Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Daha erken canım belli olmaz hiç..
Gercektrn mi ama rrken gebelik testinde adetr 6 gun kala bile belli olyomus hamilelim eczanede oyle dediler aldim yaptm oyle iste uzuldm ama aen oyle diyince bi umutlandim simdi insallh dedigin gibi belli olmamistir . iyice kafayi bozduk

Gercektrn mi ama rrken gebelik testinde adetr 6 gun kala bile belli olyomus hamilelim eczanede oyle dediler aldim yaptm oyle iste uzuldm ama aen oyle diyince bi umutlandim simdi insallh dedigin gibi belli olmamistir . iyice kafayi bozduk
6 gün kala değil idrar kanda bile çıkmayan oluyor canım. Umudunu kaybetme.. İnsallah vardır bebiş

Kizlar bugun farkli busey oldy sizinle paylasmak istiyorum. Dun erken gebelik teski yapmistkm sonuc negatifti anlatmistim. Bugun sabah esimle iliski yasadik.iliski bitiminde tenizlenmek icin kalktmda kahverengi lekeile karsilastim adetime 4 gn var ve son dolu iliskimn uzerinden 9 gun gecti sizce o leke neyin belirtisidir implantasyon olablrmi yoksa siradan bi leke mi biraz doktorlarin sitesinde arastirma yaptimda tamda supeli gunun 10. Gununde. Usytune gorme gerceklesebilyor mus siz ne diyosunz bu duruma

Ben erken gebelik testi yaptım bişey cıkmadı ama sanki cok cok silik bi cizgi var onu da zorlarsam görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…