Bu da benim çeyizimden örnekler...

$fotos5.jpg $fotos6.jpg Çeyizlerimi bir arada düzenledim :)

$fotos3.jpg $fotos 2.jpg $fotos.jpg $fotos4.jpg

Son düzenleme:
angelanil
gnnrkcy kullanıcısından alıntı
Bir de kızlar şunda çok kararsızım blenderemı Braun alacağım ama kablolu mu kablosuz mu karar veremedim 2 model var aklımda kullanan var mı acaba, öneri getirebilen?Eklenti 309311Eklenti 309312
cnm bende braun aldm tüm modelleri güzel o markanın ve blendrda 1 numara bence, bende çok düşünmüştm ama uzun süre kullanım sağlarmı bilemdiğimve sarjlı olduğu için, sabit olanı aldm, ama arada çok fazla da fiyat yoksa sen kablosuz tercih et, daha kullanmadğm için kablolu kablosuz avantajlarını bilemiorm:s

Canım blenderda gerçekten braun çok iyi annem en basit modelinden bile çok memnun bakalım hangisini alacağım :))

Phoenix
Bütün sayfaları baştan sona baktım, çeyiziniz gerçekten çok hoş. İyi günlerde kullanın hepsini.
Bana da fikir olan bir çok şey oldu, kendi payıma teşekkürler.
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindim.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :))

aqualilly
kettle vs. çaycı

canım ben ikisini de kullandım gerek kendi bekar evimde gerek ailemle yaşadığımız evde. çaycının rahatlığına alışan kettlea dönmüyor. çok kullanışlı cidden ama bir yerde tabii ki zevk ve tarz meselesi. benim çaycım arçelik'in demliği cam altı plastik olan modeli annemlerinki arzum'un çelik modeli. ikisi arasında da çelik olanın çok daha iyi olduğunu söyleyebilirim.

arçelik çaycıyı kullanmaya devam edicem evlenince ama bozulursa yaptırmak ya da kettle almak yerine direkt gider çelik çaycı alırım. özellikle misafir geldiğinde çaycı inanılmaz bir rahatlık ya da akşam yorgun argın uzanmışım dizi izliyorum çay yenilemek için mutfakla kanepe arasında mekik dokumak yerine çaycıyı getiriyorum odaya çok rahat oluyor. ama dediğim gibi zevk meselesi içine sinmeyecekse kettle al tabii ki :)) mesela ben koltuk konusunda binlerce kez uyarılmama rağmen açık renkten vazgeçemiyorum

Canım çok haklısını aslında ama ben bu kettle ı almaya karar verdim galiba ama ilerleyen senelerde bu eskiyince bir çaycı alırım heralde. Ama açık renk koltuklar çok güzel. İnşallah herşey gönlümüzce olur :)

Bir de kızlar şunda çok kararsızım blenderemı Braun alacağım ama kablolu mu kablosuz mu karar veremedim 2 model var aklımda kullanan var mı acaba, öneri getirebilen?Eki Görüntüle 309311 Eki Görüntüle 309312

ben de cok bildigimden degil ama soldakini almistim yorumlar cok iyiydi netten aldim fiyatta uygun olunca ama bugunde arcelik lal serisi aldim braun almasaydim sanirim serinin blenderini ve rondosunu alirdim ama nasip artik daha kullanmadim ama en az 1.5 yili var gibi:)

ben de cok bildigimden degil ama soldakini almistim yorumlar cok iyiydi netten aldim fiyatta uygun olunca ama bugunde arcelik lal serisi aldim braun almasaydim sanirim serinin blenderini ve rondosunu alirdim ama nasip artik daha kullanmadim ama en az 1.5 yili var gibi:)

İyi günlerde kullan canım bazen soruyorum bu kadar hazırlıklı olmak iyi mi diye değerimiz bilinecek mi? Huzur ve mutlulukla kullan inşallah.

cnm ne güzel olmus sayfan böyle bi arada:)
sana minimal nevresmi sorucam kareli olan varya ondan almayı düşünüorm bende bitanbe saten sanırım o güzelmi peki görüldüğü kdr grupon kodumu kullanıp alıcam sen ne kdra almıstn hatırlıomsn?

Canım iyi günlerde, mutlulukla kullan tüm aldıklarını... Buarada yukarıda yazdığına takıldı gözüm "bazen soruyorum bu kadar hazırlıklı olmak iyi mi diye değerimiz bilinecek mi?" Doğrusu aynı soruyu ben de sormuyor değilim arada, bukadar özenmeye değer vermeye ve emek harcamaya umarım kıymet bilirler... Güzel günler gelsin hepimiz için...

cnm ne güzel olmus sayfan böyle bi arada:)
sana minimal nevresmi sorucam kareli olan varya ondan almayı düşünüorm bende bitanbe saten sanırım o güzelmi peki görüldüğü kdr grupon kodumu kullanıp alıcam sen ne kdra almıstn hatırlıomsn?

Canım bence çok güzel saten evet :)) Normalde 160 ama markafonide 125 e almıştım diye hatırlıyorum. Sen hangi grouponu kullanacaksın canım yine kampanya kaçırdık sanırım :)) Bence için rahat alabilirsin. Çok spor ve güzel bir takım.

Canım iyi günlerde, mutlulukla kullan tüm aldıklarını... Buarada yukarıda yazdığına takıldı gözüm "bazen soruyorum bu kadar hazırlıklı olmak iyi mi diye değerimiz bilinecek mi?" Doğrusu aynı soruyu ben de sormuyor değilim arada, bukadar özenmeye değer vermeye ve emek harcamaya umarım kıymet bilirler... Güzel günler gelsin hepimiz için...

Canım çok teşekkürler, inşallha mutlulukla kullanırız hepimiz :) Bugünlerde bu soruyu çok sorar oldum kendime :44: Yuvayı dişi kuş yapar ama her dişi kuş böyle bizler gibi değil. Her şeyi karşı taraftan bekleyenler olabiliyor ve çoğu zamanda daha el üstünde tutuluyorlar. Umarım hepimiz için güzel günler gelir ::KK34:

Canım bence çok güzel saten evet :)) Normalde 160 ama markafonide 125 e almıştım diye hatırlıyorum. Sen hangi grouponu kullanacaksın canım yine kampanya kaçırdık sanırım :)) Bence için rahat alabilirsin. Çok spor ve güzel bir takım.
cnm bu gün sehirfırsatnda evimister die bi sitenin kuponları vardı halende olabilir hatta, kullanım süresi uzun olduğu için aldm bi kaç tane, başta tefalin tencere takımını almayı düşünüorm ama diğer çekmle de minimalden bunu istiorm fiyatları arttırmazlarsa daha sonra harcamayı düşünüorm:KK69:

Korkmazınkileri yakından gördüm Biancaları da :) Korkmazlar kaliteli görünüyordu aslında keşke çevremizde kullanan kişiler olsa da görsek aslında bir tane şuan eve almayı düşünüyorum kullanmak için. Moneta çok kaliteli diyor herkes ben de kararsızım ama bakalım ya şu an zaten tüm alımlarımı durdurdum :))Bence sen de bir yakından bak Boyner mağazalarında ve züccaciyelerin çoğunda vardı.Kolay gelsin kuzum.

Canım çok teşekkürler, inşallha mutlulukla kullanırız hepimiz :) Bugünlerde bu soruyu çok sorar oldum kendime :44: Yuvayı dişi kuş yapar ama her dişi kuş böyle bizler gibi değil. Her şeyi karşı taraftan bekleyenler olabiliyor ve çoğu zamanda daha el üstünde tutuluyorlar. Umarım hepimiz için güzel günler gelir ::KK34:

Canım aynen, tam da bugünlerdeki hislerimi ifade etmişsin. Dediğin gibi her dişi kuş böyle bizler gibi değil. Bugünler de ben de biraz bari o her şeyi karşı taraftan bekleyen dişi kuşlardan olsaydım ne güzel olurdu diye düşünüyorum. Rahat ve kaygısız, tasasız olmak güzel şey olsa gerek... :26:

InsaAllah canim :) Bende internetten foto bakmakla yetiniyorum henüz. 2-3 ay sonra nasipse alicam bende gelinligimi :)

Ben de face te bi sitenin reklamı vardi giriyim bakıyım derken bu gelinliği çok beğendim sanki yarın evleniyorum :)) Ama gelinliğim şimdiden belli :) Canım bu arada arkadaş olduk kutluyorum :nazar: İnşallah sevdiğin beğendiğin bir gelinlik bulursun ve gelin olursun :21:

X