Bu da benim çeyizimden örnekler...

Bizim acelemiz vardı geçen geldiğimde, bakamamıştım o mağazaya. İnşallah bu sefer bakabilirim. Gerçi Ankamall'le Forum Ankara'ya giderim diye planlamıştım. Bir de okul dönüşü Kentpark'la Cepa'ya. Bakalım artık :)
Annelerle alışverişe çıkmak her açıdan karlı oluyor demek, ah anne neden hep uzaktayız :)
Ben de öyle yapıyorum , hiç aklımda yokken bakıyorum elim kolum dolmuş gene. Kesemize bereket :)
Allah sevdiklerimize kavuştursun canım bizi mutlu mesut yaşayalım, güle güle kullanalım eşyalarımızı inşallah :)

Güle güle kullan allah icine sindirdin, yemek takimini cok begendim, kaca aldin acaba

Güle güle kullan allah icine sindirdin, yemek takimini cok begendim, kaca aldin acaba

Teşekkür ederim canım, dediğin gibi içime sinerek aldım herşeyi. Yemek takımımı 4 ay önce taksitle 900 TL ye almıştım. Şimdi başka mağazalarda 750 TL ye kadar indirime girmiş ve fiyat olarak gerçekten çok uygun. Ben aldığım zaman da bin liralardan düşmüştü fiyatı. Tavsiye ederim bu markanın yemek takımlarının çok güzel modelleri var.

canim hepside harika.cok begendim.gule gule iyi gunlerde kullan

allah güle güle kullanmayı nasip etsin canım tencere takımını kaça almıştın

Çok teşekkür ederim canım. Tencere takımım düdüklüsü tencereleri sahanları cezveleri herşeyi dahil olan büyük bir set 700 TL ye aldım. Schaffer marka severek aldım ama bence Hisarın çelik tencere takımlarını da göz ardı etme derim.

ben çok beğendim canım çay seti de öyle değişik

Arkadaşlar sizce bu çatal kaşık takımı nasıl hoşuma gitti ve 30 parça fiyatı 70 TL. Tchibo da online satışta şuan. Yakından görmedim ama kalitesinden eminim.

güzel görunuyor ama imkanın varsa bnce tchibonun bi mağazasına gidip bakıp öyle alsan daha ıyı olur cnm.

çok hoş tarzlarımız yakın bende siyah gri tonlarında çokseverim.. güle güle kullanın.
yemek takımı ve ona uygun bardak + çatal bıçak setin çok uyumluu

çok hoş tarzlarımız yakın bende siyah gri tonlarında çokseverim.. güle güle kullanın.
yemek takımı ve ona uygun bardak + çatal bıçak setin çok uyumluu

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Ben de senin çeyizlerini beğenmiştim. İnşallah eksiklerimizi daha güzellerinden alırız :)

İşteee bu da çok istediğim ve süper ucuza bulduğum tupperware 6'lı oval dizayn set. Bugün siparişini sahibinden.com dan verdim ve satıcımın yaklaşımından çok memnun kaldım.

Arkadaşlar sizce bu çatal kaşık takımı nasıl hoşuma gitti ve 30 parça fiyatı 70 TL. Tchibo da online satışta şuan. Yakından görmedim ama kalitesinden eminim.

Eki Görüntüle 196745

Kalitesinden eminim diyorsan, bence görüntüsü gayet güzel :)
Tupperların da hayırlı olsun, çok güzeller :) Direkt iç sesime karşılık geldi paylaşımın :)
Öperim :)

Teşekkür ederim canım beğenmene sevindim. Ben de senin çeyizlerini beğenmiştim. İnşallah eksiklerimizi daha güzellerinden alırız :)

bende teşekkür ediyroum canım benim....
hemencecik herşeyi almak istiyorum gözüm hiç doymuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…