- 10 Şubat 2012
- 224
- 1
- Konu Sahibi sonmenekse
yalnız bu senaryo hakketen patlar, dizi olsa seyretmezsem neyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende istiyorum bende bende bende.
gözü kulağı süper duyan
namazında niyazında
rakının dibine vuran aynı zamanda
otoparkçıyken onca araba varken,anasını sırtında taşıyan,
babaya böbrek,sevdiceğe kalp,geri kalana dalak böbrek dağıtan.(kasap mübarek)
günde 2saat uyuyup,kalp yetmezliğinden gitmeyen,insomnia olmayan
boy desen boy,endam desen yerinde.yatakta son derece miiiikemmmel,yorgunluk nedir bilmeyen.uykusuzluğu sorun etmeyen
aynı zamanda günlük tutup esrarlı bir hava veren.
sırf salıverilecek diye bir gurup peşmergeyi kurşuna dizen
hücrelerde yatan,inşaatta amele olan,kısa bir zaman diliminde,bir gecekondudan 10 odalı villa yapan denize kıyısı var hemde balığa gidiyor arada bir.işte bu doğaüstü erkekten bende isterim,heman mi desem,xman mi desem bilemedim
laaaa bu spartacüs olmasın,kesin o.aman Allah salıvermeyin romaya falan ortalığın anasını ağlatır,capuayı yerle bir edebilir.
Eşime kısaca bahsettim bu konudan da aynen şu yorumu yaptı
"yaaaaaw bırak yalandır o yaa" :111:
Adam hemcinsini biliyo :82:
"Böyle bi erkek yoktur olamaz!!" derken benim gibi düşünenlerin yorumlarını gördüm
Hayret bişey yaa,görmek istediğini görmüş rüyasında,gelmiş anlatmış :103:
Bi de gelmiş burda ballandıra ballandıra kocasının kaslarından omuzlarından baklavalarından sakalından bahsediyo.
Bunun konunun büyük bölümünü kaplamış olması çok acaip geldi.
"Çok yakışıklı diye kıskanıyorum" der geçersin bu kadar detaya gerek yok ki..
aynen canım bende eşime anlattım. öle adammı olurmuş la dedi.
sen bütün gece bunlarlamı uğraşyon diye yedim paparayı üstelik. okadar değerli bilgilere bakıyorum şu kk de. bu konu sahibi yüzünden boş işlerle uğraşan insan muamelesi gördüm yaa.
geçende ben yedim zılgıtı.siz kadınların başka işi gücü yok mu dedi
konu sahibide bir geleydi
aynen canım bende eşime anlattım. öle adammı olurmuş la dedi.
sen bütün gece bunlarlamı uğraşyon diye yedim paparayı üstelik. okadar değerli bilgilere bakıyorum şu kk de. bu konu sahibi yüzünden boş işlerle uğraşan insan muamelesi gördüm yaa.
geçende ben yedim zılgıtı.siz kadınların başka işi gücü yok mu dedi
konu sahibide bir geleydi
yaa bide demezmi noluyo orda öle cinsellik falan onlarımı anlatıyonuz yok ben anlatmıyom kem küm desemde kurt düştü adamın içine. şmdi bişey oluyo sinirlenince ben hemen diyo git durma yaz arkadaşlarına. çete gibisiniz mübarekler adamları uyutup bizimi çekiştiriyonuz diyooo
ayy bunlar şındı kk ye karşılık herkesin eşi sevgilisi toplanıp kk ye karşılık ek(erkekler kulübü ) kurmasınlar
bende istiyorum bende bende bende.
gözü kulağı süper duyan
namazında niyazında
rakının dibine vuran aynı zamanda
otoparkçıyken onca araba varken,anasını sırtında taşıyan,
babaya böbrek,sevdiceğe kalp,geri kalana dalak böbrek dağıtan.(kasap mübarek)
günde 2saat uyuyup,kalp yetmezliğinden gitmeyen,insomnia olmayan
boy desen boy,endam desen yerinde.yatakta son derece miiiikemmmel,yorgunluk nedir bilmeyen.uykusuzluğu sorun etmeyen
aynı zamanda günlük tutup esrarlı bir hava veren.
sırf salıverilecek diye bir gurup peşmergeyi kurşuna dizen
hücrelerde yatan,inşaatta amele olan,kısa bir zaman diliminde,bir gecekondudan 10 odalı villa yapan denize kıyısı var hemde balığa gidiyor arada bir.işte bu doğaüstü erkekten bende isterim,heman mi desem,xman mi desem bilemedim
laaaa bu spartacüs olmasın,kesin o.aman Allah salıvermeyin romaya falan ortalığın anasını ağlatır,capuayı yerle bir edebilir.
bu hikayeye film çekilse vallahi reyting rekorları kırar ferihanın reytinglerini tabana vurdurur.