- 14 Kasım 2017
- 130
- 67
- 48
- 28
- Konu Sahibi sadeceMelek
-
Hadi insallah :)Ben erken gebelik testi yaptım bişey cıkmadı ama sanki cok cok silik bi cizgi var onu da zorlarsam görüyorum
Daha cok erken
Kan testi versene sende kesin cozum varsa var yoksa yok garantili yanuBöyle cnm cok zor görünüyo hatta görünmüyo belki
Bence sen hamilesin
Anladım acele etme bence adet gününü bekleyip bir test daha yap çıkarsa kan testi yaptırırsın kesin net sonuç şimdi betahcg düşük çıkar çıksada5 günüm var cnm
Bekleyincede cikiyor o golge umutlandirmayin adet gecikmesi 10 gunu gecmeden idrarda net bisey cikmiyor ama kanda 1 gun gecse bile cikiyorBence sen hamilesinGolge var çünkü sat ne zamandı ?
Ben adet gecikmesinden iki gün sonra yaptım çok net ikinci çizgi çıktı niyetim umutlandırmak değil çevremde hayalet çizgi gören çok oldu bat tan önce ve zaten sòyledim adet gününü bekleyip testi yenilerse sonuç daha net olurBekleyincede cikiyor o golge umutlandirmayin adet gecikmesi 10 gunu gecmeden idrarda net bisey cikmiyor ama kanda 1 gun gecse bile cikiyor
Adet gecikmesi olmadan yapinca net olmazBen adet gecikmesinden iki gün sonra yaptım çok net ikinci çizgi çıktı niyetim umutlandırmak değil çevremde hayalet çizgi gören çok oldu bat tan önce ve zaten sòyledim adet gününü bekleyip testi yenilerse sonuç daha net olur
Arkadaslar o leke adet kanamasina donustu sancili sekilde
Gebelik yok bendedeO gölge ilk on dakika içinde cıktı ama dediğin gibi gölge gibi pek net değil beklemek en hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?