- Konu Sahibi hxuxrrem 2000
beni ne kadar iiiyi anlamışsın... zaten ancak yaşayan bilir acısını... dediğin gibi amacım sadece içimi dökmekti... sizlerle paylaşmaktı... desteğin için çok teşekkür ederim... doğru bitanem rabbim taşıyamayacağımız yük vermiyor... bu gün acı çok yoğun...isyan ondan, yarın ne olur kimbilir... işallah canım ya ikiz olsun ... vallahi öf demem...seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayız bunu yaşamayan bilemez benimde oğlum bana sürekli soruyor utana sıkıla,ona söz vermiştim herkesin kardeşi varmış öle diyor çocuk işte anlatamazsın Allahtan ümit kesilmez canım öle diyelim bende 1 yıldır bekliyorum olmuyor hiç bir sorunda yok diyor dr.her ay aynı şeyler gerçekten psikolojimiz bozuldu ama birbirimize destek olalım pes etmek yok biz çok takıyoruz evet gel biraz boışverelim nebileyim taktik değiştirelim yoksa çok yıpranıyoruz Rabbim verecektir inşallah zamanı gelince,biraz rahatlamışsın içini iyice dökmüşsün iyi yapmışsın topla şimdi kendini:teselli:
bu sorun olmasa başka bişeyle imtihan olacaz Rabbim taşıyamayacağımız yükler yüklemez.inşallah Rabbim sana ikiz versinde gör gününü:teselli:
:a015: