Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok beğendim canım herşeyinii.. kek karıştrma kaplarını falan... nereden aldın?? güle güle kullannn
Canım çok teşekkürler beğenmene sevindim. Fakat benim kek karıştırma kabım yokki Hangisinden bahsediyorsun acaba tupperware saklama kaplarımdan bahsediyor olabilirsin? Resmini alıntı yaparsan söyleyebilirim.
cnm sen bi ara senki berghoffun açacak setinden arıodn dimi mutfak sepetinde tek tek de satılıo takım halnde de fiyatları da uygun gibi bi bak istersen
sanırm sen bunu arıodn Eki Görüntüle 290153
bende bu sarmısak ezicisini beğendm hiç sevmem sarmısağa dokunmayı( Eki Görüntüle 290154
evet canımm tupperware.. nereden aldın onlarıı??? ve kadehlerine bayıldımmm... siyahı ben de çok seviyorum.... ben de almak istiyooooruummm harika bir zevkin var
Canım ben set halinde almayı düşünüyorum yaa hem çelik hem de dayanıklı olsun bi kere olsun diyorum. Samsunlu biri olarak fındık kıracağı çok önemli benim için :)) Ayrıca şişe açacağı vs vs. Bilmiiyorum yaa bakacağım hemen almayı düşünüyorum bir de senin aldığın bıçak takımını almayı kafama koydumm
Nilcim indirim birmiş sanırım çünkü orda da aynı fiyatta diğer yerlere göre. Bence de sarımsak sıkacağı çok güzel ve kolay temizlenebilir duruyo bu setin içerisindeki de aynı zaten. Bence kesin almalıyız :)
Nilcim indirim birmiş sanırım çünkü orda da aynı fiyatta diğer yerlere göre. Bence de sarımsak sıkacağı çok güzel ve kolay temizlenebilir duruyo bu setin içerisindeki de aynı zaten. Bence kesin almalıyız :)
cnm sen bide set alıcam diosn ya o setin altında standı da var, yer kaplaması açısndan sorun olmıcak mı ki sana, tezgah üstünde mi tutucaksn bıçaklarla fln valla testerenin tezgahı gibi olur
o set içinde kullanmıcan seyler varsa gereksiz olur die diorm lazım olanları tek tek alıp çekmecede saklayabilirdn, nacizane fikrm tabi
Canım bilmiyorum yaa hep farklı şeylere kara veriyorum tek 20 çok pahalı geliyo ama en azından başka şeylerle alınabilir. Bakalım belki ben de tek alırım :)) Bir de şu tantitoni kampanyası varken ekmekliğimi almayı düşünüyorum.
evt aslnda mantklı nm bizim baharatlıklardan almıstı dünde biri yine tantitoni indrmden almıs, ben su bizim siyah kadehlern yanına su bardağı uyduramadm cnm hiç ya, ikeada düz bardaklar vardı onlarla mı tamamlasam diorm tantitonide de bormiolli markasının düz su bardakları vardı boyutunu kestiremedm die almıorm bnde yararlanmak istiorm aslında o indrmden:S
cnm paşabahçenin şu su bardağı uygun değil mi sence çok ucuz hemde :)
Eki Görüntüle 290353
Paşabahçe Cam Su Bardağı 495cc- 6 Adet
cnm ben bunu da görmüştm pahalı gelmişti sanki
6 tanesiinin fiyatı 11 demek
kadehlern camları baya ince ya bu kalın durur mu sence, yoksa beklemeli miyim acaba daha çok zmanım var su bardaklarını da böle hafif siyah desenli yada dip boyalı bardaklardan mı alsam acaba siyah:S
saol cnm bunu da bi düşünüyim olmadı evde su bardağı gibi kullanabilirmm
Tupperwareleri sahibinden.comdan tanıştığım Sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres linkindeki kullanıcıdan aldım. Almak istediklerimi netten araştırdım bana fiyat verdi piyasaya göre çok çok uyguna sattı sağolsun, bir de taksit imkanı sağladı. Ayrıca gittigidiyorda da çok uygun kampanyalar oluyo. Tupperware almak istiyorsan netten araştırıp kendi internet sitesinden saklama kaplarının özelliklerine kullanım alanlarına bakarak hangilerini alacağına karar verebilirsin. Bu şekilde de en uygun fiyatı yine netten araştırarak bulursun. Katalog fiyatları çok pahalı ama indirimler oluyor ayrıca üyeler indirim zamanında veya hediye olarak aldıkları ürünleri netten uyguna satabiliyorlar. Siyah bardaklar Bernardo mağazalarında var canım 4 lü set olarak 45-49 TL civarındaydı. Hala olması lazım Bunun gibi siyah ayaklı bir de Porland mağazasında görmüştüm başka bir markanın kadehini.Umarım yardımcı olabilmişimdir.
yardımcı olmazmısın hiç çok fazlasıyla hemdeeee çok teşekkür ederim ilgin için ama bende çok özeniyorum hele senin zevkin tam beni yansıtıyor bayıldım... düğünün nezaman buarada canımmmm???
Canım Bormioli Rocco marka olanın şu modeli de çok yakışır :) 4'lü 35 TL .
cnm benm çok saol, bu gün paşabahçe mağazasına gittim bunlardan aldm hemde 24 tanesini 14 tlye bide kalın deil camı istediğin gibi ince siyah kadehlere uydu sanırm:)))
tek tek çok pahalıydı 20yi fln geçiodu 24lü perakende fiyatı daha neler neler vardı bi b ilsen dondurmalıklar tekila shotlar ama 24lü alamıcam için smdilk almadm yanmda birini bulursam 12 12 bölüsebiliriz:))
, bide sarap karafı aldm sade bişi ama sevdm ben yarn resmlerini çeker eklerm
bidebone china yumurtalıklar aldm bi görsennn
tupperlarm da geld bu arada çokk güzeller renklere bitttiimmm
Eki Görüntüle 291103 Eki Görüntüle 291102