Kızlar bu çay setini de çok sevdim anneme vermekten vazgeçtim galiba
:) Ah bu çeyiz bencilliği :) Hep bana hep bana :))Kızlar bu çay setini de çok sevdim anneme vermekten vazgeçtim galiba
Kızlar bu nevresim takımını çok beğendim fakat şuan çok pahalı inşallah indirime girer. Markası Linens.Eki Görüntüle 207662
ne kadarki canım bende bu renkleri çok seviyorum :) mürdüm mor..
350 TL canım üzerindeki desenler nakış. Çok güzel değil mi? İnsanın içi açılıyor.
Harika bir nevresim takımı, bayıldım lakin çok pahalı :)
Benim de aklım hala Linens'teki yatak örtülerinde. 1500 lira dediler tabii ki alamadım :))
Bu yorgan kampanyasından ben de yararlanayım dedim, sevgilim ne gerek var aldık ya bir tane dedi :) Erkeklere çeyiz konusunda cidden laf anlatılmıyor, her şeyi gereksiz buluyorlar
Senin yorganın hayırlı olsun canım, güle güle kullan :)
ben çay setine bayıldım tepsisi çok şık güle güle kullan inşallah benimde bi sonraki çeyiz hedefim yorgan almak 1 çift 1 de tek almam lazım english home da beğendim bakalım güle güle güzel günlerde kullan inşallah
Teşekkür ederim canım kaç tane yorganın var ki en az 2 tane çift 2 tane de tek kişilik olsun istiyorum ben. Şimdi hedefim tek kişilikleri almak. Evet gereksiz buluyorlar canım ama benim de hediye kuponum olmasa belki de almazdım biraz daha ertelerdim. Üzülme sen de yeni gelecek güzel kampanyalardan yararlanırsın. Öptüm çok.
canım güle güle kullan.
Çeyizlerimin hepsini düzenleyebildiğim kadarıyla koliledim bir yerden sonra odama sığmayabilirim :)
Eki Görüntüle 209420
Ben de bir-iki hafta önce aldıklarımı eve gönderdim kardeşimden direkt 'Abla ne yapmışsın sen ya ? ' diye mesaj geldi :))
Geniş mekanlar, hesaplı alışverişler diliyorum hepimize :)
Bir de yorganını ne kadara aldın canım ?