Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kızlar ani bir kararla önümğzdeki ay nişanlanmaya karar verdik fakat benim hiç hazırlığım yok özellikle elbise konusunda. Beğendiğim bir kaç modeli sizle paylaşacağım. Sizce hangisi en güzel ve rengi nasıl? Boyum 1.78 kilom 60 göğüs:80 tavsiyelerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

Eklentiler

• $138329.jpg
    18,5 KB · Görüntüleme: 41
  • $138329_1.jpg
    20,3 KB · Görüntüleme: 40
  • $138429.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 39
  • $138429_1.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $223968.jpg
    25,7 KB · Görüntüleme: 38
  • $223968_1.jpg
    24,3 KB · Görüntüleme: 43
  • $223972.jpg
    26 KB · Görüntüleme: 34
  • $223972_1.jpg
    20,2 KB · Görüntüleme: 30
  • $223973.jpg
    25 KB · Görüntüleme: 36
  • $223973_1.jpg
    17,6 KB · Görüntüleme: 51
  • $223978.jpg
    32,2 KB · Görüntüleme: 33
  • $223978_1.jpg
    20,1 KB · Görüntüleme: 32
  • $225143.jpg
    12,6 KB · Görüntüleme: 33
  • $225143_1.jpg
    18,8 KB · Görüntüleme: 39
  • $225153_1.jpg
    15 KB · Görüntüleme: 38
  • $225153_2.jpg
    19,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun , bence birincisi süper ,boyun böyle uzunsa gerçekten güzel olur , çok güzel bir elbise:))

hayırlı olsun canım :) alttan ortadaki güzel nişan salondamı evde olacak ona göre seçim olmalı

hayırlı olsun canım :) alttan ortadaki güzel nişan salondamı evde olacak ona göre seçim olmalı

Teşekkürler evde olmayacak fakat şöyle açıkhava bir yer tutmayı düşünüyoruz. Henüz kesinleşmedi bilemiyorum.Nişan Samsunda olacak ben Ankaradayım. Mekan araştırması yapmak istiyorum ama uzaktan çok zor. Sevgilimin ailesi ise Mersinde oturuyor off ne olacak bakalım.

Son düzenleme:
bu kadehten bende istiyorum 12 tane ayrıca aynısının mesrubat bardaklarından da alıp yemek takımımla uyum içinde olurlar die düşünüyorum..

Şuan ikinci üründe indirim var Cerve de ayrıca Bernardo da ve bir çok züccaciyede bulabilirsin. Biraz pahalı ama kaliteliymiş. Bulaşık makinesinde soyulma olmuyormuş. İnşallah alırsın canım.

hayirli olsun tatlim
bence birinci model harikaaaaaaa

Teşekkürler canım :))) Ya bu modelleri uluslarası satış yapan bir internet sitesinde buldum biliyor musun !!!!! Fiyatları da çok uygun (100-150 dolar arası )Türkiyeye göre. Harika modeller var. Ölçülerini ve rengini seçiyorsun. Vücut uyapına göre düzenleyip yolluyorlar. İlk önce gezeceğim, kafama göre birşeyler bulamazsam muhtemelen bu modellerden birini alacağım. İlk elbise benim de çok hoşuma gitti. Yeşil de çok zarif. Özellikle arkasına bayıldım. Straplez elbiseleri göğüs küçüklüğünden dolayı taşıyamayacağımı düşünüyorum.

Müjdeli haberine çok sevindim, hayırlı olsun öncelikle :)
Atakum'da Yeşilyurt civarında bir güzel bir yer var, düğün- nişan törenleri için de kullanılabilir.
Söz ne zaman oldu bu arada :) Kolay gelsin hazırlıklarında :)
Ben de birinci elbiseyi çok beğendim.

Canım çook teşekkür ederim. Şuan evde yapmaya karar vermiş sayılırız. Bir yer tutmak düğün salonu masrafıyla aynı ölçüde pahalı. Düğünümüz 2012 bahar yaz aylarında Mersinde olacak (sevgilimin ailesi Mersinde oturuyor). Biz de Samsun da düğün gibi bir kına gecesi yapmayı planlıyoruz. Bu nedenle nişan törenin aile arasında küçük mütavazı bir tören şeklinde yapabiliriz diye düşündük. Bu elbiseyi ben de çok beğendim ama bunları yaptırmak bayaa uzun sürüyor ve siparişler gecikebiliyormuş. Ben Ankara da ilk etapta birçok yeri gezip deneyeceğim bakalım şöyle sade ve şık bir elbie bulmam lazım. Hem istemeye geldiklerinde de bir elbise gerekiyor. Temmuz 17 sinde olacak gibi görünüyor eğer bir karar değişikliği olmazsa. Off çook heyecanlıyım.

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdirsin

Her şey ateş pahası diyerek başlamak istiyorum :) İyi düşünmüşsünüz, sanırım ben de senin gibi yapacağım. Benimkinin ailesi de Adana 'da :)
Canım kolaylıkla bulabilirsin bence, seveceğin bir modele denk gelirsin umarım.
Az kalmış, benimki daha netleşmedi; gecikecek gibi duruyor. Birimiz anyada birimiz Konya'da olunca ayarlayamıyoruz
Tekrar hayırlı olsun :)

hayırlı olsun canım.. mutluluğunuz daim olsun.. Allah'ım biz bekarlara da nasip eder inş en kıa sürede :85:

Yaa biz aynı durumdayız seninle herkes Maşallah ayrı şehirlerde ve tarihi ayarlamak çok zor oluyo. Bugün yine farklı bir tarihte karar kıldık umarım değişmez :)Hayırlısı olsun canım siz de ayarlayabilirsiniz en yakın zamanda inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…