Bu da benim çeyizimden örnekler...

Kuzum çok üzüldüm ama dediğin gibi hayırlısı neyse o olsun inşallah. Çooook daha mutlu olacaksın zaman geçtikçe inanıyorum Ben de iyiyim bir şeylerle uğraşıyorum sürekli iş güç yakında akraba ziyaretleri arkadaş ziyaretleri başlyacak hatta Cumartesi günü ilkini yaşadım ve mutfakta döktürdüm Allahtan balkonumuz geniş ve masa almıştık normal yemek masamız gelmediği için mağduruz hala :) Eşya falan bahane uğraş yeterki huzur olsun mutluyuz şuan tabiki alışma evresi zaman zaman geriliyoruz sonrasında alttan alıp durumu düzeltmek önemli.

Üzülme bitanem bende üzüldüm ama sonra düşündüm hayırlısı böyleymiş ne desek ne yapsak boş :)
Şimdi mutluyum ben... :)
Ne güzel ya, ben altından kalkamam sanırım daha 40 fırın ekmek yemem gerekiyor senin gibi misafir ağırlamam için. :KK25: Gözümde büyüyor düşündüğüm zaman. :KK9: Ama dengeyi tutturmak önemli ki sizde bunu başarıyosunuz zaten. ne mutlu :KK16:

Üzülme bitanem bende üzüldüm ama sonra düşündüm hayırlısı böyleymiş ne desek ne yapsak boş :)
Şimdi mutluyum ben... :)
Ne güzel ya, ben altından kalkamam sanırım daha 40 fırın ekmek yemem gerekiyor senin gibi misafir ağırlamam için. :KK25: Gözümde büyüyor düşündüğüm zaman. :KK9: Ama dengeyi tutturmak önemli ki sizde bunu başarıyosunuz zaten. ne mutlu :KK16:

Canım ben yemek yapmaya liseden beri meraklıyım sen de o günler gelince emin ol kalkarsın altından bir de kitap alık dün 1250 tarif var 25 TL den 15 e düşmüş standart yemekleri biliyorum ama artık farklı şeyler denemek istiyorum.

Eki Görüntüle 521488 Eki Görüntüle 521500 Eki Görüntüle 521499 Eki Görüntüle 521498 Eki Görüntüle 521497 Eki Görüntüle 521496 Eki Görüntüle 521495 Eki Görüntüle 521494 Eki Görüntüle 521493 Eki Görüntüle 521492 Eki Görüntüle 521491 Eki Görüntüle 521490 Eki Görüntüle 521489 Eki Görüntüle 521501

banyo için sıvı sabunluk,diş fırçalık, katı sabunluk
$sıvı sabunluk.jpg $herakleş diş fırçalık.jpg $BH-HERAKLES-SERISI-SABUNLUK-BEYAZ-DALGALI__50574210_0.jpg

Daha eksikler var tabiki evin eksiği bitmiyor ama çoğu şeyi önceden almış olmanın rahatlığını da yaşadım gerçekten.

İnşallah hepsi güzelce yerleşince sizlerle paylaşacağım birkaç kare :)

Canım ben yemek yapmaya liseden beri meraklıyım sen de o günler gelince emin ol kalkarsın altından bir de kitap alık dün 1250 tarif var 25 TL den 15 e düşmüş standart yemekleri biliyorum ama artık farklı şeyler denemek istiyorum.

Zaman zaman bende farklı seyler deniyorum :) Eğlenceli oluyo Gunnurum :)
Kitap fikri de kulağa hoş geliyo artık bakıp bakıp denerim :KK9:

İnşallah bende bi gün mutlu bir yuva kurarım... :KK16:

Zaman zaman bende farklı seyler deniyorum :) Eğlenceli oluyo Gunnurum :)
Kitap fikri de kulağa hoş geliyo artık bakıp bakıp denerim :KK9:

İnşallah bende bi gün mutlu bir yuva kurarım... :KK16:

Kurcaksınn ki zaten yuvayı dişi kuş yapıyor gerçekten :) Sen de şimdiden başladın çalışmalara. Bu arada misafirler gelmeden zigon sehpa almam gerekiyordu ve bende yaptım eşyalarımızla uyumlu olacak gibi geliyor.

$FB,6525,44,nishev-c-zigon-sehpa-sehpalar-nishev.jpg

canım yemek takımından istiyorum bende:KK43:
asnlıdan benin modelinden.. ama çok pahalı.. 1500 1700 falan sen nekadar aldın

canım yemek takımından istiyorum bende:KK43:
asnlıdan benin modelinden.. ama çok pahalı.. 1500 1700 falan sen nekadar aldın

Canım ben 900 e almıştım şuan severek kullanıyorum içinde her şeyi var amaaa sadece bulaşık makinesinde kullanım açısından zorluk çıkarıyorr. Ben günlük ve misafirlik diye ayrım yapmadım 12 kişilik bu takımın şuan 8 kişiliğini açtım mutfağıma. Markası Royal King Bone China Art.

:) Canım merhaba ,
Hayırlı olsun:) Her şey ne güzel geçmiş, ne mutlu :) Alışverişlere de devam edilmekte, yaşasın :) Nasıl gidiyor evlilik :)
Biz birinci yılımızı geride bırakacağız, neredeyse. Yıllardır evli gibi hissediyorum kendimi bir yandan o ayrı mesele tabii:) Bir de bizden eş-dost aile akraba namına yaşadığımız yerde kimse olmayınca evli moduna geçemedik klasik anlamda :) Hala misafir modundayım eşimin memleketine gidince. Hiç gelin çalışkanlığı yok vallahi bende :))
Eşinin ailesiyle iyi anlaşmana çok sevindim. Bu hal ömre ömür katıyordur muhtemelen :) Maşallah.
Umarım iş görüşmenden olumlu sonuç alırsın. O zamana dek İstanbul'un keyfini sür. Benim yerime de gez :)
Mutluluğunuz daim olsun, her şey daha da güzel olsun :)

Canım ben 900 e almıştım şuan severek kullanıyorum içinde her şeyi var amaaa sadece bulaşık makinesinde kullanım açısından zorluk çıkarıyorr. Ben günlük ve misafirlik diye ayrım yapmadım 12 kişilik bu takımın şuan 8 kişiliğini açtım mutfağıma. Markası Royal King Bone China Art.

güle güle kullan. 900 nasıl aldın ya. çok uyguna almışsın. bn alamıcam sanırım bu gidişle:KK43:

:) Canım merhaba ,
Hayırlı olsun:) Her şey ne güzel geçmiş, ne mutlu :) Alışverişlere de devam edilmekte, yaşasın :) Nasıl gidiyor evlilik :)
Biz birinci yılımızı geride bırakacağız, neredeyse. Yıllardır evli gibi hissediyorum kendimi bir yandan o ayrı mesele tabii:) Bir de bizden eş-dost aile akraba namına yaşadığımız yerde kimse olmayınca evli moduna geçemedik klasik anlamda :) Hala misafir modundayım eşimin memleketine gidince. Hiç gelin çalışkanlığı yok vallahi bende :))
Eşinin ailesiyle iyi anlaşmana çok sevindim. Bu hal ömre ömür katıyordur muhtemelen :) Maşallah.
Umarım iş görüşmenden olumlu sonuç alırsın. O zamana dek İstanbul'un keyfini sür. Benim yerime de gez :)
Mutluluğunuz daim olsun, her şey daha da güzel olsun :)

Canımm çook teşekkürler evleneli iki ay oldu ama o kadar yoğun geçiyorki günlerim balayından sonrası gerçek dünyayla yüzyüze gelmek çalışmak didinmekle geçiyor. İstanbulda işe girdim hatta inşallah hayılısıdır şansıma şuan ikinci bir işe kabul edildim maddi olanakları ve prestiji daha yüksek olan. Pazartesi oraya geçeceğim yine yeni ortam yeni çalışma arkadaşları gerçekten çok yorucu günler beni bekliyor kendi sistemimi oturtmam gerekecek ve aynı yoğunlukla evlilik hayatı yemek, temizlik vs Tüm bunların yanında eşinle iyi anlaşınca psikolojin düzeliyor moral ve motivasyonun artıyor. Bu arada gezmeye ise pek vakit bulamıyoruz. Allahtan yakın çevrede arkadaşlarımız var ve ben de yabancılık çekmiyorum. Arada caddebostana, bostancıya falan gidiyoruz. İnşallah mutluluğumuz mutluluğunuz daim olsun, çook daha mutlu olalım :))

güle güle kullan. 900 nasıl aldın ya. çok uyguna almışsın. bn alamıcam sanırım bu gidişle:KK43:

canım Ankarada gerçekten çok uygun Küçükyalıda da sordum 1200 den aşağı yoktu. Ankara Kayalar mağazasında 750 ye satılmaktaydı. İnşallah sende uygun fiyata bulursun.

Kızlar şuan İstanbuldayım nişanlım yarın izinli Allah nasip ederse beyaz eşyalarımızı alıyoruz ve kesinleştirdiğimiz modeller bunlar

Hepsi Samsung Inox

Eki Görüntüle 348267 Eki Görüntüle 348268 Eki Görüntüle 348269 Eki Görüntüle 348266

Samsung RT60KZRSL 480 Litre Smart Freezer No Frost Buzdolabı
Buzdolabının dondurucu kısmı isterseniz soğutucuya dönüştürülebiliyor.
480 L Net Toplam Kapasite
100 L Net Derin Dondurucu Kapasitesi
380 L Net Soğutucu Kapasitesi

Buzdolabı Özelliği
Soğutma Bölmesi mevcut
2 Yumurta Kabı
3 Raf
5 Kapak Cebi

Fiziksel Özellikler
1 865 mm Menteşeli Net Kasa Uzunluğu Boyutu
640 mm Kapı Kolu Olmadan Net Derinlik Boyutu

Bulaşık Makinesi
Samsung DWFN320T 6 Programlı Bulaşık Makinesi

Teknik Özellikler

Tasarım
Paslanmaz
Ön Kontrol Paneli Tipi
Düğme Kontrol Tipi

Performans
Yıkama Performansı A
Kurutma Performansı A

Genel Özellik
12 Yer Ayarı
Paslanmaz Kazan Malzemesi
Kurutma Sistemi A
Alt (Gizli) Isıtıcı Konumu
48 dBA Ses Seviyesi Akustik Güç
Temizleme için NSF Onayı mevcut
Sızıntı Sensörü mevcut
Yıkama Döngüsü x 3 adet
Yiyecek Öğütücüsü mevcut
Çift Filtreleme Sistemi
İptal Et ve Boşalt Düğmesi mevcut

Çamaşır Makinesi-Kurutmalı

8 Kg yıkama 5 Kg kurutma

Ürün Özellikleri

Kullanım Şekli: Solo
Kullanım Alanı: Kurutmalı Çamaşır Makinesi
Yıkama Enerji Sınıfı: A
Program Sayısı: 15
Yıkama Kapasitesi: 8 kg
Sıkma Enerji Sınıfı: A
Sıkma Kapasitesi: 8 kg
Kurutma: Evet/Var
Kurutma Kapasitesi: 5 Kg
Su Girişi: Tek
Su Tüketimi: 164 LT
Devir Hızı: 1400
Çocuk Kilidi: Evet/Var
Su Kesik Emniyet Sistemi: Evet/Var
Ağırlık Sensörü: Evet/Var
LCD Panel: Evet/Var
Zaman Erteleme: Evet/Var
Boyutlar (GxDxY): 60 x 60 x 85 cm

Modelleri yakından görünce çok ama çok beğendim bize yaklaşık 3800 e mal olacak inşallah :)

günnurcum sen bunları almışsın...ben de 10 gündür bu buzdolabını araştırıyorum,çok fazla da yorum bulamadım...tesadüfen bu sayfayı ve senin aldığını gördüm...şimdi de sayfadan ayrılamaıyorum :) 2 gün içinde alıcam bu buzdolabından,lütfen kullandığın kadarıyla bi şeyler söyler misin??kullanışlı mı??özellikle de koku yapıyo mu buzluk kısmı ve meyve sebzeleri çabuk bozuyo mu?? ben 2 yıllık evliyim ve diğerinden memnun olmadığım için bunu almak istiyorum.aslında bosch kombi tipi alıcaktım ama ekstradan derin dondurucu da almak istediğim için bunun üst kısmını buzdolabına çeviririm diye düşündüm...yorumların benim için değerli,şimdiden teşekkür ederim :)))

Gördüğüm en güzel ve en kapsamlı çeyiz diyebilirm.Hepsi de harika çok beğendim gerçekten.
Güzel günlerde mutlulukla kullanın inşallah :KK16:

günnurcum sen bunları almışsın...ben de 10 gündür bu buzdolabını araştırıyorum,çok fazla da yorum bulamadım...tesadüfen bu sayfayı ve senin aldığını gördüm...şimdi de sayfadan ayrılamaıyorum :) 2 gün içinde alıcam bu buzdolabından,lütfen kullandığın kadarıyla bi şeyler söyler misin??kullanışlı mı??özellikle de koku yapıyo mu buzluk kısmı ve meyve sebzeleri çabuk bozuyo mu?? ben 2 yıllık evliyim ve diğerinden memnun olmadığım için bunu almak istiyorum.aslında bosch kombi tipi alıcaktım ama ekstradan derin dondurucu da almak istediğim için bunun üst kısmını buzdolabına çeviririm diye düşündüm...yorumların benim için değerli,şimdiden teşekkür ederim :)))

Canım buzdolabından çok memnunum gerçekten görünüşüne göre iç hacmi çok geniş kullanışlı vee şık. Benden bir ay sonra evlenen arkadaşım da bu modelden almış çok memnun gerçekten uymayacağı ev yok kesinlikle öneririm.

X