Bu da benim çeyizimden örnekler...

bende teşekkür ediyroum canım benim....
hemencecik herşeyi almak istiyorum gözüm hiç doymuyorr

Ben de öyleyim ama bu bize çok zarar veriyor. Diyorum en az 3 ay hiçbirşey almayacağım ama hem beğendiğim hem de indirimdeki ürünleri görünce dayanamıyorum. Bu yüzden ay sonunu zor getiriyorum

Tupperlarım geldi çok güzeller ve satıcı çok ilgili olduğu için çok memnun kaldım. Kendi çektiğim fotoyu koyuyorum :)

Alışveriş tam gaz devam ediyor anlaşılan :) Hayırlı olsun, güle güle kullan. Diğer tupperları sipariş ettin mi bu arada ?

Alışveriş tam gaz devam ediyor anlaşılan :) Hayırlı olsun, güle güle kullan. Diğer tupperları sipariş ettin mi bu arada ?

Teşekkür ederim canım. İhtiyacım olanları söyledim satıcı eline geçince kargolayacak. İnan çok tatlı bir satıcı kargo ücreti de almıyor ve taksitlendirme yapıyor.

Tchibodan aldığım salata kurutucu elime ulaştı mükemmel bir ürün tek elle kullanma imkanı veriyor ve de görünüş olarak da çok şık.

Teşekkür ederim canım. İhtiyacım olanları söyledim satıcı eline geçince kargolayacak. İnan çok tatlı bir satıcı kargo ücreti de almıyor ve taksitlendirme yapıyor.

Gerçek olamayacak kadar güzel imkanlar sunuyor, bir gün mutlaka kapısını çalacağım :) Güle güle kullan canım salata kurutucunu da :)

Arkadaşlar çok ilginç bir şey oldu. Hisardan aldığım çatal kaşık bıçak takımının siparişini Mart ayında vermeme rağmen henüz elime ulaşmamıştı ve mağazaya ne zaman gitsem bir hafta sonrasına ertelemişti. En son Cuma günü tekrar mağazaya gittim konuya net bir cevap veremediler ve artık olayta el koyma vakti gelmiştir deyip Hisarın mağazasını aradım. Görüştüğüm kişi ürünün henüz yapımına başlanmadığını Haziranda üretileceğini söyledi ki satın aldığım mağaza da bana bir ay içerisinde gönderileceğini dediği halde 3 aydır çatal kaşıkları beklemekteydim. Durumu sikayetvar.com a yazdım ve fabrikadan hemen aradılar. Sipariş verdiğim çatal kaşık yerine taşlı modeli ve artı hediye olarak da çay seti önerdiler. Çünkü verdikleri sözü tutmamışlardı ve mağdur olmuştum. Ürünler bugün gönderildi ekliyorum arkadaşlar. Neye niyet neye kısmet. Taşlısını da çok beğenmiştim.100 yıl garantiliymiş ve bulaşık makinesinde yıkanıyormuş.

Çay setini anneme vermeyi düşünüyorum, bu kadar çelik çay seti bana fazla :)

Aldigin seyler o kadar kaliteli ve zevkli ki bayilmamak elde degil
hisar takimin cok sahane, bence üzülme digeri olmadi diye buda en az onun kadar güzel

Aldigin seyler o kadar kaliteli ve zevkli ki bayilmamak elde degil
hisar takimin cok sahane, bence üzülme digeri olmadi diye buda en az onun kadar güzel

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz mutlu etti :) Ben de çok beğendim çatal kaşık takımımı. Bulaşık makinesinde yıkanmıyor diye düşündüğüm için tereddüt etmiştim ama elime ulaşınca çok beğendim ve Hisar taşların düşmeyeceğine dair garanti verince içim rahatladı. Sizin aldığınız şeylere de zaman zaman rastladığımda çok beğeniyorum, zevklerimiz birbirine çok benziyor.

Son düzenleme:

sende saol tatlim, ALLAH herseyimizi güle güle huzurla kullanmayi nasip eder insallah.
Tasli masli seyleri bende cok seviyorum ama abarti olmadigi sürece,
sende herseyini birbirine uyumlu ve cok zarif secmisin.

Masallah

Yanlış hatırlamıyorsam bu çay setini de beğenmiştin :)
Saçma sapan bir iş yapmışlar ama toparlamışlar neyse ki sonradan. Hayırlı olsun :)

Yanlış hatırlamıyorsam bu çay setini de beğenmiştin :)
Saçma sapan bir iş yapmışlar ama toparlamışlar neyse ki sonradan. Hayırlı olsun :)

Gerçekten saçmaladılar ve internet ortamında rezil olduktan sonra mecbur bir çözüm buldular. Bu problem bayileriyle aralarındaki iletişim kopukluğundan kaynaklandı. Çay seti şuan fazla bana anneme vereceğim galiba bu kadar eşyayı koyacak yer bulamayız gibi geliyor

Tantitoni salata servis kaşıkları Berrak Setle çok güzel oldu :)

Eklentiler

• $IMAG0202.jpg
    55,7 KB · Görüntüleme: 55
  • $ROSTI2450075900.jpg
    37 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:

Kızlar bu çay setini de çok sevdim anneme vermekten vazgeçtim galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…