- 10 Ocak 2011
- 461
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
em__oss
tepsi çok marjinal çok güzel nerden ve fiyatı nedir acaba böyle birşey arıyorumda...
Almila07
Bir tanesine göz koydum balayı dönüşü alacağım vaktim kalmadı artık çarşıya inmeye :)
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun.turuncumat
çok güzelmiş güle güle iyi günlerde kullan
Arkadaşlar merhaba, sizden yardım isteyeceğim. 4 Mevsim setlerden almak istiyorum beğendiğim bir kaç model var ama karar veremiyorum.Eki Görüntüle 284881 Eki Görüntüle 284880 Eki Görüntüle 284882 Eki Görüntüle 284883 Eki Görüntüle 284884 Eki Görüntüle 284885
ben olsam 1.yi seçerdim canım,onu ne zamandır gözüme kestiriyorum ama alırsam annem beni dövecek..10 nevresimim olduartık nasipse evlenince aldırırım kocişime
kesinlkle 1. tatlm, number one yani
saten sanırm çok katileli duruo yatak üzerinde de çok şık dururr
Çok teşekkürler canım ben de şuan ona karar vermiş durumdayım. Ama benb ondan önce şu nevresim takımını almaya karar verdim. Bayıldım resmen buna.Arzu Kaprolün Linens için tasarladığı nevresim takımı ve malı pamuk saten.Elime para geçince ilk olarak bunu almayı düşünüyorum.karamsar_karam
Nevresim için bencede 1 numaralı olmalı.
Ayrıca canım eşyaların çok harika güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun. :))
Canım çok teşekkürler yardımcı olduğun için. Çok güzel 1. bence de. Kapitone set olarak 1 tane almayı düşünüyorum. Çok pratik oluyor. Yorgan geçirip nevresim gibi veya sadece pike gibi kullanabiliyorsun mevsime görealmor
1. çok güzel duruyor tatlım Özdilek'te bakmıştım ben almanı tavsiye ederim.
cnm bu arzu kaprol süper bi seçim, artk ben nevresm devrini kapattığm için ona yer kalmadı ama çok hoş bi tasarm kesinlkle al en yakın fırsatta
bu arada tupperlarını sanırm sen tapware adlı kullanıcıdan almıstn dimi?:26:
cnm senin su 6lı oval dizayn set ne kdrdı 4lüsünü 54tlye buldm ama ben böle üst üste konunca simetrik olmasını sevmiştm:)
6lısı da 90 tl wuuu:)
haklısn cnm ben morgannayla iletişime geçsem daha iyi olcak, 65e aldıysan iyi o zman cnm süpermişBen 6'lıyı 65 tl ye almıştım dedim ya resmi de var :) Hem de taksitle. Çok abartıyorlar fiyatı. Satıcılar aralarında ürün bazlı değişim yapıyorlar indirimli aldıkları zaman veya hediye geldiğinde tahminim bunları internetten satıyorlar ve indirimli dedikleri fiyat bile çok pahalı oluyor.