Bu da benim çeyizimden örnekler...

Ben de face te bi sitenin reklamı vardi giriyim bakıyım derken bu gelinliği çok beğendim sanki yarın evleniyorum :)) Ama gelinliğim şimdiden belli :) Canım bu arada arkadaş olduk kutluyorum :nazar: İnşallah sevdiğin beğendiğin bir gelinlik bulursun ve gelin olursun :21:

Ay senin gelinligin hazir mi bile bumu yoksa? :) Ben bi tane daha gözüme kestirdim ama nerde bulabilirim benzerini bilmiyorum :))
Evet canim arkadas olduk :KK19:

Kızlar teşekkürler ama gelinlik bu derken sadece modeli aynısı.
Bir yerde görürsem alırım ya da diktirirm :)))) Ama modele buruldum resmen.

Son düzenleme:
Bernardo dan tazeler :))

Şamdan, günlük çatal kaşık takımı, İstanbul serisi kahve fincan tkm, Alüminyum Döküm Seramik Kaplama Tencere Tkm

$istanbulkoleksiyon4.jpg $şamdan.jpg $tencere takımı 2.jpg $Tencere Takımı.jpg Eki Görüntüle 314485

Bernardo dan tazeler :))

Şamdan, günlük çatal kaşık takımı, İstanbul serisi kahve fincan tkm, Alüminyum Döküm Seramik Kaplama Tencere Tkm

Eki Görüntüle 314481 Eki Görüntüle 314482 Eki Görüntüle 314483 Eki Görüntüle 314484 Eki Görüntüle 314485
cnm toplamıssın bakıym bernardoyu hepsi yine çok zevkli her zmnaki gibi, tencere takımında farklı mı aldn seramikleri alcaktn beyaz olanları ama sanırm bunlarda seramik dimi sadece kaplama rengi siyah, hangi parçaları aldn ne kdr tuttu tatlm güle güle kullannnnnn:KK69:

cnm toplamıssın bakıym bernardoyu hepsi yine çok zevkli her zmnaki gibi, tencere takımında farklı mı aldn seramikleri alcaktn beyaz olanları ama sanırm bunlarda seramik dimi sadece kaplama rengi siyah, hangi parçaları aldn ne kdr tuttu tatlm güle güle kullannnnnn:KK69:

Canım çok teşekkürler, bunlarda seramik hepsini bir arada görünce bunlar çok daha güzel ve dayanıklı gibi geldi bana. Sapları da kendinden güveç özelliği de var galiba yanlış anlamadıysam. Bu tencereler takım olarak satılıyor ve Takım Fiyatı 349 TL. Şamdan 104 tü onu % 50 indirimle, beyaz deri görünümlü çatal kaşık bıçak takımı79, kahve fincan takımını sen de aldın zaten biliyorsun 59 TL ama onu da 2. % 50 indirimden toplamda 2 adet de hediye çeki kullanarak 306 TL ye geldi. Ben 3 tane çek almıştım. Onu da maaşımı alınca kullanacağım gözüm senin aldığın masa örtüsünde. Canım sen onun hangi boyutlarda almıştın?

Canım çok teşekkürler, bunlarda seramik hepsini bir arada görünce bunlar çok daha güzel ve dayanıklı gibi geldi bana. Sapları da kendinden güveç özelliği de var galiba yanlış anlamadıysam. Bu tencereler takım olarak satılıyor ve Takım Fiyatı 349 TL. Şamdan 104 tü onu % 50 indirimle, beyaz deri görünümlü çatal kaşık bıçak takımı79, kahve fincan takımını sen de aldın zaten biliyorsun 59 TL ama onu da 2. % 50 indirimden toplamda 2 adet de hediye çeki kullanarak 306 TL ye geldi. Ben 3 tane çek almıştım. Onu da maaşımı alınca kullanacağım gözüm senin aldığın masa örtüsünde. Canım sen onun hangi boyutlarda almıştın?
güle güle kullan tatlm baya pahalı da görünseler bu fiyata baya bişiler almıssın karlı bi alışveriş oldu senin için de, ben onu 6-8 kişilk masa boyutuna göre aldm cnm 160x220 bundan büyük 2 boyut daha var ama onlar çok büyüktü serdirmediğim masa kalmadı bernardoda en sonunda çalışanlar müdür ve ben bunda karar kıldık:)) peçetelerini de alıcakmısın, runner ve 8 peçeteyi de %50 indrmle alırsan da uygun olabilir yine de pahalı ama cnm ya, bi daha olsa o kdr para vermezdm valla bi hevesle alınıo işte:KK1:

günnurcm baktm bernardonun sitesndende senin takım yapışmazla bölümünde alimünyum dökümlermiş cnm, tencerelerin kapakları tavalarla uyumlu mu mrk ettm?
bende 2 tava(24 ve 28lk) bide pilavlık basık tencere(28lik) istiorm ballariniler de güzel ama bunlarda güzelmiş çok görmedm hiç mağazada bunlardan dışı fln da iyimi cnm temzilerken çizilme fln olur mu?

günnurcm baktm bernardonun sitesndende senin takım yapışmazla bölümünde alimünyum dökümlermiş cnm, tencerelerin kapakları tavalarla uyumlu mu mrk ettm?
bende 2 tava(24 ve 28lk) bide pilavlık basık tencere(28lik) istiorm ballariniler de güzel ama bunlarda güzelmiş çok görmedm hiç mağazada bunlardan dışı fln da iyimi cnm temzilerken çizilme fln olur mu?

Canım ilk sayfayı tekrar düzenledim şimdi içime sindi :))) Canım evet alüminyum dökme ama iç ve dış kaplaması da seramikmiş. Çok kaliteli gibi geldiler bana dokununca ve çok modern görüntüleri var. Ben bizim şirketten şoförümüzle gittim alışverişe bayıldı o da bu tencerelere :)) Birlikte karar verdik diyebilirim :KK70: Sapların kendinden olması özellikle hoşuma gitti. Canım kapaklar tencereyle uyumlu ve çok kullanışlı boyları da.

nden iade ediosn ki cnm? beyaz olduğu için leke yaparsa deriden çıkmaz mı dedi ki?
bence gayet kaliteli görünüodu ama sen bilirsn, servis takımı alabilirsn bence aynı fiyata kepçeler spatulalar fln:nazar:

Canım aynen beyaz dedi çok leke olur dedi dedi dedi :)))))))))))) Ben de deneme amaçlı hem de şuan evimize ihtiyacımız olduğu için Ballarinilerden bir tane alacağım 24 cm aynı fiyata geliyor. Hem de deneyimlerimi sizlerle paylaşırım :))

Canım aynen beyaz dedi çok leke olur dedi dedi dedi :)))))))))))) Ben de deneme amaçlı hem de şuan evimize ihtiyacımız olduğu için Ballarinilerden bir tane alacağım 24 cm aynı fiyata geliyor. Hem de deneyimlerimi sizlerle paylaşırım :))

ee süper o zman kuzum beyaz seramiklernden mi alcaksn peki deneymlerini paylaşırsan çok ii olur cnm valla:d
bol bol omlet yap her gün kullan mümknse:KK1:

Canım son aldıklarında çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :)

Bernardo hastalığı sardı hepimizi sanırım :))) Herşey çok güzel biraz da pahalı ama çeyiz alışverişi olunca herşeye değer diyip kıyıyoruz paraya :)

Bütün maaşım çeyiz alışverişine gidiyo benımde bazen para yetmıycek gibi gelıyo alınıcaklar bir türlü bitmıyor çünkü :)))

busra3
Canım son aldıklarında çok güzel güle güle kullanmayı nasip etsin Allah :)

Bernardo hastalığı sardı hepimizi sanırım :))) Herşey çok güzel biraz da pahalı ama çeyiz alışverişi olunca herşeye değer diyip kıyıyoruz paraya :)

Bütün maaşım çeyiz alışverişine gidiyo benımde bazen para yetmıycek gibi gelıyo alınıcaklar bir türlü bitmıyor çünkü :)))

Teşekkürler canım evet Bernardoda çok güzel şeyler var ama :)) Benim artık çatal kaşık tabak çanak almamam lazım. Bundan sonra kendimi elektronik eşyalara kanalize edeceğim. Yoksa mutfakta yaşamak zorunda kalacağız sadece :KK9:

ee süper o zman kuzum beyaz seramiklernden mi alcaksn peki deneymlerini paylaşırsan çok ii olur cnm valla:d
bol bol omlet yap her gün kullan mümknse
Evet canım o beyaz seramiklerden bir tane alacağım yaa şuan zaten bizim tavaya ihtiyacımız vardı çok iyi oldu deneriz ve ben de burda sizlerle paylaşırım. Yalnız faturada şey yazıyor dikkat etmemişim. Kampanyalı ürünlerde değişim ve iade yapılmaz falan. Yarın gittiğimde sorun olmaz umarım.

Güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel.. sende tupperlarla doldurmuşsun çeyizini.. bende hiç yok eksiklik nerde diye düşünüyordum :KK1:
şamdanına bayıldım cnm yaa çok güzelmiş nerden aldığını öğrenebilirmiyim

edit: bernardo

Son düzenleme:
Güle güle kullan tatlım hepsi birbirinden güzel.. sende tupperlarla doldurmuşsun çeyizini.. bende hiç yok eksiklik nerde diye düşünüyordum :KK1:
şamdanına bayıldım cnm yaa çok güzelmiş nerden aldığını öğrenebilirmiyim

edit: bernardo

Canım teşekkürler şamdan gerçekten harika duruyor Bernardo dan aldım 100 TL normalde 2. %50 indirimle 50 TL ye geldi :) Bir de grupanyadaki indirim çeklerinden almıştım. Tupperlarla doldurudm çeyizi gerçekten almak istediğim yağ şişesi kaldı bir. İnşallah güzel günlerde kullanırız .

Canım ne güzel olmuş çeyizlerin artık bol bol rahatça bakabiliriz:)) güle güle kullan her bir aldığını inşallah:nazar::nazar::nazar:

X