elbsien cok guzel canim güle güle giy cok guzelolur ins nisanin. tupperlerinde cok cici güle güle kyllan
Güle güle kullanın canım aldıklarınızı :)
Nişana da birşey kalmamış :)
Tupperlar gene çok güzel, durmak yok alışverişe devam mı yoksa yeter atık mı ? :)
Yeni aldıklarınızı da güle güle kullanın gnnrkcy, nişan telaşında tekrar tekrar kolay gelsin :)
Artık tupperdan bir şey almayacağım mutfak ihtiyaçlarımdan kap kaçak çoğu şeyi hallettim servis kepçe seti, ufak tefek mutfak aletleri , cam sürahi , günlük bardak gibi ufak tefek ihtiyaçlar kaldı. Nevresim, yatak örtüsü ve yastık, yorgan gibi ihtiyaçlarım kaldı. En önemlisi beyaz eşyalar ve yatak odası için kenara para ayırmaya ufakta başlamak gerekecek. Tabi bu eşyaların taksidi bitince :)) Çok teşekkür ederim 13 ünde Samsuna gideceğim 17 sinde Nişan var henüz kuaför ayarlamam lazım .. Çok heyecanlıyım
Mutfak için eksikler bitmiyor, evlenince de alırız :)
Çatal-kaşık takımı ve düdüklü tencere almam lazım en gereklilerinden. Ivır zıvır eksikler de bitmedi.
Ağustos'ta bitecek taksitlerim, bitse de kurtulsam; yeni taksitlere yol alsam diye Ağustos'u gözlüyorum :))
Benim 17'sinden sonraki hafta olacak inşallah canım söz-nişan ortaya karışık merasim :) , Allah işlerimizi rast getirsin inşallah.
Ben de çok heyecanlıyım :)
Ya çok benziyor bizim durum benim söz nişan birer gün arayla olacak iki taraf da ayrı şehirlerde olunca çok zorr yaa . Bir de Samsuna gidince hepberaber nişan bohçası alışverişi, alyans ve söz yüzüğü vb diğer alışverişler için 2 günüm var. Çok hızlı olmam gerekiyor :) Sen aldın mı, bizim nişan kapı önünde olacak, aslında şöyle bir çay bahçesi falan ayarlamak istiyodum ama hem hiç zaman yok hem de böyle alan müsait olunca güzel olacak gibi. Allah işimizi rast getirsin. Bu dönemler hem heyecanlı hem de gergin geçiyor.
Hem aileler farklı yerde, hem biz ailelerimizden farklı yerdeyiz; bu dört kısmın tekmili birden toplanması cidden çok zor oluyor(
Takvimle yatıp kalkıyorum resmen hangisi kime uygun olacak, ben izin alabilecek miyim, sevgilim izin alabilir mi diye ? Atlatsak şu ilk adımı da rahatlasak.
Bizimki de evde olacak en az 50 kişi olacağız, dediğin gibi dışarda olsa daha rahat geçecek ama idare edeceğiz artık; şartlar el vermiyor.
Biz de gidince bakacağız alyanslara, tek taşımı sevgilim doğum günümde hediye etmişti, kurtardı ordan :))
Nişan bohçası için ne alacaksınız canım ya, ben bu hengamede bir de onunla uğraşmak istemiyorum :)
Kızlar nişan fotolarımı koydum bir süre sonra kaldıracağım. Bakmak isteyenler aşağıdaki linki tıklayabilirler. Allah herkese böyle güzel güzel günleri yaşamayı nasip etsin. Çok şükür hiç bir pürüz çıkmadı.
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-gnnrkcy-nin-nisan-fotolari.html#post20172294
fistik gibisiin
valla herkese söyleniyor ama ben cok ciddi olarak söylüyorum: cok yakisiyorsunuz, ALLAH tamamina erdirsin
Çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumuna :))) Dış mekan fotolarını çok sevdim iyi ki albüm yaptırmaya karar vermişiz diyorum.
bende cok pismanim yaptirmadigim icin
iyi ki yaptirmisin gercekten. benim stüdyo cekimiydi, tamam resimlerin yine cok güzel
ama dis mekan cook farkli oluyor
dügün ne zamandi?
Düğün seneye Eylül gibi düşünüyoruz ama ekonomik duruma göre belki daha erken olabilir. Damat adayımız askerden yeni geldi işe girmesini bekliyoruz. Aslında sadece istemeye geleceklerdi söz- nişan peş peşe yapılsın dedik. Ailesi Mersinden Samsuna geleceği için mesafeler çok uzak sürekli git gel eziyet olması dedik. Kapı önünde çalgılı bir nişan yaptık. Kına gecesini Samsunda inşallah düğün gibi yapmayı planlıyorum inşallah. Bakalım kısmet:)
Hayırlı olsun. Güle güle kullan. Tupperwarelere ben de bayılıyorum:)