Bu da benim çeyizimden örnekler...

em__oss
tepsi çok marjinal çok güzel nerden ve fiyatı nedir acaba böyle birşey arıyorumda...

Cnm lucky art Ankara Alp Billuriyeden 27 TL, teşekkür ederim :)

Almila07
Bir tanesine göz koydum balayı dönüşü alacağım vaktim kalmadı artık çarşıya inmeye :)

Cnm al kesin çok tatlı duruyorlar tablo gibi :))

turuncumat
çok güzelmiş güle güle iyi günlerde kullan
Çok teşekkürler daha güzelleri sizin olsun.:nazar:

Arkadaşlar merhaba, sizden yardım isteyeceğim. 4 Mevsim setlerden almak istiyorum beğendiğim bir kaç model var ama karar veremiyorum. $OZDILEK-SPIRIT-4-MEVSIM-NEVRESIM-TAKIMI-CIFT-KS__40571648_1.jpg $316575_226600864064064_134321803291971_618993_752013962_n.jpg $HOBBY-ROYAL-KREM-C-K-HER-MEVSIM-SET__46657513_0.jpg $FB,1136,39,cotton-box-dort-mevsim-complete-yatak-ortusu-seti-cift-kisilik-dalida-kirmizi.jpg $FB,1120,38,cotton-box-dort-mevsim-complete-yatak-ortusu-seti-cift-kisilik-belinda-murdum.jpg $FB,1118,38,cotton-box-dort-mevsim-complete-yatak-ortusu-seti-cift-kisilik-belinda-gri.jpg

ben olsam 1.yi seçerdim canım:KK34:,onu ne zamandır gözüme kestiriyorum ama alırsam annem beni dövecek..10 nevresimim oldu:KK9:artık nasipse evlenince aldırırım kocişime:KK9:

Canım ben de en çok 1. yle 2. yi seviyorum. 1. yi yakından görmedim.2. yakından çok güzel görünüyor resimdekinden daha şık duruyor. Bir sonraki maaşımdan almak istiyorum ev tekstili namına aldıklarım çok az :)

1.yi ben yakından gördüm ama 4 mevsim değil normal nevresim takımıydı ve çok güseldi :KK69: inşallah alırsın hayırlısıyla canım...

kesinlkle 1. tatlm, number one yani:KK66:
saten sanırm çok katileli duruo yatak üzerinde de çok şık dururr

kesinlkle 1. tatlm, number one yani:KK66:
saten sanırm çok katileli duruo yatak üzerinde de çok şık dururr

Canım Teşekkürler bunun saten nevresim tkm ı da var ama bunlar 4 mevsim kapitoneli setler. Ben de 1. yi çok beğeniyorum bakayım :)) Alıcam inşallah başka bir şey beğenipte almazsam :)

bence 1 ve 2 tatlım çok hoş gözüküyorlar güle güle kullan herşeyin çok güzel :)

Nevresim için bencede 1 numaralı olmalı.

Ayrıca canım eşyaların çok harika güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun. :))

karamsar_karam
Nevresim için bencede 1 numaralı olmalı.

Ayrıca canım eşyaların çok harika güle güle güzel günlerde kullanmak nasip olsun. :))
Çok teşekkürler canım ben de şuan ona karar vermiş durumdayım. Ama benb ondan önce şu nevresim takımını almaya karar verdim. Bayıldım resmen buna.Arzu Kaprolün Linens için tasarladığı nevresim takımı ve malı pamuk saten.Elime para geçince ilk olarak bunu almayı düşünüyorum.

$20110503154105279.jpg

almor
1. çok güzel duruyor tatlım Özdilek'te bakmıştım ben almanı tavsiye ederim.
Canım çok teşekkürler yardımcı olduğun için. Çok güzel 1. bence de. Kapitone set olarak 1 tane almayı düşünüyorum. Çok pratik oluyor. Yorgan geçirip nevresim gibi veya sadece pike gibi kullanabiliyorsun mevsime göre

cnm bu arzu kaprol süper bi seçim, artk ben nevresm devrini kapattığm için ona yer kalmadı ama çok hoş bi tasarm kesinlkle al en yakın fırsatta
bu arada tupperlarını sanırm sen tapware adlı kullanıcıdan almıstn dimi?:26:

cnm bu arzu kaprol süper bi seçim, artk ben nevresm devrini kapattığm için ona yer kalmadı ama çok hoş bi tasarm kesinlkle al en yakın fırsatta
bu arada tupperlarını sanırm sen tapware adlı kullanıcıdan almıstn dimi?:26:

Cnm sadece berrak seti tapwareden aldım ve gerçekten pahalıya almışım pişmanım resmen. Daha sonra sahibinden.comdan Sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2. El, Emlak, Oto, Araba, Bilgisayar, Film, Cep Telefonu, Elektronik, Antika, Giyim, Mobilya, Eleman / İş Arayanlar ve daha fazlası - İlan ve alışverişte ilk adres linkteki arkadaşla tanıştım. Kırmızı 5li oval seti 65 tl ye aldım kendisinden. Ürünü gönderdi sorunsuz elime ulaştıktan sonra ödemeyi hesabına yaptım. Taksit imkanı da sağlıyor. Şuan siteye ilanları koymamış fakat iletişime geçip ihtiyacın olan ürünleri söylersin sana bulup bulamayacağını ve ne fiyattan satabileceğini söyleyecektir. Reklam yapmış gibi oldum ama hiç tanımadığım birinin bu kolaylıkları sağlaması hoşuma gitti. Yoksa bu kadar tuppere ben de hemen alamazdım :)

anladm kuzu ben daha yeniyim su tupper işinde bana neler gereklidir bilemiorm söle bi baktm da antartika serisini,oval dizayn ve bonibon kapları gerekli gördm kendime,
bide bu berrak serisi sadece servis için mi yoksa saklamak için ideal mi?
kırmızısına hasta oldm yaaa:KK16: tam piyasasını bilmediğim için kimlerinki uygun kiminki pahalı bilemiorm ggden takibe aldm bi kaç ürünü tupper sitesnden bakıp kıyaslama yapıcam
bide sitede morganna satısını yapıo ona da danısıcam en uyguna hangisi gelirse ordan alırm artk:KK66:

Son düzenleme:
cnm senin su 6lı oval dizayn set ne kdrdı 4lüsünü 54tlye buldm ama ben böle üst üste konunca simetrik olmasını sevmiştm:)

6lısı da 90 tl wuuu:)

Son düzenleme:
cnm senin su 6lı oval dizayn set ne kdrdı 4lüsünü 54tlye buldm ama ben böle üst üste konunca simetrik olmasını sevmiştm:)

6lısı da 90 tl wuuu:)

Ben 6'lıyı 65 tl ye almıştım dedim ya resmi de var :) Hem de taksitle. Çok abartıyorlar fiyatı. Satıcılar aralarında ürün bazlı değişim yapıyorlar indirimli aldıkları zaman veya hediye geldiğinde tahminim bunları internetten satıyorlar ve indirimli dedikleri fiyat bile çok pahalı oluyor.

Ben 6'lıyı 65 tl ye almıştım dedim ya resmi de var :) Hem de taksitle. Çok abartıyorlar fiyatı. Satıcılar aralarında ürün bazlı değişim yapıyorlar indirimli aldıkları zaman veya hediye geldiğinde tahminim bunları internetten satıyorlar ve indirimli dedikleri fiyat bile çok pahalı oluyor.
haklısn cnm ben morgannayla iletişime geçsem daha iyi olcak, 65e aldıysan iyi o zman cnm süpermiş
bende en uygun ne zman olursa o zamn alırm nasıl olsa acelm yok:KK66:
güle güle kullan kesme tahtanı da:KK12:

X