Bu da benim çeyizimden örnekler...

YoLcu41
Güle güle kullan canim

Çok sağol canım inşallah :)

angelanil
cnm brabantialanmıssın:)) hayırlı olsnn:))
bi kavanozlarn mı kaldı seti tamamlamana

Canım kavanozlarımı almıştım yine markafoniden 4 lü benimkiler ilk sayfada görebilirsin. Şimdi geriye sadece çöp kutusu kalıyor o da çok pahalı ve fazla yer kapladığı için sonraya kalan şeyler arasında :)) Ama onu da alacağım inşallah. Ömürlük şeyler olacak sonuçta.:nazar:

Canım merhaba, bir göz gezdirdim de geçmişe nişanlın işe başlamış, hayırlı olsun çok sevindim. Biz de işe başlayınca hızlandırmıştık evlilik sürecini, hazırlıklarımızı :)

Yeni aldıklarını da güle güle kullan. Bende hala ekmek kutusu yok :) Üst kısmı ekmeklik olan dolaplardan alacağız, mutfak dolapları yetmedi kavanozlarımızı koymaya. Dolabı da bakliyat deposu yapmayı planlıyoruz :)

Zaman çok hızlı akıp gidiyor, bir bakmışsın düğün vakti gelmiş çatmış hatta evlenmişsin :)
Sayfanı takibe devam edeceğim :) Merak ediyorum hazırlıklarını.
Eksik bitmez ama gene de kolaylıkla tamamlamam dileğiyle :) Öptüm :)

Canım merhaba, bir göz gezdirdim de geçmişe nişanlın işe başlamış, hayırlı olsun çok sevindim. Biz de işe başlayınca hızlandırmıştık evlilik sürecini, hazırlıklarımızı :)

Yeni aldıklarını da güle güle kullan. Bende hala ekmek kutusu yok :) Üst kısmı ekmeklik olan dolaplardan alacağız, mutfak dolapları yetmedi kavanozlarımızı koymaya. Dolabı da bakliyat deposu yapmayı planlıyoruz :)

Zaman çok hızlı akıp gidiyor, bir bakmışsın düğün vakti gelmiş çatmış hatta evlenmişsin :)
Sayfanı takibe devam edeceğim :) Merak ediyorum hazırlıklarını.
Eksik bitmez ama gene de kolaylıkla tamamlamam dileğiyle :) Öptüm :)

Canım çok teşekkür ederim. Ben de biran evvel evlenmek kavuşmak istiyorum sevdiceğine. Uzaktan çok zor oluyor, görüşmeler çok kısıtlı. İşler yoğun. Artık borç altına girip yapacağız bir şeyler. Nişanlımın işi rayına otursun bir tarih belirleyelim artık istiyoruz. Ben de seni takip edeceğim evinin son halini de merak ediyoruz. Ayrıca alıp da kullandığın memnun olduğun ürünleri özellikle :))Ben de öptüm, grşrz :)

Çok sağol canım inşallah :)

Canım kavanozlarımı almıştım yine markafoniden 4 lü benimkiler ilk sayfada görebilirsin. Şimdi geriye sadece çöp kutusu kalıyor o da çok pahalı ve fazla yer kapladığı için sonraya kalan şeyler arasında :)) Ama onu da alacağım inşallah. Ömürlük şeyler olacak sonuçta.:nazar:

bende beğeniorm cnm çöp kutularını ama dediğin gibi çok pahalı, erkek arkadaşm alıcakmıs onuda kendi çeyizine:))
actifry alıomus bide, bakalm tamamlıcaz bi şekilde:KK1:

bende beğeniorm cnm çöp kutularını ama dediğin gibi çok pahalı, erkek arkadaşm alıcakmıs onuda kendi çeyizine:))
actifry alıomus bide, bakalm tamamlıcaz bi şekilde:KK1:

Ne güzel hevesi var böyle şeylere az bulunur bir özellik. Birbirinizin alamadıklarını tamamlarsınız bu şekilde. Bakalım yaa ben de uğraşıyorum kendi çabamda henüz nişanlım yeni işe gitmiş olduğundan girişimde bulunamıyor ama o da yavaş yavaş beyaz eşyaları alacak. Birlikte kara kılıp taksitlerini ödemeye başlayacak. Allah kolaylık versin bizlere.

Ne güzel hevesi var böyle şeylere az bulunur bir özellik. Birbirinizin alamadıklarını tamamlarsınız bu şekilde. Bakalım yaa ben de uğraşıyorum kendi çabamda henüz nişanlım yeni işe gitmiş olduğundan girişimde bulunamıyor ama o da yavaş yavaş beyaz eşyaları alacak. Birlikte kara kılıp taksitlerini ödemeye başlayacak. Allah kolaylık versin bizlere.

amin cnm bizim de bu yaz bi söz nişan fln olsn biz de başlıcaz beyaz esyalara ufaktan, en azından ıvır zıvırları mutfak ve yatak odası esyalarını ben hallettiğim için bide bunları düşünmicez

amin cnm bizim de bu yaz bi söz nişan fln olsn biz de başlıcaz beyaz esyalara ufaktan, en azından ıvır zıvırları mutfak ve yatak odası esyalarını ben hallettiğim için bide bunları düşünmicez

Biz de başlamaya niyetliyiz ama dediğim gibi nişanlım yeni işe girdi İstanbul'a yeni yerleşti ilk önce kendine bazı eşyalar alması gerekiyor sonra da finans kaynaklarını büyük eşyalara yönlendireceğiz. Bakalım bizim için çok zor bir süreç hem uzaklık hem nişanlılık, hem de özlem, insanın canına tak ediyor bazen ne yapalım hayırlısıyla evleneceğimiz günü bekleyeceğiz artık :KK43:

Biz de başlamaya niyetliyiz ama dediğim gibi nişanlım yeni işe girdi İstanbul'a yeni yerleşti ilk önce kendine bazı eşyalar alması gerekiyor sonra da finans kaynaklarını büyük eşyalara yönlendireceğiz. Bakalım bizim için çok zor bir süreç hem uzaklık hem nişanlılık, hem de özlem, insanın canına tak ediyor bazen ne yapalım hayırlısıyla evleneceğimiz günü bekleyeceğiz artık :KK43:
cnm benm yaa çok iyi anlıorm seni inanki:KK43: bizde uzaktayız ben istdaym o da çorluda ikimizde gecen yıl işe başladk ben yeni mezun oldm gecen yıl
bizde sizin gibi düşünüorz herseyimiz tam olamıcak tabiki ama olsn mümkün olduğunca imkanlar düzelince bişeylere adım atalm dedk sözlü ya da nişanlı değiliz henüz ama kısmet bakalm yaza nasipse, seni daha da iyi anlıcam o zman, sen de nişandan 3-4 ay önce başlamssın heralde çeyiz alışverişlerine, sanırm ben biraz erken davrandm:KK1: anneler gününden beri devamlı bişiler alıorm bu kdr oldu sanırm 2 yıl sonra evlendiğimde hiç bi eksik olmaz böle giderse:) artk hevesimi de aldm gibi yavaş yavaş artk pek bişi almak istemiorm çok büyük bi kampanya yada indrm lmadkça,işte de terfi ettm sayılır maaş fln 2 katına çıkıcak direk altın yapıym diorm geleceğimiz için:KK16:

Sarevden siparişini şuan verdiğim battaniye çok beğenerek aldım umarım geldiğinde hayal kırıklığına uğramam :)

Eki Görüntüle 291863
Sarev Exclusive Series Marni V2 Pamuk Akrilik Battaniye

Battaniyem geldi çok güzel ama dediğim gibi biraz ince rengi resimdekinden biraz daha açık. Yatak örtüsü olarak da kullanabilirim. Hoşuma gitti.

Battaniyem geldi çok güzel ama dediğim gibi biraz ince rengi resimdekinden biraz daha açık. Yatak örtüsü olarak da kullanabilirim. Hoşuma gitti.

canım güle güle kullan bana incede lazım alabilirim herhalde saol içine sindiyse birinden tavsiye almak krem rengini alayım bende canım güle güle kullan

canım güle güle kullan bana incede lazım alabilirim herhalde saol içine sindiyse birinden tavsiye almak krem rengini alayım bende canım güle güle kullan

Alabilirsin canım kutusu gayet şık dokusu yumuşak, çok şık. Dediğim gibi yatak örtüsü gibi kullanılabilir.

Canım benim battaniyem Taç'tan. Tek renk, mor ve çok sıcak tutuyor. Bir bakmanı tavsiye ederim şayet battaniye alacaksan başka :)
Güle güle kullan aldığın battaniyeyi, Sarev'in ürünleri çok güzel oluyor pikemi oradan almıştım ben :)
Bornoz almadıysan Taç'ın bambu bornozlarını tavsiye ediyorum bir de hemen emiyor ıslaklığı.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar :)

Bernardo karabiber değirmeni

attachment.php

Bernardo kağıt havluluk

$dcba8a3a-9c42-4652-a001-d3ce3b0f0e22.jpg $kağıt havluluk.jpg

Güle güle kullan insaAllah :nazar:

Of baharatlik almam lazim ama bir türlü karar veremiyorum. Bin bir cesiti var :S Ne kadar büyük olmasi gerekir bilmiyorum, hangi tarz daha kullanisli olur bilmiyorum, hic bisey bilmiyorum :) Baharatlik ve erzak kavonozlarini (bulgur, pirinc, makarna vs icin) bi türlü begenip alamadim.

Güle güle kullan insaAllah :nazar:

Of baharatlik almam lazim ama bir türlü karar veremiyorum. Bin bir cesiti var :S Ne kadar büyük olmasi gerekir bilmiyorum, hangi tarz daha kullanisli olur bilmiyorum, hic bisey bilmiyorum :) Baharatlik ve erzak kavonozlarini (bulgur, pirinc, makarna vs icin) bi türlü begenip alamadim.

Canım teşekkür ederim. İlk önce metal mi plastik mi, cam mı ona karar vermen lazım. Mutfak eşyalarına uyumlu bir renkte karar kılman lazım.Markafoni, trendyol, limango gibi sitelere bakabilirsin canım çok güzel kampanyalar oluyor. Ayrıca ben bunla alakalı bir konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...ngi-baharat-takimi-guzel-karar-veremedim.html bu linkten bakabilirsin modellere. Bence mıknatıslılar da çok güzel. Bernardo ve biev ürünlerini de değerlendirebilirsin canım.

Canım teşekkür ederim. İlk önce metal mi plastik mi, cam mı ona karar vermen lazım. Mutfak eşyalarına uyumlu bir renkte karar kılman lazım.Markafoni, trendyol, limango gibi sitelere bakabilirsin canım çok güzel kampanyalar oluyor. Ayrıca ben bunla alakalı bir konu açmıştım http://www.kadinlarkulubu.com/mutfa...ngi-baharat-takimi-guzel-karar-veremedim.html bu linkten bakabilirsin modellere. Bence mıknatıslılar da çok güzel. Bernardo ve biev ürünlerini de değerlendirebilirsin canım.

Cok sagol canim ya. Metal plastik cam sence hangisi daha iyi olur? Renk olarak gri ve lila'ya yakisacak bi renk olmasi lazim cogu mutfak esyam o renkte :) Linke bakayim hemen. Hatta ilk ekledigin cam kapakli ve uzun kirmizilari görmüstüm. Ama karar veremedim diye almamistim. Söyledigin sayfalara bakayim. Herseyi alip bi baharatlikta zorlanmak komik ya :) Onu da hall etmem lazim. Tesekkürler canim.

Canım benim battaniyem Taç'tan. Tek renk, mor ve çok sıcak tutuyor. Bir bakmanı tavsiye ederim şayet battaniye alacaksan başka :)
Güle güle kullan aldığın battaniyeyi, Sarev'in ürünleri çok güzel oluyor pikemi oradan almıştım ben :)
Bornoz almadıysan Taç'ın bambu bornozlarını tavsiye ediyorum bir de hemen emiyor ıslaklığı.
Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar :)

Canım senin aldığın pikeye bayılıyorum ondan bulsam alacaktım indirime giriyor bi o renk yok turuncu olan. Nasıl renkleri yakından da o kadar güzel mi ben sormadan sen cevap vermişsin. Ondan almak istiyorum tek kişilik. Sen çift kişilik mi aldın. Battaniyeyi de inceleyeceğim. Çok sağol bilgiler için :))

cnm güle güle kullan bu ara yine çeyiz alışverişlerindesn ne güzel:))
bayılıorm senin zevkine zaten çok hoş yine:KK66:

Kuzum bu aralar nişanlımla uzun zamandır görüşemediğim için bunalımdayım kendimi bir şeyler almaya verdim. Beğenmene sevindim canım aslında çok da elzem olmayan şeyler şu aşamada ama dayanamadım yine :)

X