Hmmm dett eniştemin elindekini görmemiş olayım vala bebegıme gelır dumanıne diyoruz dumansız hava alanı
Duygguuuuuuuuuuuu bu arada sana birşey soracaktım unuttum Samsunda Trend Kuaförü çok övdüler ben de orayla anlaştım porselen makyaj4gelin saçı 200 dedi daha da aşağı inmedi ben de randevu aldım. Kaporamı da verdim çok iyi diyorlar sen duydun mu?
Canım öglen yemegıne cıkmıstım.Şimdi geldim.Arkadaslık daveti yolladım sana tanısmamıza az kaldı :)))
Trend kuaför nerede canım yerini tarif et belki anlarım ama ben kuaförleri pek bilmem çünkü gitmem genelde.Sadece kaş ve ayda yılda sacımı kestirmeye giderim oda yakınımdaki küçük kuaförlere :)
Canım ben de gitmiyorum kuaföre çok benziyoruz bu yönden :)) Çiftliğin üst aralarından birinde. Bakalım inşallah güzel olur gerçekten davetin geldi onayladım ben :)
günnurcum evlilik tazminatı almayı düşünmüyormusun?
Kızlar fırsat sitelerinden solaryum fırsatı aldım bir tane 10 dk 5 TL bir tane de 10 dk solaryum + solaryum kremi 10 TL kollarımda amele yanığı var gider inşallah :))
Nerden aldın canım Ankara'dan mı?Ben Solaryuma karsıyım kardeşimde girmek istiyor bazen biz izin vermiyoruz annemle :)) Ama senin bir nedenin var ve kısa süreliğine gireceksin o nedenle girebilirsin :))) Ama 10 dk çok az bir süre işe yarar mı bilmiyorum
Canım ben de ilk dea yaptıracağım zaten çok uzun olmuyor ilk seansa bildiğim kadarıyla 5 dakika sonra 10 dakika galiba ? Ankarada güzel bir yerden aldım profesyonel görünüyordu :)) İnşallah en azından kol izleri gider :)
Bende tam bilmiyorum ama ilk bir kere girmekle olmuyor diye duydum.İstersen arayıp sor kaç seansta istedigin sonucu alırsın ona göre kupon satın alırsın ama çok yanma ki gelinlik üstünde beyaz beyaz sırıtmasın :))
Canım ya markafoniden çekim var sence ne alayim?Çok pahalı bir şey olmasın diyorum ama.Çekimi kullanayım yeter :) http://www.markafoni.com/product/2615277/
Bu çaydanlıgı begendım aslında ama ustune 57 tl vermem gerekiyor daha uyguna bir şey alsa iyiydi
Kuzum senin için baktım ama bulamadım ben birşey daha sonra kullanabiliyorsan bekle derim. Çaydanlık güzel ama ben senin yerinde olsam yeni tip olanlardan alırdım alttaki kapağın çıkarılmadığı ve su damlacıklarının oluşmadığı modeller varya. Ama ihtiyacın olan birşey varsa alabilirsin tabi.
Canım çok sağol zahmet edip baktıgın için ama senin dediğin çaydanlıkları anlamadım ben kapagı çıkarılmayan felan ??
yemek odanı gercekten cok begendım. umarım mutlu günlerın neselı yemeklerın olur.
Canım bulaşık makınemız ve camasır makınemız aynıymıs :)))
Buzdolabımız farklı bır tek :)
Kullanmaya başladıktan sonra memnun olup olmadığını yazarsın olur mu
Tmm canım tabiki paylaşırım bir aya kalmadan kullanmaya başlayacağım. Sen nerden aldın ben tekcarsı.comdan almıştım.
İstanbul cevahir avm den aldık bugün cnm . Baya araştırdık iki aydır başımız ağrıdı artık gezmekten :) Ben internetten beyazş eşya almaya güvenemediğimden bayii olasun istedim
O yüzden sonunda cevahirden aldık baya bir yük kalktı üzerimizden.
Canım ben de tereddütlüydüm ama yerlerine gidince güvendim ben de toptancıdan almış oldum daha uygundu fiyatlar bayiye göre. Hem de eşyalarımız 6 ay orda durdu ve eve teslimatı bayramdan önce yapıldı. Herhangi bir sorun yaşamadık. Çamaşır makinesi 1600 civarı buzdolabı 1450 bulaşık makinası da 1000 TL civarıydı hepsi 4050 falan tutmuştu. Ama İstoç çok çok uzak bir yerde yani şimdi olsa aynı enerjiyle gidermiydik bilmiyorum. Ben bir de Ankaradan gittim İstanbula :) Hayırlısı olsun canım bence memnun kalacağız.