Kuzum Optimum Outletteki Taç tan aldım. Fiyatı 85 ti annem pazarlık yaptı 75'e aldık. Firmanın Worldcartla anlaşması varmış taksit te yaptı. Satıcı bu fiyata taksit yapmam diye diretmişti ama pazarlığa da açıklar. Bence uğra derim. Bir çok nevresim takımı, yatak örtüsü, yorgan, yastık vs bulabilirsin :) Bamboo Fiber yorganın daha sağlıklı olduğunu terletme yapmadığını internetten araştırmıştım. Hiç niyetimiz yoktu ama fiyatı uygun gelince aldık
Güle güle kullan allah icine sindirdin, yemek takimini cok begendim, kaca aldin acaba
allah güle güle kullanmayı nasip etsin canımtencere takımını kaça almıştın
canim hepside harika.cok begendim.gule gule iyi gunlerde kullan
Çok teşekkür ederim canım. Tencere takımım düdüklüsü tencereleri sahanları cezveleri herşeyi dahil olan büyük bir set 700 TL ye aldım. Schaffer marka severek aldım ama bence Hisarın çelik tencere takımlarını da göz ardı etme derim.
ben çok beğendim canım çay seti de öyle değişik
Çay seti indirimdeydi alalı en fazla 3 ay olmuştur. 12 kişilik tüm parçalar dahil 200 TL idi.
güzel görunuyor ama imkanın varsa bnce tchibonun bi mağazasına gidip bakıp öyle alsan daha ıyı olur cnm.
iyi günlerde kullan cnm çeyizlerin çok hoş:)
çok hoş tarzlarımız yakın bende siyah gri tonlarında çokseverim.. güle güle kullanın.
yemek takımı ve ona uygun bardak + çatal bıçak setin çok uyumluu
Arkadaşlar sizce bu çatal kaşık takımı nasıl hoşuma gitti ve 30 parça fiyatı 70 TL. Tchibo da online satışta şuan. Yakından görmedim ama kalitesinden eminim.
Eki Görüntüle 196745
Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Ben de senin çeyizlerini beğenmiştim. İnşallah eksiklerimizi daha güzellerinden alırız :)