Gülerek kullan cnm hepside çok güzel
Afrasyab çok teşekkürler. Canım ben de beğendiğim şeyleri yeni yeni almaya başladım aslında. Eminim istedikten sonra yavaş yavaş tamamlarsın. Çatal kaşık takımımla hediye geldi kare çay takımım. Bahartık normalde çok pahalıydı bir yerde indirimli bulmuştum. Şuan baharatlığımın da içinde olduğu 3'lü bir set var çok çok uygun Angelanil almış 300lerden 160 a düşmüş önerebilirim. Duyduğum en uygun fiyat. Umarım en kısa sürede istediklerimizi alabiliriz.çay takımlarına ve baharatlıkların bayıldım. alıcam inşallah aynılarından. bu arada çok zevklisin. çeyizini güzel günlerde kullanman dileğiyle... nişanlınla birbirinize çok yakışıyorsunuz. bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Duru sana da çok teşekkür ediyorum. Hepimiz hayırlısıyla kullanırız inşlallah :)Rabbim hayırlısıyla sevdiğinle kullanabilmeyi nasip etsin
Canım, güle güle kullan aldıklarını :)
Vakit varken beğendiğin ürünleri teker teker almak daha keyifli oluyor , diğer türlü bir yerden sonra zamanın kalmadığından çok istediğin şeylerle değil denk geldiklerinle idare ediyorsun :)
Daha nice güzel, şık şeyler bulacağına eminim, merakla da bekliyorum :)
Canım senin aldıkların zaten çok güzel ama çok vakit varken insan daha rahat davranabiliyor. Keşke bizim evliliğimize de az vakit olsa :)Teşekkür ederim canım. Öptm
:) Sanırım kullanıyor olduğumdan artık çeyiz gözüyle bakıp güzel göremiyorum aldıklarımı :)
Ufak tefek şeylerle takviye yapmaya çalışıyorum. Sanırım evlendikten sonra da devam edeceğim alışverişe :)
Ah canım keşke, bazen sevgiliyken her şey daha güzeldi diyorum bazen de geçecek bu sıkıntılar sonrası selamet diyorum azıcık daha sabır :)
Son 11 gün benim artık. İnşallah her şey yolunda gider.
Ben de öptüm, ve de kolay gelsin :)
Eki Görüntüle 281927 Kimse fikir vermedi ben de dayanamadım bunu aldım.Bugün bu indirimi mağazada görmüştüm.120 TL YE nevresim+yorgan.Evtekstilibuldan kargo ücretsiz ve 118 TL eve kadar. Çok mutluyum :)))
bu da hediyesi yorganım
canım bende şimdi gördüm sorduğunu,tam da bunu al diyecektim,en güselini seçip almışsın zaten
güle güle kullaaaaaan tatlım....
Seninde Çeyizlerin Çok Güzeller :)
Hepsine Bayıldım, Sende benim gibi Tchibo takipçisin galiba :)
Rabbim Çoook Güzel Günlerde Kullanmak Nasip Eder İnşaAllah :)
Canım yorganın nevresimin hayırlı olsun; güle güle kullan.
Bu nevresim işi tam bir çılgınlık, o kadar nevresim takımının üstüne gene nevresim takımlarına bakarken yakaladım kendimi geçen :)))
Eksiklerini de gönlünce tamamlarsın inşallah canım, kolay gelsin tekrar tekrar :)
Çok beğenerek aldığım melamin servis tepsim
güle güle kullan canım çok beğendim. ne kadara aldın tepsini. bir de nerden aldın yazar mısın
Canım Ankara Alp Billuriye 27 TL markası Lucky Art. Teşekkür ederim gerçekten çok güzel yuvarlak modeli de vardı.