Keşke yapmasaydın ne olur ne olmaz çünkü neyse artık geçti nasıl olsa kısmet valla bilmiyorum ki canım hiç birseyde yapmadım halbuki kan grubunu öğrenmek için gittim hastaneye sistem yokmuş arkadaşım gel acilden girelim karnım ağrıyor de dedi sonra düşündük ne alaka karin ağrısından kan grubu öğrenilmez dedik ilaç içiyordum o zamanlar yüz felcligi geçirmiştim onu bahane edelim dedi ilaç içiyorum adetim geçti de kan alsınlar rica ederiz kan grubunuda isteriz dedi tamam dedim ben kan grubu sonucumu beklerken beta hcg sonucum çıkmış sekreter kız arkadaşımla bana bakarak hanginiz hamilesiniz dedi
tabi ben kan grubunu unutarak elimde hamilelik sonucu koştur koştur eve gittim heyecanla ilacı bıraktım hemen daha 4 gün vardı adetime sonuç 12 çıkmıştı tam adet günümde hastaneye geri gittim bi hevesle bebeği göreceğim sandım doktor hemen göremezsin tekrar kan bakalım dedi sonuç 4 çıktı düşük yapmışsın dedi tabi ben hemen ağlayarak nasıl olur adet olmadım ben dedim olacaksın dedi hastaneden nasıl çıkmamla benden birşeyler aktı eve bi gittim ki adet olmuşum