merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum:) çeyizin çok güzelmiş güle güle kullan inş.:) kırmızı seramik tencerelerini çok beğendm aynısını internet üzrnden bernardoda gördm kullanışlı mı dökm tencere olduğu için çok ağır diorlar benm tencerelere bakma şansımda yok burda bernardo yok soraym dedm:)teşkkr ederm
hersey cok güzel güle güle mutlulukla kullanın
ben minimal nevresim takımlarını soracaktım, çok beğeniyorum fakat güvenemedim kumaşları nasıl kullanıdınızmı hiç solar mı acaba ? desenleri tam bana göre ama :)
Canım ben şuan kullanmaya başladım gayet güzel yapıştırmıyor ve seramik kaplama oldupu için daha iyi teflondan ileride bir sorun çıkarır mı bilemiyorum tabiki. Tencerenşn avantajı fırında güveç olarak kullanılabilmesi ve sapları kendinden olduğu için çok ısınıyor bu dezavantajı ama sağlamlığı ise daha iyi.
yeni gelin : )
canım benim çok çok güzel olmuşsun bayıldım , ikiniz harika olmuşsunuz : )
mutluluğunuz daim olsun
öptüm çok
canım özledimmmm seni nasılsınnnn nasıl gidiyor evlilik
Günnurcugum sen mi geldin...Hoşgeldin sefa geldin.Özledik seni.Buraların tadı kalmadı artık :))
Evinin fotolarını koysana bir kaç tane de bakalım.Çöp kutunu merak ediyoruz ama :))
canım iyi gidiyor da hala ev yerleştirmeleri devam ediyor uzakta olduğumuz için önceden halletme fırsatımız olmamıştı ama güzel gidiyor. Evimde yemek yapmaya başladımm ve oturduğumu semti gerçekten sevdim. Sen nasılsın askerin nasıl?
Canım koyacağım ama Livaya dediğim gibi Tepe Home sağolsun sayesinde yerleşmemiz bir ay gecikti ve hala çözüm bulamadılar. Çok sinirlerimiz bozulmuştu halledecekler inşallah bu hafta :)) Çöp kutusu öylece mutfak kapısının yanında duruyor şirin şirin :)) Ben de çok özledim çok fazla topic açılımış takip edemedim hiç :))Mutfağa ikeadan duvar rayı aldık kepçeler cezve takımı falan için çok kullanışlı oldu gerçekten sanırım şuan sadece mutfağımız tam olarak yerleşti :)))
ben iyim canım herşey iyi ailesiyle görüşüyorum çok iyi insanlar bana değer veriyolar ankaraya uçucam cumartesi günü askeri ziyarete
sen bana çok yakınsın herşey yoluna girince bir görüşelim biliyomusun seneye bizde küçükyalıda oturabilirz evlenirsek sana komşu olacağım
Canım onu sonradan okudum epeyi aksilik gelmiş başınıza.Umarım sorunsuz getirirler yenilerini.Gerçekten sinir bozucu bir durum.Neyseki uzaktasınız evinize gidip gelen çok olmaz.Sizde idare ediverin artık :)) Bende kepçeleri felan asmak için duvar askısı gibi bir şey istiyorum tabi ne zaman kısmet olursa.Bakalım biz ne zaman evlenegiz belli değil :)) Sana çook çook mutluluk diliyorum.
Kim gelmiiiiiiiiiiiş
Kuzum aslında daha öce bakıp çıktım bir iki defa ama inanın hiç baktim olmadı telden baktım ara ara. Evde hummalı bir şekilde düzenlemeler yapmamız gerekti. Çok şükür çoğu bitti azı kaldı. Sizler neler yaptınız bakalım :)
görüşelim tabiki bu semt güzel gerçekten ulaşıma da yakınız iş görüşmesine gittim çok olumlu geçti inşallah olacak gibi. Senin adına çok sevindim benim düğünlerin ikisi de çok güzel geçti profesyonel fotolar elime geçince bir iki tanesini sizinle paylaşırım. Eşimin ailesi de çok iyiler bunu Mersindeki düğünde ve sonrasında daha iyi görme şansı yakaladım ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. İnşallah herkes çok mutlu olur
Yerim seni prensesim :)
Tatlı, güzel telaşlar.. :)
Aslına bakarsan çoooooook uzun zamandır çeyiz bölümüne girmiyodum seni gördüm geldim.Ben iyiyim bitanem, Evren'le bitti. 3, 4 ay savaş verdik ama yaklaşık 1 ay önce bitti. Üzülmüyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum...
Öyle işte.
Sen nasılsın? Evlilik nasıl?