• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bu buluşma çook önemli olacak arkadaşlar yardım

Hala yemek götürme konusunda ısrarcımısın?bende erkek olsam elinde yemekle gelen kızı istemem
yok canım asla yemek olayı yattı götürmicem sorarsa da vaktim olmadı inan dicem beni ne hallere düşürdü al bu da mükafat mı dicem bir de zıkkım yesin

Birde o babaanne kıyafetlerini gitme lütfen yaşın kaç bilmiyorum ama daha cool bir kombin yapabilirsin
canım kombin şöyle siyah ispaanyol paça pantolon pudra tonlarında içinde çok hafif siyah çizgileri olan tşört üstüne çok şık spor ama klass duran bir ceket pudra çanta pembe tonlarında makyaj küt kısa saçlara fön siyah ayakkabılar nasıl?

canım kombin şöyle siyah ispaanyol paça pantolon pudra tonlarında içinde çok hafif siyah çizgileri olan tşört üstüne çok şık spor ama klass duran bir ceket pudra çanta pembe tonlarında makyaj küt kısa saçlara fön siyah ayakkabılar nasıl?
Resim atsan

Ispanyol paca yine mi moda yahu :bicak:
Senelerdir kurtulamadik gitti
Konu sahibi hicbir erkegin ispanyol pacayi cool ve şıķ buldugunu gormedim
Gercekten etkileyici olmak istiyorsaniz dar paca giyin

canım şu an atma imkanım yok inan ama üzerimde güzel şık durdu beğendim sence nasıl olur?
Tatlım şöyle günlük şık bir elbise giysen olmazmı?bir yazı okumuştum erkekler kadınlarda en çok nelerden nefret eder diye.biri babet digeri ispanyol paça.elbiseye hepsi bayılıyor.şöyle azıcık bel kıvrımın filan ortaya çıksın

Ispanyol paca yine mi moda yahu :bicak:
Senelerdir kurtulamadik gitti
Konu sahibi hicbir erkegin ispanyol pacayi cool ve şıķ buldugunu gormedim
Gercekten etkileyici olmak istiyorsaniz dar paca giyin

aynen dedim hatta dün.
kombini değişmiş yine ispayol paça..

konu sahibesi ben burda sunanın saç rengini değiştirmiş insanım valla seni de huer gördüğüm yerde dar paça yazarım görürsün:KK70:

Ya canım bak üstelemek istemedim Ama bunu kendine lütfen yapma seni sevse çuvalda giysen çekici bulur :KK43: kendine değer vermeye kendini sevmeye o kadar ihtiyacın var ki ne kadar gözünün aşkla kör olduğunu anlayabiliyorum.
Gerçekten seni o kadar incitmesine üzmesine rağmen böyle kör kütük olman ancak yaşayan anlar seni şuan. Konu içeriklerini dahi okumadım sadece başlıklarını okudum ama içeriği tahmin edebiliyorum.İçini tahmin edebiliyorum.

Hani diyeceğim ki yere çakılmadan dibe batmadan senin gözündeki o körlük açılmaz ama bir düşün daha ne kadar dibe batacaksın ne kadar üzüleceksin.

Kaldır kafanı cimenyeşili bak etrafına bu dünyaya bir daha gelmeyeceksin bir daha sen olamayacaksın bir daha, bir daha hiç birşey bir daha olmayacak bu yüzden bazı şeyleri değiştirme vaktin gelmeli

Çok çok doğru.

aynen dedim hatta dün.
kombini değişmiş yine ispayol paça..

konu sahibesi ben burda sunanın saç rengini değiştirmiş insanım valla seni de huer gördüğüm yerde dar paça yazarım görürsün:KK70:
e dar paça siyah giyeyim o zaman ama ispanyol yakışıyordu bana :( 178 im

Bende resim bekliyorum buluşmayı detayı detayına merak ediyorum..sana davranışlarını iyi gözlemle lütfen umursamaz ve değer vermeyen tavırlar mk sergileyecek iyi bak..ama senşn tavrın umursamaz olsun rahat ol yemek içinde aa ben öyle demiştim değil mi çıkmış işte aklımdan kusura bakma de hiiiç daha fazla üstünde durma..sen birşeyleri kurtarmak düzeltmek istiyorsun haklısın çünkü çok seviyorsun ama oda seni seviyor olmalı birşeyleri düzeltmek istiyor olmalı dana değer vermeli değerini bilmeli bunları hiç unutma buluşmada bile aklından geçir jatta istersen seni silkeyelecek bir kaç yorumu ss al arada kaptırıyor gibi olduğunda aç iki satır oku kapat yüzüne bir su çarpmış gibi olur bir nefes alırsın :KK76:

Ispanyol pacayla rahat edeceksen ispanyol giy son anda karar degistirme pisman olabilirsin.
Netten kombinlere falan bakarak da fikir edinebilirsin aklinda olsun.

Bende resim bekliyorum buluşmayı detayı detayına merak ediyorum..sana davranışlarını iyi gözlemle lütfen umursamaz ve değer vermeyen tavırlar mk sergileyecek iyi bak..ama senşn tavrın umursamaz olsun rahat ol yemek içinde aa ben öyle demiştim değil mi çıkmış işte aklımdan kusura bakma de hiiiç daha fazla üstünde durma..sen birşeyleri kurtarmak düzeltmek istiyorsun haklısın çünkü çok seviyorsun ama oda seni seviyor olmalı birşeyleri düzeltmek istiyor olmalı dana değer vermeli değerini bilmeli bunları hiç unutma buluşmada bile aklından geçir jatta istersen seni silkeyelecek bir kaç yorumu ss al arada kaptırıyor gibi olduğunda aç iki satır oku kapat yüzüne bir su çarpmış gibi olur bir nefes alırsın :KK76:
harikasın kesinlikle çok mantıklı bir yorum olmuş canım ekran görrüntüsü çeekip okyacağımm özellikle senin yazdıklarını ve özellikle özellikle şu son mesajını buluşmadan sonra her şeyi anlatacağım burada canım
bu arada ispanyol bana çok yakışıyor arkadaşlar dar paça kötü gösteriyor o yüzden ispanyol

e dar paça siyah giyeyim o zaman ama ispanyol yakışıyordu bana :KK43: 178 im

bak bu hatunda uzun:KK66:
deri-ceket-ile-jean-kombini-2017.webp

Ispanyol pacayla rahat edeceksen ispanyol giy son anda karar degistirme pisman olabilirsin.
Netten kombinlere falan bakarak da fikir edinebilirsin aklinda olsun.
yani canım tüm kombini tşörtünü makyajına varana kadar ayarladım ispanyol paçaya göre çanta bile hazır ama bazı arkadaşlar çok itici durduğunu söyledi erkeklerin gözünde ispanyol giydim diye eksiye mi düşerim düşersem düşeyim anasını satayım o mükemmel mi

Back
X