Bu da benim çeyizimden örnekler...

merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum:) çeyizin çok güzelmiş güle güle kullan inş.:) kırmızı seramik tencerelerini çok beğendm aynısını internet üzrnden bernardoda gördm kullanışlı mı dökm tencere olduğu için çok ağır diorlar benm tencerelere bakma şansımda yok burda bernardo yok soraym dedm:)teşkkr ederm

hersey cok güzel güle güle mutlulukla kullanın

ben minimal nevresim takımlarını soracaktım, çok beğeniyorum fakat güvenemedim kumaşları nasıl kullanıdınızmı hiç solar mı acaba ? desenleri tam bana göre ama :)

yeni gelin : )
canım benim çok çok güzel olmuşsun bayıldım , ikiniz harika olmuşsunuz : )
mutluluğunuz daim olsun
öptüm çok

Canım ben şuan kullanmaya başladım gayet güzel yapıştırmıyor ve seramik kaplama oldupu için daha iyi teflondan ileride bir sorun çıkarır mı bilemiyorum tabiki. Tencerenşn avantajı fırında güveç olarak kullanılabilmesi ve sapları kendinden olduğu için çok ısınıyor bu dezavantajı ama sağlamlığı ise daha iyi.

canım yatakodama serdiğim ilk nevresimim minimal kareli nevresim ve çok beğendiğimiz için hala o serili hem çok spor hem de rahat. Henüz bir kere yıkandı solmadı ama bu zamanla belli olacak bir özellik. Bana kaliteli geliyor bir sorun yaşayacağımızı sanmıyorum.

canım özledimmmm seni nasılsınnnn nasıl gidiyor evlilik

yeni gelin : )
canım benim çok çok güzel olmuşsun bayıldım , ikiniz harika olmuşsunuz : )
mutluluğunuz daim olsun
öptüm çok

Canım benim çok teşekkürler şuan tam bir yen, gelinim ve hala evin yerleştirilecek şeyleri birmedi Tepe Home sağolsun bizi o kadar uğraştırdı ki eşyalarda geç teslimat ve ilgisiz müşteri hizmetleri çok yordu. En son şikayetvar.com a yazdım bakalım. Masamızın tablası sevkiyat sırasında kırılmış, konsol çekmeceleri piksel aynı hizada durmuyor ve kosnsolda çok küçük de olsa darbe var. İki sandalye ayağı da darbeli ve hala yemek masamız getirilmedi düşün bir ay oldu teslim üresi ama çok çektirdiler. Neyse geç olsun iyi olsun desemde eşim çok sinirleniyor bu durumlara. Televizyonu da Samsungtan aldık ölü piksel oluştu şansımıza garanti geri aldı yenisini verecek ama şans yaa en az 2-3 hafta televizyonsuzuz :))) İki haftadır ev yerleştiriyoruz ikea, koçtaş, bauhasuse arası mekik dokuduk :))

Günnurcugum sen mi geldin...Hoşgeldin sefa geldin.Özledik seni.Buraların tadı kalmadı artık :))
Evinin fotolarını koysana bir kaç tane de bakalım.Çöp kutunu merak ediyoruz ama :))

canım özledimmmm seni nasılsınnnn nasıl gidiyor evlilik

canım iyi gidiyor da hala ev yerleştirmeleri devam ediyor uzakta olduğumuz için önceden halletme fırsatımız olmamıştı ama güzel gidiyor. Evimde yemek yapmaya başladımm ve oturduğumu semti gerçekten sevdim. Sen nasılsın askerin nasıl?

Günnurcugum sen mi geldin...Hoşgeldin sefa geldin.Özledik seni.Buraların tadı kalmadı artık :))
Evinin fotolarını koysana bir kaç tane de bakalım.Çöp kutunu merak ediyoruz ama :))

Canım koyacağım ama Livaya dediğim gibi Tepe Home sağolsun sayesinde yerleşmemiz bir ay gecikti ve hala çözüm bulamadılar. Çok sinirlerimiz bozulmuştu halledecekler inşallah bu hafta :)) Çöp kutusu öylece mutfak kapısının yanında duruyor şirin şirin :)) Ben de çok özledim çok fazla topic açılımış takip edemedim hiç :))Mutfağa ikeadan duvar rayı aldık kepçeler cezve takımı falan için çok kullanışlı oldu gerçekten sanırım şuan sadece mutfağımız tam olarak yerleşti :)))

ben iyim canım herşey iyi ailesiyle görüşüyorum çok iyi insanlar bana değer veriyolar ankaraya uçucam cumartesi günü askeri ziyarete

sen bana çok yakınsın herşey yoluna girince bir görüşelim biliyomusun seneye bizde küçükyalıda oturabilirz evlenirsek sana komşu olacağım

Canım onu sonradan okudum epeyi aksilik gelmiş başınıza.Umarım sorunsuz getirirler yenilerini.Gerçekten sinir bozucu bir durum.Neyseki uzaktasınız evinize gidip gelen çok olmaz.Sizde idare ediverin artık :)) Bende kepçeleri felan asmak için duvar askısı gibi bir şey istiyorum tabi ne zaman kısmet olursa.Bakalım biz ne zaman evlenegiz belli değil :)) Sana çook çook mutluluk diliyorum.

görüşelim tabiki bu semt güzel gerçekten ulaşıma da yakınız iş görüşmesine gittim çok olumlu geçti inşallah olacak gibi. Senin adına çok sevindim benim düğünlerin ikisi de çok güzel geçti profesyonel fotolar elime geçince bir iki tanesini sizinle paylaşırım. Eşimin ailesi de çok iyiler bunu Mersindeki düğünde ve sonrasında daha iyi görme şansı yakaladım ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. İnşallah herkes çok mutlu olur

Canım ikeada gerçekten bu tarz şeyler çok uygunmuşş 5 TL ye askılık ve 5 TL ye 10 tane kancasını alabiliyorsun harika :)) Onları eve yerleşince istediğin boyutlara karar verip almak mantıklı. Bizim mutfağımız çok küçük ama tahminimden fazla eşya aldı ve ikeadan mutfak dolapları içinde fazladan raf elde edebileceğin birşey daha var ondan aldık gerçekten kullanışlı bir tane daha alacağım ondan, şöyle bir şey Eki Görüntüle 521482

Son düzenleme:
Kim gelmiiiiiiiiiiiş

Kuzum aslında daha öce bakıp çıktım bir iki defa ama inanın hiç baktim olmadı telden baktım ara ara. Evde hummalı bir şekilde düzenlemeler yapmamız gerekti. Çok şükür çoğu bitti azı kaldı. Sizler neler yaptınız bakalım :)

Yerim seni prensesim :)

Tatlı, güzel telaşlar.. :)

Aslına bakarsan çoooooook uzun zamandır çeyiz bölümüne girmiyodum seni gördüm geldim. Ben iyiyim bitanem, Evren'le bitti. 3, 4 ay savaş verdik ama yaklaşık 1 ay önce bitti. Üzülmüyorum, hayırlısı böyleymiş diyorum...
Öyle işte.

Sen nasılsın? Evlilik nasıl?

canım istanbulun en iyi yerlerinden birinde oturuyorsun :))))) inşallah olur canım inşallah

maşallah güzel geçmesine çok ama çok sevindim canım profosyonel fotoları bekliyoruzz, bakkk herşey nasılda iyi olmuş ailesinin yardımlarıda iyi gelmiştir canım maşalllah maşalllah

Kuzum çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çooook daha mutlu olacaksın zaman geçtikçe inanıyorum Ben de iyiyim bir şeylerle uğraşıyorum sürekli iş güç yakında akraba ziyaretleri arkadaş ziyaretleri başlyacak hatta Cumartesi günü ilkini yaşadım ve mutfakta döktürdüm Allahtan balkonumuz geniş ve masa almıştık normal yemek masamız gelmediği için mağduruz hala :) Eşya falan bahane uğraş yeterki huzur olsun mutluyuz şuan tabiki alışma evresi zaman zaman geriliyoruz sonrasında alttan alıp durumu düzeltmek önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…