- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
şu an belirtiğin gibi sersemlemiş, hırpalanmış,kırılmış.... v.s... bir ruh hali içindeyim. herkes bebek ister ,kimi daha çok kimi en çok ama bu dereceyi hep biz belirleriz. en çok ben istiyorum sanırız ... insan oğlu beşer ,bazen şaşar...kelimeleri doğru kullanamadım belki....tabiki herkes anneliği tatsın... 2. kez,3. kez.. ne kadar istiyosa... bazen olmuyo... arzucuğum sende inşallah en kısa zamanda anneliği tadarsın... ne kutsal olduğunu anlarsın....' benim evladım var çok şükür'.bu cümleyi yazmadım diye şükretmediğimi umarım düşünmemişsindır..akşam sabah ,yatıp kalkıp şükrediyorum...ben sadece çaresizliğimi hayal kırıklığımı sizinle paylaşmak istemiştim hepsi bu.... ve ben kızımı ilgimden alakamdan ve sevginden hiç mahrum etmem..o içinde bulunduğum ruh halinden bile habersiz... bi kardeş istiyor ve yavrum boş karnımı sevip duruyor... belli etmemek adına herşey yolundaymış gibi davranıyorum... sadece sizinle paylaşabiliyorum diye yazmıştım tüm bunları... kımseyi.incitmek istemedim...ama yalnış algılandı...neyse allah biliyo...her şey gönlünce olsun...:a015:hürremcim sen neler yazdın böyle...hayal kırıklığı içnde böyle yazıyorsun biliyorum.ama inan bana bizler seni çok iyi anlıyoruz.ancak söylediğin bi şeye katılmıyorum.bi evladın varmış.bi tane daha istiyorsun.bize göre daha çok istediğini söylemişsin.tabi,olsa ne güzel olur.ama bizde bir tane bile olsa şu an mutluluktan havalara uçacağız.uğraşıyoruz ama olmuyor.senin sığınabileceğin bir kızın var.teselli bulabilirsin.oysa bizim belli değil.belki de hiç kavuşamayacağız bebişlerimize.rabbim inşallah bizleri de sevindirir.ama sen şükretmelisin.böyle bir durumun varken,elinde bir evladının olması senin en büyük armağanın olmalı.biz o armağan için neler vermezdik...
lütfen çok bu ruh halinden.kızına sarıl.rabbim verirse yeniden sağlam bir ruhla karşıla onu.vermezse de biricik kızını anne ilgisinden mahrum bırakma.
inşallah haddimi aşmadım bu öğütlerle...