Bu da benim çeyizimden örnekler...

canım benim seninde az kaldı : ) esra yuvadan uçtu şimdi sıra sende senden sonra sıra bana geliyor : ) hazırlıklardan ,iş yoğunluğundan buralara çok gelemez oldum sizleride takip edemedim ama aklım sizde

dilerim herşey gönlünce olur bir aksilik olmaz , eşin ile mutluluklar dilerim şimdiden ( belki ben foruma tekrar gelene kadar evlenmiş olursun :)
öptüm çok

heyecanla bekliyorum ikinizin de fotolarını, inşallah çok çok mutlu oluruz. günnur gün sayıyor sonra sıra sana gelecek emnim çok güzel oalcaksınız düğünleriniz de harika olacak :KK16::KK16:

canım bugün düğünün var sonuna muradına eriyorsun inşallah çok güzel bi akşam olur senin için....sevdiğinle kavuşmanı herkesle kutluyorsun bundan daha güzel ne olabilir ki hep mutlu olmanız dileğiyle:KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar dün Samsundaki düğün oldu ve her şey çok güzel geçti. Allah hepimize böyle mutlu günler nasip etsin bakalım gelinliğimi beğenecek misiniz?

$3. (Large).jpg $2. (Large).jpg $1. (Large).jpg $7. (Large).jpg $8. (Large).jpg

günnur canım gelinlik topikinede yazdım burayada diyorum ben çok ama çok beğendim boyu boyuna sevdiceğinle bir ömür boyu uyum içinde mutlu olun maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok güzel bi gelin olmuşsun canımm saçında çok doğal çiçeklerine bayıldım...Kır gelini gibi olmuşsun maşallah:nazar: Allah ömür boyu mesut etsin...:KK16:

Canım çok güzel olmuşssun:) gelinliğinde harika:) allah mesut etsin bir ömür boyu:))

Bakmaya, yazmaya doyamıyorum.. :KK16:

Çok güzelsin sen çooook.. :nazar: Ayrıca solaryum işe yaramış bebişim :KK9:

Kuzularrrrrrrrrr hepinize ayrı ayrı 100lerce kez teşekkür ediyormm. Cumartesi günü ikinci bir düğün var o nedenle foruma giremeyeceğim gece fırsat buldum cevap yazmaya. Uzun bir süre burada olmayacağım. Herkese çoook çook teşekkürler tekrardan :KK16::KK16::KK16:

canım çok yakışmışsınız Allah nazarlardan saklasın inş bir ömür boyu mutluluğunuz eksik olmasın :KK16::KK16::KK16:

sen ayrı güzel olmuşsun gelinliğin ayrı 41 kere maşaallah :nazar::nazar::nazar:

canlar çok teşekkürler inşallah sizlerin düğünlerini de çoook güzel olur her şey içinize siner :KK16::KK16::KK16:

canım çok güzel olmussun eşinlede çok yakışmıssın ne güzel 2 düğün yapıyorsun sorunsuz mutlu bir şekilde geçer inş.

X