Bu da benim çeyizimden örnekler...

heyecanla bekliyorum ikinizin de fotolarını, inşallah çok çok mutlu oluruz. günnur gün sayıyor sonra sıra sana gelecek emnim çok güzel oalcaksınız düğünleriniz de harika olacak

canım bugün düğünün var sonuna muradına eriyorsun inşallah çok güzel bi akşam olur senin için....sevdiğinle kavuşmanı herkesle kutluyorsun bundan daha güzel ne olabilir ki hep mutlu olmanız dileğiyle

Kızlar dün Samsundaki düğün oldu ve her şey çok güzel geçti. Allah hepimize böyle mutlu günler nasip etsin bakalım gelinliğimi beğenecek misiniz?

günnur canım gelinlik topikinede yazdım burayada diyorum ben çok ama çok beğendim boyu boyuna sevdiceğinle bir ömür boyu uyum içinde mutlu olun maşallah

Çok güzel bi gelin olmuşsun canımm saçında çok doğal çiçeklerine bayıldım...Kır gelini gibi olmuşsun maşallah Allah ömür boyu mesut etsin...

Canım çok güzel olmuşssun:) gelinliğinde harika:) allah mesut etsin bir ömür boyu:))

Bakmaya, yazmaya doyamıyorum..

Çok güzelsin sen çooook.. Ayrıca solaryum işe yaramış bebişim

Kuzularrrrrrrrrr hepinize ayrı ayrı 100lerce kez teşekkür ediyormm. Cumartesi günü ikinci bir düğün var o nedenle foruma giremeyeceğim gece fırsat buldum cevap yazmaya. Uzun bir süre burada olmayacağım. Herkese çoook çook teşekkürler tekrardan

canım çok yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın inş bir ömür boyu mutluluğunuz eksik olmasın

sen ayrı güzel olmuşsun gelinliğin ayrı 41 kere maşaallah

canlar çok teşekkürler inşallah sizlerin düğünlerini de çoook güzel olur her şey içinize siner

canım çok güzel olmussun eşinlede çok yakışmıssın ne güzel 2 düğün yapıyorsun sorunsuz mutlu bir şekilde geçer inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…