Bu da benim çeyizimden örnekler...

Çift Kişilik Lux Yorgan

Arkadaşlar ürün bugün elime ulaştı iade ettim hiç beğenmedim kalitesini. Çok ucuza denk geldiği için almıştım sırf. Çift Kişilik çok daha kaliteli bir yorgan alacağım, mesela Penelope marka olabilir. Dokunmadan almamak lazımmış emin olmadığın markalardan ürün alırken.

Canım siz de nişana karar vermişsiniz hayırlı olsun Elbise konusunda eğer diktirmyeceksen internet resimleriyle kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim..

Canım siz de nişana karar vermişsiniz hayırlı olsun Elbise konusunda eğer diktirmyeceksen internet resimleriyle kafanı karıştırmamanı tavsiye ederim..

Haklısın canım kısmetse bugün yarın dolaşacağım deneyeceğim birşeyler. En sonunda evde olmasına karar verdik sade ve şık bir şeyler arayacağım, inşallah çok hoşuma giden bir elbise bulabilirim. Öptüm :)

Selam canım, önce hayırlı olsun diyim. Çeyizlerinde çok güzel güle güle kullan. Elbiselere gelince diğer eklediklerinden 1. çok beğendim. Bu mor elbiseyi fazla beğenmedim mor severim ama önden modeli dikimi filan özensiz duruyo sanki.. :44:

Ben de bu elbisenin Kırmızısı vardı ama onun resmini ekleyemedim. Evet bu fotoğrafta kötü görünüyor biraz. İlk eklediklerim yurtdışı sitesinde satıldığı için alamamak çok üzücü Teşekkür ederim fikirleriniz için.

Bugün işten sonra bir sürü elbise denedim ama en çok beğendiğim iki model oldu onları ekliyorum. Fotoğraflarını üstümdeyken çekemedim tektim bir de yasaktı. Bir yolunu bulup bu şekilde de üstümdeki halllerini de kekleyeceğim. Hangisini beğeneceğinizi merak ediyorum. Gerçi benim için biri daha ağır basıyor.

Diğer elbisenin üzerinde nasıl durduğunu merak ettim, bu elbiseyle de görebildiğim kadarıyla hoş olmuşsun :)
Ama sanki diğeri daha güzel olacak :)

Diğer elbisenin üzerinde nasıl durduğunu merak ettim, bu elbiseyle de görebildiğim kadarıyla hoş olmuşsun :)
Ama sanki diğeri daha güzel olacak :)

Bu elbise aslında çok zarif durdu ama fotoda rengi ve modeli daha basit görünüyor. Diğeri de çok güzel bir elbise, duruşu hoştu. Bugün araştırmalarıma devam edeceğim. Gezmem gereken bazı yerler daha var. Umarım foto çekebilirim :)) İstediğim model böyle balık modeli ama çok abartılı olmayan sade modellerden( Şöyle her tarafından çekiştirilmiş gibi balık modelleri hiç beğenmiyorum). Rengi daha canlı olabilir. Umarım bugün daha güzel elbiseler bulabilirim.

Kızlar nişan elbisemi en sonunda çok beğenerek aldım. Nişandan sonra farklı bir topikle foto koyarım. Şimdilik yüzümü keserek elbiseyi giydiğim hali ekledim. Umarım siz de beğenirsiniz.

Üstünden büyük bir yük kalkmıştır, haydi gözün aydın. Güle güle giy inşallah :)

Burası hangi mağaza bir de, arkadaki elbiselerde gözüm kaldı :)

Son düzenleme:
Gerçekten büyük bir yük kalktı :) Burası Kızılay Modailgi Mağazası. Sıhhiyeye yakın olan mağazası ama. Maltepe Dershanesinin karşısı. Gerçekten gittiğim o kadar mağaza arasından çeşit ve ilgi açısından da en memnun kaldığım mağazaysı. Adı üsünde Modailgi :)))

:)) İsmiyle müsemma demek. Ayakkabı telaşı mı başlayacak şimdi ne olacak ?
Bir de nişan tepsisi, yastığı olaylarına :) girecek misin canım sen ?

Off bunun altına gümüş rengi ayakkabı olur ama daha bakmadım. Birde minik topuklu almam lazım zaten çok uzunum, sevgilimden daha uzun olmamam lazım. Samsuna Nişandan 4 gün önce falan gideceğim. Sevgilim ve ailesi de Mersinden gelecek. Ne yapacağız bilmiyorum. Nişan tepsisini Samsuna gidince halledebilirim. Ayrıca nişan yastığı nasıl oluyor ? Hiç bilmiyorum.

satıcımı seviyorum sevdikçe de alasım geliyor :)) çok da fazla kendimi kaptırmadan ihtiyacım olanları alıyorum.

elbsien cok guzel canim güle güle giy cok guzelolur ins nisanin. tupperlerinde cok cici güle güle kyllan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…