Bu da benim çeyizimden örnekler...

Markalarının cerve olması nedeniyle güvenerek aldım. Bulaşık makinesinde desenleri solmuyor.

Eklentiler

• $Cerve Şişe.jpg
    23,3 KB · Görüntüleme: 255
Bugün birmutfak.comdan aldığım Tramontina marka bıçaklar. Evde kullanıyoruz ve çok memnunum sebze ve meyve doğramada usta.

Kızlar bardaklarımla şişem geldi inanılmaz kaliteliler. Kesinlikle kamoanyaya falan tekrar girerse alın derim. Desenleri yakından o kadar şirinki :)

Yeni aldığım bardaklarla şişenin tchibodan aldığım pasta tabaklarıyla uyumu

cnm yine döktürmüşssün, hepsi harika hepsi çok zevkli, güzel günlerde kullanmanı dilerm nazar değmesn cervelerine

Teşekkür ederim canım sen de rastlarsan markafonide falan kesin al derim. O kadar mağaza geziyorum böyle güzel orjinal ürünlere çok sık rastlayamıyorum :)))

Son düzenleme:
uzun zamandır çeyiz namına birşey alamıyorum sırf bu tutkudan bukadar uzaklaşmamak için rende aldım ben de bugün. Saklama kabı haznesi var çok hoşuma gitti.

Bernardo rende

merhaba
Allah güle güle kullanmak nasip etsin ihşallah mutlulukla
bu cerve bardaklardan nerde bulabilirim ben ya internette falan varmı acep

merhaba
Allah güle güle kullanmak nasip etsin ihşallah mutlulukla
bu cerve bardaklardan nerde bulabilirim ben ya internette falan varmı acep

Teşekkür ederim canım inşallah.Cerve bardaklar züccaciyelerde satılıyor Avm içinde olanlarda bulabilirsin. Bernardo mağazalarında da görmüştüm. Ayrıca zaman zaman markafoniye, evim.nete indirime girebiliyor.

cnm güle güle kullan en son bende rende almıstm
ya ben sana asıl başka bişi sorucam bu gün bernardoda gördm sende de olan su brabantia baharatlığın seti vardı,
sen araştırıpta mı aldn kuzum bu setin fiyatı 165tl indirmle normalde baya pahalıymıs, bilgilendirirsen sevinirmEki Görüntüle 277308

Son düzenleme:
kuzum bişi daha seni bekleyemeden aldm ben bu brabantiaları umarm pişman olmayız
bu arada senin yemek takımı ankaradaki o mağzada 619a düşmüş ayy nasıl alsam bilemedm yaw:26:
ama kesnlkle alıcam ben onu gerekirse ankaraya gelirim karttan çektirip geri dönerm o derece beğendm yani

Rabbim hayırlısıyla sevdiğinle kullanabilmeyi nasip etsin

Canım Benim hangi mağazadan sordun benim yapabileceğim bir şey varsa yaparım. Bu arada Brabantiaları bayaa indirimde almışsın ben tek tek aldım. Baharatlığı mağazadan 65 Tl ye Kavanoz tkm 130 TL ye aldım. Set halinde indirimde değildi o zamanlar ben de parça parça istediklerimi alayım dedim. İyi yapmışsın bence. Ekmek kutusu ve çöp kutuları da çok güzel almışken en kalitelisi olsun istiyor insan onları da almayı düşünüyorum. Yemek setim gerçekten çok indirime girmiş kaçırma ben 900 TL ye aldım düşün :) Şuan Ankaradaki çoğu mağazada var. Aslında İstanbulda da vardır ama nerede Avm lere gittiğinde bak derim. Umarım en kısa sürede alırsın cnm. Ben de bu ara bir melamin tepsi gördüm çok süperr en kısa zamanda alıp resmini yüklemek için sabırsızlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…