- 29 Nisan 2008
- 6.431
- 2
- 156
- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
ben ne kadar da hayalpesestmişim meğer...ödüllere laik...kendi kendimi göz göre nasılda kandırdım.... kasıklarım ağrıyor(bu sefer kesin gebeyim) bacağım kasılıyor(bu sefer kesin gebeyim)iştahım açıldı(bu sefer kesin gebeyim) vücut ısı çok iyi seyrediyor( bu sefer kesin gebeyim)...akıntım var(bu sefer kesin gebeyim)...birde utanmadan sizlerden kendime yandaş buldum...tezlerimi desteklemek adına...oysa dr.um bana anne olmamın çok güç olduğunu hatta gebe kalırsam mucize olur ...vede tüp bebekte dahi şansım %8 in altı diye belirtmişti...ayrıca tek dr. bunu söylemedi... sayısını ben bile unuttum gittiğim dr. ların... artık bitti... vazgeçtim.... bebeğimden..... zorlamanın yararı yok... sadece kendimi hırpalıyorum...rabbim böyle kararlamış....artık klomen yok...ç.iğnesi yok.... folik asit yok...dikkat etmek yok.... vazgeçiyorum hayallerimden...bana kızmayın ne olur... ama çok uzun süre oldu...ben artık dayanamıyorum bunun stresine...dile kolay tedavi süresi 1 yılı aştı ama uğraşmalar çabalamalar, istememiz....9 yıl oldu ..ben hiç korunmuyorum.... yani kaynanam haklı çıktı... ne yazık... ne kadarda istemiştim... onu haksız çıkarmak...ve bebeğimi kucağıma alıp göğsümü geregere bak bebeğim diyebilmek...tüm dualarım boşa çıktı... yediğim macunlar,içtiğim şifalı çaylar..şimdi unuttuğum daha bir sürü şey...hepsi boşa çıktı... rabbim kullarına küsmez bilirim ....sınıyor bizi...
konu kapanmış gecmiş gitmiş ama ben anlamadım zaten bir cocuk var diimi?e kaynana ne die daha laf edio:uhm: bunu okuyunca hiç yok sandıydım bende.şşimdi hamilesin yazdıklarım sana deil ama eğer bi tane varken 2. olmuor die bööle isyanlara kapılan olursaa sakınyasakkelime allah ona uzun ve sağlıklı ömür versin.o bi taneyi bulamayanlar var..