güzel günlerde kullan inşallah canım :)
hayırlı olsun canım :) alttan ortadaki güzel nişan salondamı evde olacak ona göre seçim olmalı
bu kadehten bende istiyorum 12 tane ayrıca aynısının mesrubat bardaklarından da alıp yemek takımımla uyum içinde olurlar die düşünüyorum..
hayirli olsun tatlim
bence birinci model harikaaaaaaa
Müjdeli haberine çok sevindim, hayırlı olsun öncelikle :)
Atakum'da Yeşilyurt civarında bir güzel bir yer var, düğün- nişan törenleri için de kullanılabilir.
Söz ne zaman oldu bu arada :) Kolay gelsin hazırlıklarında :)
Ben de birinci elbiseyi çok beğendim.
Canım çook teşekkür ederim. Şuan evde yapmaya karar vermiş sayılırız. Bir yer tutmak düğün salonu masrafıyla aynı ölçüde pahalı. Düğünümüz 2012 bahar yaz aylarında Mersinde olacak (sevgilimin ailesi Mersinde oturuyor). Biz de Samsun da düğün gibi bir kına gecesi yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle nişan törenin aile arasında küçük mütavazı bir tören şeklinde yapabiliriz diye düşündük. Bu elbiseyi ben de çok beğendim ama bunları yaptırmak bayaa uzun sürüyor ve siparişler gecikebiliyormuş. Ben Ankara da ilk etapta birçok yeri gezip deneyeceğim bakalım şöyle sade ve şık bir elbie bulmam lazım. Hem istemeye geldiklerinde de bir elbise gerekiyor. Temmuz 17 sinde olacak gibi görünüyor eğer bir karar değişikliği olmazsa. Off çook heyecanlıyım.
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin
Canım çook teşekkür ederim. Şuan evde yapmaya karar vermiş sayılırız. Bir yer tutmak düğün salonu masrafıyla aynı ölçüde pahalı. Düğünümüz 2012 bahar yaz aylarında Mersinde olacak (sevgilimin ailesi Mersinde oturuyor). Biz de Samsun da düğün gibi bir kına gecesi yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle nişan törenin aile arasında küçük mütavazı bir tören şeklinde yapabiliriz diye düşündük. Bu elbiseyi ben de çok beğendim ama bunları yaptırmak bayaa uzun sürüyor ve siparişler gecikebiliyormuş. Ben Ankara da ilk etapta birçok yeri gezip deneyeceğim bakalım şöyle sade ve şık bir elbie bulmam lazım. Hem istemeye geldiklerinde de bir elbise gerekiyor. Temmuz 17 sinde olacak gibi görünüyor eğer bir karar değişikliği olmazsa. Off çook heyecanlıyım.
Her şey ateş pahası diyerek başlamak istiyorum :) İyi düşünmüşsünüz, sanırım ben de senin gibi yapacağım. Benimkinin ailesi de Adana 'da :)
Canım kolaylıkla bulabilirsin bence, seveceğin bir modele denk gelirsin umarım.
Az kalmış, benimki daha netleşmedi; gecikecek gibi duruyor. Birimiz anyada birimiz Konya'da olunca ayarlayamıyoruz
Tekrar hayırlı olsun :)
hayırlı olsun canım.. mutluluğunuz daim olsun..Allah'ım biz bekarlara da nasip eder inş en kıa sürede :85:
hayırlı olsun mutluluklar