güzel bir yılbaşıydı, uzun zamandır görüşemiyorduk. Artık bu kadar uzak kalmak istemiyorum ama( Ekim 21 gibi evlenmeye karar verdik ve bazı önemli kararlar aldık Allahım yardım et bize tüm yuva kuranlara Eki Görüntüle 319378
Teşekkür ederim canım fiyatı 89 TL diye hatırlıyorum runner kalmamış peçetelerini de almadım ama gelebilir dedi Bernardodakiler. Bir iki tane daha siyah ve taşlı model vardı. Geçen hafta İstanbuldaydım onların fiyatları da 90-120 TL arasında değişiyordu ve indirim hediye çekleri derken mağazanın altını üstüne getirmişler :))))
Canım gözün aydın hasret gidermişsin harika olmuş mutlu seneler ayrıca :)
Amin amin amin. Güz gelini olacaksın anlaşılan, umarım kararlarınızı gönlünüzce uygulayabilirsiniz:) Allah tamamına erdirsin :)
Allah kavuştursun canım, öptüm :)
Bir de ilk sayfa çok güzel olmuş, toplu çeyiz fotoğraflarına bakmak hala hobim :)))
Bernardo nun kampanyalari gayet faydali, 2 hafta sonra bende istanbula gittigimde ugramayi düsünüyorum.
Yeni ürünler cikmis, kis serisi kirmizili kirmizili
Çok teşekkür ederim canım senin deneyimlerinden yararlanmayı çok isterim. Evli bir bayan olarak getirebileceğin önerilerin var mıdır? Ben böyle yaptım ama siz yapmayın ya da şunlar çok gereksiz sakın almayın dediğin, memnun olduğun olmadığın şeylerBeğenmene sevindim canım ben de çeyiz düzenlemeyi hobi haline getirdim. İnşallah çok çok mutlu oluruz
hepsi çok güzeller güle güle kullan
kuzum nbr:)) görüşemiorz hiççç uzak kaldm bi kaç gün buralardan özledm valla:d
yeni cicilernde hayırlı olsn cnm natura serisini kesnlkle denyip beni bilgilenidiriosn ona gmre bu doğrultuda alıcam bende, maşalarına servis serilerine bittim resmengüle güle kullannnnn
canım servis için aldıkların çelikmi bernadou markası çok beğendim benimde kuponum var kullanmam kullanırsamda istanbul serisini alırım diyordum ki 50 tl neden yansın alcam mecbur bişiler ama senin bu aldıklarında çok hoşuma gitti güle güle kullan markaları bernardomu bilgi verirmisin
bu arada allah tamamını erdirsin inşallah ekim gelini olursun kavuşursun nişanlına canım
Canım bunların markası Leifheit Proline Serisi ve çok kaliteliler. Ankarada Bernardo mağazasında yoktu ama İstanbul Optimum Outletteki Bernardoda gördüm ve alayım dedim hemen. Çünkü tane fiyatı Ankarada başka mağazalarda 20-25 arası. Tüm tutar normalde 200 TL iken hediye çeki ve 2.ye%50 indirimle 99.5 TL ye geldi
güzel bir marka ise, en azından indirimimi böyle birşeyede kullanabilceğmi öğrendim peki bir soru daha optimumdaki bernardo büyükmü gidip bir baksammı ki cevahir ve metro citydekine gidiyorum işim avrupa yakasında diye ama optimum outletede haftasonları gidebiliyorum bakarım en azından fikir olur
şimdi sitesine baktımda yok demekki koymamışlar tam benim istediğim gibi çelik almışsın güle güle kullan çok hoşlar