haklısn cnm ben morgannayla iletişime geçsem daha iyi olcak, 65e aldıysan iyi o zman cnm süpermiş
bende en uygun ne zman olursa o zamn alırm nasıl olsa acelm yok
güle güle kullan kesme tahtanı da
yapışmazları nerden almayı düşünüosn cnm?
hiç iyi bi marka bulamıorm tefalle esse arasnda kaldm bende, sen teflon mu alıcaksn yoksa dökümmü?
ne de çok soru sorarm mrk ne gsel sey mrk
Eki Görüntüle 287753
F.D DENİZLİ LEAF EL İMALATI SÜRAHİ
Eki Görüntüle 287754
F.D. EL İMALATI SUMATRA MEYVELİK
Eki Görüntüle 287755
F.D GRACE ŞEKERLİK
Markafoniden aldım kızlar şimdi gerçekten çooook güzeller
cnm güle güle kullan ev yapımı olması da ayrca güzell
Hepsi kaliteli ürünler, almak icin almamissin bence eniyisi..
Bilincli ceyizcilerden olmak bir baska oluyor..
Tepsini nereden aldin arkadasim ?
Çeyizin tamamlanmış nerdeyse.. Herşey çok hoş:)
Bikmadan usanmadan birinci sayfadan en son sayfaya kadar baktim :) nisan fotograflarina da baktim. Elbisen cok yakismis cok güzel olmussun Allah tamamina erdirsin insaAllahCeyizin de cok güzel hayirli mutlu huzurlu günlerde kullanmak nasip olsun insaAllah. Aldigin Hisar CKB takimini bende basta düsündüm ama sonra kararimi degistim adini unuttum ama sayfamda görebilirsin. Tekrar tebrik ederim
Çok teşekkür ederim, gerçekten böyle güzel yorumlarla çok mutlu oluyorumÖnemli olan da dediğiniz gibi mutlu huzurlu bir şekilde kullanmak. Nişanlım İstanbul'da ben Ankara'da. O yeni işe girdi. Düğünü Eylül gibi düşünüyoruz ama bakalım sadece düşünce gücü yeterli olacak mı:)) Allah yardımcımız olsun.
Rica ederim ne demek :) Hayirlisi olsun, insaAllah istediginiz tarihte olur dügününüz :) Bende yurt disindan kocaeline gelin gelicem nasipse. Ama bi hafta sonra ankaraya gidiyoruz annemle :) Bide ben kina gecesi icin bi kac biseyi almayi düsünüyorum bildiginiz bi yer var mi acaba ankarada?
Kına gecesi, düğün için gerekli şeyleri bindallısına varana dek Çıkrıkçılar Yokuşundan (Saman Pazarı olarak geçiyor, Ulus'ta) bulabilirsin. Ben de işim nedeniyle buradayım. Alışveriş merkezlerini biliyorum. Ankara Forum Outlet, Optimum Outlette bir çok marka var. Kına Gecesine özel kesinlikle çıkrıkçılara bakmanızı öneririm.
Ulus kizilaya yakindi yanlis hatirlamiyorsam dimi? O zaman mutlaka ugramayalim oraya. Forum Outlet ve Optimum Outlet nerde acaba? Ay cok tesekkür ederim. Iyi ki bir bileni bulmusum :) Evlendikten sonra da calisacakmisin peki? Isini bilmiyorum ama istanbulda da is imkani coktur diye düsünüyorum. Kocaelide sanayi bölgesi oldugu icin bana hep 'bulursun bulursun' diyorlar ama bakalim hayirlisi :)
Canım Gıda Mühendisiyim özel şirkete çalışıyorum ve bir yandan da memurluğa hazırlanıyorum meşhur KPSS. Dershaneye gir, çalış, çeyiz işlerini takip et derken zaman bitiyor :)) Evlendikten sonra da çalışacağım. Sınavdan istediğim puanı alırsam inşallah memur olarak :) Kocaeli de sanayi bölgesi bence de çalışmak isteyene her yerde iş vardır.Optimum Outlet Eryaman'a yakın, Forum Outlet ise Etlik'te her iki yere de Kızılaydan Otobüs var. Ankamall' e ve Armada'ya da gidebilirsin. Zemin katlar süper, .çeyizciler için.
Bardaklarına bayıldımm
Çatal bıçak takımınada öyleee güle güle kullann ağız tadıyla bi ömürHerşey çok güzel hepsi harikaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?