canım çok ciciler bikinine bayıldım:) dün 1v1yde reflections bikiniler vardı bende düşündüm hatta alsammı diye ama bu sıra nişan hazırlıkları masraflı gidiyo düğüne yakın bakarım artık:) güle güle giy kuzum:)
canım bende de kalmadı aslında para mara :)) Kredi kartı da olmasa bikinim yoktu zaten. Reflectionsları Optimumdan aldım. İndirim var şuan pijamalar bikiniler indirimli.Sevgilimle ilk defa tatilimiz balayında gerçekleşecek çok heyecanlıyım. Neresi olursa olsun mutlu olacağım. Senin hazırlıklar nasıl kuzum kafanıza birşey takmayın çevrenizdeki kişilerin laflarına aldırmayın her şey güzel geçer emin ol.
aslında benimde pijama falan almam lazım.bu hafta nişan alışverişine çıkıcaz bakalım kayınvalidemin alsın aldıklarını ondan sonra alırım artık.
Ne güzel canım umarım çok çok güzel balayın:) sevdiğin yanında olsunda mekanın önemi yok:)
Ufak tefek pürüzler oluyor canım. hatta 3 kilo vermişim stresten:)
canım senin nişan fotolarını görmüştüm kime çektirmiştin?
Canım ben de kilo verdim bu aralar :) Nişan fotoları Samsunda çekildi Ankarada hiç bilmiyorum neresi iyidir. Samsunda fotoğraf çekimi hem ucuz hem de güzel 4'lü albüm seti açık hava çekimi 250 TL ye mal olmuştu.
250 tl mi hiçbirşey biz stüdyo için 750 tl ye anlaştık dış çekimler çok pahalı burada en az 1000 tl
bende çok istiyordum dış çekim ama maliyetleri kısmak zorunda olduğumuzdan maalesef çektiremiyorum(
bende fon oluşturcam her ay 20 30 tl sırf foto çekimi için kenara koycam sonradan sorun çıkmasın die dış çekim istiyorum gerçi profosyonel makinem var kardeşim vee arkadaşlarıda çekebilirler ama yinede işimi sağlama alayım bide pembe chevrolet istiyorum o araba ve dış çekim fotosu harika olcak
off kızlar bu detaylarrr çok pahalııııı yaaaaaa
Çok zevklisiniz. Her şeyiniz çok güzel. Mutluluklar dilerim şimdiden.
Samsunda inanılmaz uygun yerler var gerçekten ve profesyonel ben Foto Yuvamda çektirmiştim ve geçen sene Temmuzda. Sadece Kristal albüm olanlar pahalıydı dış mekan +kristal albüm 750 falandı. Mersinde de pahalı bu fotoğraf işi salonumuzun anlaşmalı olduğu yere yaptırmak zorundaymışız bir de ama buna rağmen pazarlık yaptık. Düğün kamera çekimi+düğün fotoğrafları+fotoğraf albümleri+araba süslemeyi 1250 ye zor indirdik. Normalde 1600 demişti. Çok pahalı ya gerçekten düğün yapana Allah yardım etsin işimiz zor. Kuzum sen de üzülme sizin fotoğraflarınız da çok güzel olacaktır eminim.
Kuzular bugünn gelinliğimi teslim aldım ama çoook beğendim ben içime o kadar sindi ki Allahım inşallah düğün günü çook çook güzel olur :)) 4 Eylüle çok az kaldı yarın Samsuna yolculuk başlıyor vee 8 Eylülde Mersinde düğünümüz. Heyecan yükseldi bugün yatakodamız kurulmuş çok da güzel olmuş Kenan gönderdi video çekmiş. Allahım herkese nasip etsin bu heyecanları çok güzel duygular gerçekten :)
Hayırlı olsun canım mutluluklar diliyorum ve gelinlikli fotoğraflarını bekliyoruz.
cok begendm canım ozellıklede anahtarlıkları:)))
Canım çok teşekkürler markafoniye geliyor sık sık chicy deco life gibi bir şeydi markası ben de ilk forumda bir arkadaştan görmüştüm.