- 14 Kasım 2017
- 1.587
- 932
- 123
- 33
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Gercektrn mi ama rrken gebelik testinde adetr 6 gun kala bile belli olyomus hamilelim eczanede oyle dediler aldim yaptm oyle iste uzuldm ama aen oyle diyince bi umutlandim simdi insallh dedigin gibi belli olmamistir . iyice kafayi bozdukDaha erken canım belli olmaz hiç..
Kanda 1 gunluk bile olsa cikiyormusBen bgn erken gebelik testi yaptim sonuc tek cizgi minicik bile belirmedi ya
6 gün kala değil idrar kanda bile çıkmayan oluyor canım. Umudunu kaybetme.. İnsallah vardır bebişGercektrn mi ama rrken gebelik testinde adetr 6 gun kala bile belli olyomus hamilelim eczanede oyle dediler aldim yaptm oyle iste uzuldm ama aen oyle diyince bi umutlandim simdi insallh dedigin gibi belli olmamistir . iyice kafayi bozduk
Ne kadar zamandır istiyorsunuz bu arada?Gercektrn mi ama rrken gebelik testinde adetr 6 gun kala bile belli olyomus hamilelim eczanede oyle dediler aldim yaptm oyle iste uzuldm ama aen oyle diyince bi umutlandim simdi insallh dedigin gibi belli olmamistir . iyice kafayi bozduk
Ben 1 yildir :)Ne kadar zamandır istiyorsunuz bu arada?
Canım ya sen daha kan vermedin miBen 1 yildir :)
Verdim yarin sabah alcam insallahCanım ya sen daha kan vermedin miben merak ettim valla :)
Ben 6 aydir istiyorum amaesim istemedigi icin korunuyor arada bir kacmalad oluyor bende o kacan gunlerin peisndeyim yoksa bizde ski bi calisma yokNe kadar zamandır istiyorsunuz bu arada?
Hayirlisi insallah gebesindir.Rabbim gonlune gore versin insallahVerdim yarin sabah alcam insallah
Haber edecem ben sonucu alir almaz :))Bende merak ettim cnm
Insallah :) tum.isteyene verain rabbimHayirlisi insallah gebesindir.Rabbim gonlune gore versin insallah
:) bende tam tersi asiri sakinimdir :)Bende cok sabırsızım böyle bekleme konusunda
Amin canim :)Ay cok güzel ya allahım bana da sabır versin
Haber edecem ben sonucu alir almaz :))
Insallah :) tum.isteyene verain rabbim
Yarin alcam sonucu insallah haber edecemCanım durum ne haberler güzel inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?