Çok iyi olmuş ben de burda paşabahçe mağasasına gidiyorum arada ama her şey olduğundan da pahalı :))) sen toptancısına gittin heralde . Çok karlı bir alışveriş olmuş. Eğer siyah kadehleri kaldırmadıysan şöyle hepsini bir yan yana fotoğraf çekersen çok sevinirim merak ediyorum :) Güle güle kullan.
cnm bana da hep öle pahalı geliodu pahalı yerlerden bile ama danısman dediki 24lü alırsanız çok uygun tek tek alırsanız paşabahçe pahalıdır dedi
ben avm içindeki mağazadan aldm bakrköyde hiç öle toptancı fln deil gayet konseptli bi mağza, mesela mağaza içinde standlar dışında bazı duvarlarn orda raflar var tek tek kadehleri koymuslar altında da fiyatları yazıo hep bakıp ne kdr da pahalı derdm meğersm onlar 24lü fiyatlarmıss
sok oldm resmen hemen bardaklarn da 24lüsünü aldm tabidaha neler neler vardı ama 24lü alman gerekio o zman tanesi 1 yada 2liraya gelio, acaba sizin ordaki mağaza nasıl
tmm cnm bu gün çekicem koyarm topiğe kadehlerle birlkte
Canım ben Tunalı ve Kızılaydaki Paşabahçeye gidip iç çekiyorum o kadar güzel şişeler, sürahiler, kadehler, kek standları, el yapımı yağlıklar, sirkelikler, süs eşyaları var ki ama çok pahalılar. Dediğin şeye dikkat eder sorarım. Ama mağazalar muhteşem insanın içi açılıyor o kadar güzel cam eşyayı görünce :)
cnm bence de öle bi mağazadır senin gitttiklerinde muhakkak öle bi uygulamaları vardır, bende o raflardakilere bakardm anam bi bardağa 14 lira verilirmi bi karaf 50 lira derdim meğersem 24lüsüymüş o:))
yine de karafı tekli aldm tabe bardak gibi deil sonuçta, çekiorm cnm resmleri
off sen burda olsan ya birlkte alırdk hepsini çok da güzel olurdu cnm yaa
Şuan aşırı bir alışveriş yapma isteği uyandırdın bende ama maaşım bile yatmadı henüz :))) Keşke İstanbulda olsam ama maalesefŞu tantitoniden ekmek kutumu alayım yanına ucuz iki şey daha alıp indirimden yararlanmam lazım. Birde cam ayaklı ve kapaklı kek standlarını çok beğeniyorum ama çok pahalılar. Mudonun sitesinde var bir tane çok şık. İndirime girsede alsak. Eminim sen de çok beğenirsin.İstanbula evlendikten sonra geliyorum canım nişanlım orda çalışıyor.
cnm ben zaten onları çok beğeniorm bernardodada vardı bi ara ama kırılır die korkuorm smdiden almıcam ama ilerde neden olmasn:)
resmleri çektm ama hafıza kartımda bi sorun var ekleyemedm bi türlü onunla uğraşıorm bende
cnm senin aldığın bardaklar bu linkte verdiğim bardakla aynı mı bana öyle geldi.
Paşabahçe 6'lı Meyve Suyu Bardağı 210cc
Sarevden siparişini şuan verdiğim battaniye çok beğenerek aldım umarım geldiğinde hayal kırıklığına uğramam :)
Eki Görüntüle 291863
Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye
canım öncelikle güle güle kullanmanı diliyorm evtekstilbuldanmı aldın bende sabah kremlisini beğendim ve alabilirim indirimde sanırsam ama yumuşakmı kalınmı emin değilim rica etsem sana geldiğinde burda özelliklerinden bahsedermisin renk canlımı kalınmı yumuşakmı diye şimdiden güle güle kullan canım
Sarevden siparişini şuan verdiğim battaniye çok beğenerek aldım umarım geldiğinde hayal kırıklığına uğramam :)
Eki Görüntüle 291863
Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye
bayıldım canım çok güselmiş,sarevin battaniyelerini yakından incelemiştim ama bu model değildi,yumuşacıklardı ve yeterli kalınlıkta...inşallah güle güle kullanırsın