- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
hürremciğim bugün nasılsın. paylaşmak istersen burdayız.muck.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hürremciğim bugün nasılsın. paylaşmak istersen burdayız.muck.
zelişim.... var evet... ama bebek istemenin sayıyla bi alakası yok.... ben o duyguyu tattım ama tadınca daha fazla istiyor insan tadını bilmediğin bişiyi tatmak isteyebilirsin ama bide onun tadını bilip canının çekmesini kıyasla...çok farklı.... ben kızıma kardeş sözü verdim ama tutamıyorum çok fena yaaaaaa ... nası isyan etmeyeyim... artık gözümdede yaş kalmadı ... şiş bi suratla geziyorum ...ne cevap vericem kızıma boş karnımı sevip duruyo...tarifi imkansız içinde bulunduğum durumun....
hürremcim canım
bir bebeği olması için
yıllarca bekliyor insanlar
yılları bırak ömürleri boyunca
çocuk sahibi olamayanlar var
Allaha şükret ki bir çocuğun var
bol bol dua et çocuğunu sağlıklı
sıhhatli büyütebilmen için,
isyan etme, derler ya Allahın gücüne gider,
çocuğun için, eşin için, verdiği tüm nimetler
için bol bol şükret bence
hiç çocuğunun olmayacağını bilen
arkadaşlar sana çok kızabilir,
kaldı ki ben de 4 aydır uğraşıyorum bebek
için ve bende henüz bilmiyorum ömrümün
sonuna kadar anne
olup olamayacağımı....
canım arkadaşım
günaydın nasıl oldun umarım ki daha iyisindir. sevgi ile kal.
hoşcakal buralardayım gülüm görüşürüz
canım benim ben seni çok iyi anlıyorum. çünkü benim en yakınım annem yaşamış tüm bunları.onun olmamış herkes doğurmuş teyzelerim sayılarını bilmedikleri kadar çocuk aldırmış.hatta teyzem ve eşi aldırılan çocuğun birini size verelim demiş.babam kesinlikle yok demiş. olursa bbedenimizden yoksa istemem diye.
oyüzden bunları düşün bırak biraz kendi haline.kızında alışır. bende yalnız büyüdümve çok mutluyum unutma.öpüyorum.
hürremcim canım nasılsın bugün daha iyisindir umarım canım sabret inşallah allah seninde yüzünü güldürücek...
ay çok sevindim tebrikler.kızını benim için öp. benim oğlumda okul birincisi ama daha gelmedi. gelince çıkıp kutluycaz. sizde kutlama programı yapın.oh ne güzel.
maşallah canım bak işte en güzel duygu bu kızınla övün annesi....
oh çok şükür bu gün daha iyi gördüm inşallah dahada iyi olacaksın maşallah kızına annesi o sana bütün acılarını unutturur ona sarıl bırakma uygun bir di
llede anlat ona inan seni anlıcaktır mümkün olduğuncada kayınvalidenin ve etrafındakiilerininsöylediklerine kulak kesilme boş ver çok zor biliyorum ama biz kendimizi bırakırsak inan kimse tutamıyor ve kendimize yapmış oluyoruz kocaman öpüyorum seni mutlu olman dileğiyle allaha emanet ol
eylülcüğüm...bu isyan haşa rabbıma değil bitanem....benim inancım kendime göre tam... allahıma şükürler olsun...ama bu tamamen farklı bi isyan... neyse bak allahın işine yaw... rabbim çok büyük... banada imkansız diyo dr. hayırlısı bakalım.... en çok gücüme giden kızımın boş karnımı sevip okşaması ....hadi kardeşim gel artık deyip ellerini o minik elleini açıp dua etmesi beni iyice bunaltıyo.. kahrediyo....bi şekilde anlatıcam ama nasıl...canım benim o...üzülmesini hiç istemiyorum. o ağlayınca ben mahvoluyorum.... canım ilgine çok teşekkür ederim sağ ol tatlım...:a015:Canım Hürremcim...
Sakın isyan etme...Yüce Yaradan o kadar yüceki...verende Allah alanda... canım benim sen duanı eksik etme, bak sana birşey anlatayım...
Yengemin 18 yıl hiç çocuğu olmadı gitmediği doktor gitmediği hoca kalmadı kesinlikle çocuğun olmaz dediler...yengem artık ümidi kesti yuvadan çocuk aldı aldığı bebeğe öyle güzel baktıki bebek 1 yaşına geldi yengem hamile kaldı o doktorların kesinlikle çocuğun olmaz dediği yengem hamile kaldı şimdi aldığı çocuğun haricinde 3 çocuğu daha oldu...sakın canım isyan etme...verende Allah alanda sen inancını kaybetme...Şeniz
Hürremcim seni o kadar iyi anlayabiliyorumki bende çok kötü günler geçirdim ama şimdi rahatladım olumsuzlukları çıkarmaya çalışıyrum aklımdan.allah bana kıymet bilmem için bir iyi bir eş vermiş iyi bir iş vermiş bunları gözardı ederek isyan etmek boşunaymış.senn içinde öyle şükretmen için bir çok nedenin var şükret ve bekle.