Ülkeleri dönülecek bir yer değil. Araştırdım ben de. Şu an iç savaş varmış. Kabileler arası bir şeyler. Garip bir ülke, ismini bile duymamıştım. Ben de kaçak kalanlara göz yumacak biri değilim ama dediğim gibi ülkeleri berbat bir yermiş.Oturma izinleri yoksa şikayet edin ülkelerine dönsünler ne alaka bebege acimakla?
Zaten beni delirten de bu durum. Kendi g*tlerine don alamıyorlar bir de çocuk yapmışlar. Ya ne bileyim, bebek o kadar küçük ve masum ki ben kahroldum. Çok da hümanist değilimdir ama bilmiyorum yaonların sorunu bu. yetişkin insan olarak çocuk yapmaya karar verdilerse kendilerini sorumluluk alabilecek güçte gördüklerindendir.
Evet. Garip bir yerden gelmişler zaten. Kabile savaşlarından kaçmışlar falan.Türkiye'de mi oldu bu olay?
Siyahiler de mi kaçak gelmeye başladı yav?
Zaten ben de deliriyorum diyorum ya adamla kadının canı cehenneme. Kimse gelmesin mümkünse ama işte 3 aylık bebek kedi yavrusu gibi geldi bana bir anBöyle elden yardım yapılıp durulmaz. Bildir yetkililere onlar bilir napılcağını. Üremeyi de ihmal etmiyolar maşallah, düşüneceklerdi baştan. Kabileler bile doluşmasın artık buraya yeter
Yani bu tür durumlar ülkemizde de epey yaygın. Hangi birine bireysel olarak yardım edilebilir ki? Daha sistemli, takibinin yapılabilmesi açısından resmi kurumlara bildirilmesi lazım.Evet. Garip bir yerden gelmişler zaten. Kabile savaşlarından kaçmışlar falan.
Aslında ben de onu soruyorum. Kurumlar yardımda bulunur mu oturma izni falan yok ama bebek burada doğmuş. Un şeker vs yardımı değil, sadece bebeğe mamadır bezdir vs.Yani bu tür durumlar ülkemizde de epey yaygın. Hangi birine bireysel olarak yardım edilebilir ki? Daha sistemli, takibinin yapılabilmesi açısından resmi kurumlara bildirilmesi lazım.
Bulunur bulunmasına da adamlar vatandaş değil, kaçak girmişler zaten. Deport edilirler bence.Aslında ben de onu soruyorum. Kurumlar yardımda bulunur mu oturma izni falan yok ama bebek burada doğmuş. Un şeker vs yardımı değil, sadece bebeğe mamadır bezdir vs.
Zaten beni delirten de bu durum. Kendi g*tlerine don alamıyorlar bir de çocuk yapmışlar. Ya ne bileyim, bebek o kadar küçük ve masum ki ben kahroldum. Çok da hümanist değilimdir ama bilmiyorum ya
Aslında bebeği devlet korumasına aldırmak en mantıklısı…Yazacagim yazacagim ama vicdanım el vermiyor, en hayirlisi ilgili kurumlara bildirip devletin duruma el atmasını saglamak olabilir.
Ben de öyle her olaya duygusal bakmıyorum. Fakat bu bebek beni çok etkiledi, bilemiyorum. Çocuk bebek falan da sevmem hatta.dünyada üzülecek o kadar çok şey varken kontrolsüz üremeden doğan bir bebeğin haline üzülemeyecek durumdayım. sorry.
kaçak gelmiyorlarTürkiye'de mi oldu bu olay?
Siyahiler de mi kaçak gelmeye başladı yav?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?