- 14 Kasım 2017
- 130
- 67
- 48
- 28
- Konu Sahibi sadeceMelek
1.3Kaç çıktı deger cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.3Kaç çıktı deger cnm
Bende seker hastaligi var baska ikimizdede hic bi sorun yokEeşin veya sende bi sorun var mı gebeliğe dair
Insallah ama 4 gun gecti bebekte yok sebep ne ozamanSeker de mani değil bildiğim kadarıyla daha olur cnm inşallah
Ben doktora gecen ay gittim hic bi sorun yok dedi ve ilac vermedi . Kendiliginden olur dediCnm belki kis oluşmuştur bi doktora. Git cnm folik asit kullanıyo musun
Tmm :)Bu folik asit gebelige hazırlık için doktora gidersen sor
Ahh canım benimde yapmadığım kalmadı valla hatta 3 aydır bir köy ebesine gidiyorum.. doktorlarda göremediğim gelişmeleri o ebede gördüm..Neden bu kadar açık konuşuyorsun dersenizde belki benle aynı durumu yaşayıpta düzelmiş olan biri okurda bana yardımı dokunur diye bu kadar rahatım çünkü tüp bebek dışında yapmadigim test uygulamadigim kür ve gitmediğim hacı hoca bırakmadım kızlar
İnşallah bebiş vardır cnm bnm ebe uğurlu gelir sana
Arkadaslar o leke adet kanamasina donustu sancili sekilde
Gebelik yok bendede
Orası öyle canım ama herkeste mutlaka bi akıntı yada bi karın ağrısı oluyor bende yok malesefHiç belirtilere bakma cnm eger varsa vardır herkeste aynı olmuyor inşallah vardır
Inşallah canım.. senin bata kaç gun var??Bekle cnm hiç belirtisizde hamile olduğunu öğreniyor. Allah büyük isterse herşey biranda olur. İnşallah vardır.
Inşallah çıkar dediğiAhh canım benimde yapmadığım kalmadı valla hatta 3 aydır bir köy ebesine gidiyorum.. doktorlarda göremediğim gelişmeleri o ebede gördüm..
Adetim hep düzenlidir ebeye gittiğim ilk gün adetin düzensiz döneme geçecek sonra hamile kalacaksın dedi.. adetim 4 gün gecikti hala gelen giden yok..