• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu Başlık Uğurlu Gelsin.. İsteyen Herkes Hamiş Kalsın :)

Aa gerçekten mi üzüldüm canım ya... düşük sebebi ne?? Farketmeden ağır birşeyler mi yapmıştın acaba :KK43: bende dün nede olsa adet olucam dedim annemlerdeyken mahallede teker yarışı yaptık :KK43::KK43:
Keşke yapmasaydın ne olur ne olmaz çünkü neyse artık geçti nasıl olsa kısmet valla bilmiyorum ki canım hiç birseyde yapmadım halbuki kan grubunu öğrenmek için gittim hastaneye sistem yokmuş arkadaşım gel acilden girelim karnım ağrıyor de dedi sonra düşündük ne alaka karin ağrısından kan grubu öğrenilmez dedik ilaç içiyordum o zamanlar yüz felcligi geçirmiştim onu bahane edelim dedi ilaç içiyorum adetim geçti de kan alsınlar rica ederiz kan grubunuda isteriz dedi tamam dedim ben kan grubu sonucumu beklerken beta hcg sonucum çıkmış sekreter kız arkadaşımla bana bakarak hanginiz hamilesiniz dedi :KK48: tabi ben kan grubunu unutarak elimde hamilelik sonucu koştur koştur eve gittim heyecanla ilacı bıraktım hemen daha 4 gün vardı adetime sonuç 12 çıkmıştı tam adet günümde hastaneye geri gittim bi hevesle bebeği göreceğim sandım doktor hemen göremezsin tekrar kan bakalım dedi sonuç 4 çıktı düşük yapmışsın dedi tabi ben hemen ağlayarak nasıl olur adet olmadım ben dedim olacaksın dedi hastaneden nasıl çıkmamla benden birşeyler aktı eve bi gittim ki adet olmuşum :110:

Kızlar merhaba bende katılmak isterim benim bat 29 kasım cumartesi günü çatlatma iğnesi vuruldum belki tutar

Ay hadi inşallah canım :dua: güzel haberlerini aliriz inşallah..

Kızlar ben hamile değilim ne tüp bebeği kim dedi daha adetime var benim ki size dedim ya eşim 15 gün yok tam yumurtlama dönemimde yok bide bu ay gebe değilim ben ay allah mi söyletti acaba inşallah ama daha dün koca bi tek çizgi gördüm mümkün değil yani

Yok canım beni başkasıyla karıştırdı galiba gebe değilim tüp bebekte hiç yaptırmadım :halay:

Ayyy kız ciddi misin ben kiminle karıştırdım seni yahu:deli:
Seninle başka bi topikte konuştuk diye hatırlıyorum... ayyy benim kafa gitmiş vallahi.. çok özür dilerim canım ya.. :KK43:

Ay yaa.. Üzüldüm ama.. sevinmiştik burda.. Ben de diyorum daha adetine çok vardı ama 1.5 aylık da farketmemis demek diye düşündüm. Belki de Allah söyletti :) hadi inşallah vardır bebiş.. Hiç beklenmeyen zamanda gelir ya.. Belki bu da öyledir :)

Benim 25 kasım cnm
Hadi güzel haberlerini alalım canım inşallah.. :anneadayı:

benim de 22 kasım beklemedeyim :KK49: 2 kasımda çatlatma iğnesi oldum inşallah güzel sonuçlar alırım bu ay. :dua: Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Amiinn.. Aynı gün bizim.. İnsallah guzel haber veririz.. :dua:

Keşke yapmasaydın ne olur ne olmaz çünkü neyse artık geçti nasıl olsa kısmet valla bilmiyorum ki canım hiç birseyde yapmadım halbuki kan grubunu öğrenmek için gittim hastaneye sistem yokmuş arkadaşım gel acilden girelim karnım ağrıyor de dedi sonra düşündük ne alaka karin ağrısından kan grubu öğrenilmez dedik ilaç içiyordum o zamanlar yüz felcligi geçirmiştim onu bahane edelim dedi ilaç içiyorum adetim geçti de kan alsınlar rica ederiz kan grubunuda isteriz dedi tamam dedim ben kan grubu sonucumu beklerken beta hcg sonucum çıkmış sekreter kız arkadaşımla bana bakarak hanginiz hamilesiniz dedi :KK48: tabi ben kan grubunu unutarak elimde hamilelik sonucu koştur koştur eve gittim heyecanla ilacı bıraktım hemen daha 4 gün vardı adetime sonuç 12 çıkmıştı tam adet günümde hastaneye geri gittim bi hevesle bebeği göreceğim sandım doktor hemen göremezsin tekrar kan bakalım dedi sonuç 4 çıktı düşük yapmışsın dedi tabi ben hemen ağlayarak nasıl olur adet olmadım ben dedim olacaksın dedi hastaneden nasıl çıkmamla benden birşeyler aktı eve bi gittim ki adet olmuşum :110:
:( çok üzücü olmuş canım.. İlacın etkisi mi oldu acaba ki? :(

Aaa canım ya çok üzüldüm:( ilaçlardan olmuş demek ki ben ağrı kesici bile içmiyorum hatta dişim okadar çok ağrıyor ki eşim dişçiye gidelim diyor sürekli olmaz hamile kalırsam düşük falan olur dedim gitmedim.. ama dün adet olucak gibi her ay olan belirtiler oldu yarın adet günüm nede olsa adet olucam dedim.. oyüzden önemsemedim.. bide hani akıntı olurmuş ya hamile olan herkeste bende oda yok oyüzden tamamen kestim ümidimi:(:(

:KK43: çok üzücü olmuş canım.. İlacın etkisi mi oldu acaba ki? :KK43:
Bencede ilaç etki etti çünkü hapı içtigim gibi istifra ediyordum mide kabul etmiyordu tabi ben salak kafam doktora söyledim ona mide koruyucu verdi sanırım önce bunu iç sonra onu iç dedi bende rahat 2 hafta öyle içtim galiba ondan ama nerden bilebilirdim ki eğer kan grubu için gitmemiş olsaydım yine bilmeyecektim gebe olduğumu tam adet günümde adet olmuştum çünkü meğer düşükmüş

Aaa canım ya çok üzüldüm:KK43: ilaçlardan olmuş demek ki ben ağrı kesici bile içmiyorum hatta dişim okadar çok ağrıyor ki eşim dişçiye gidelim diyor sürekli olmaz hamile kalırsam düşük falan olur dedim gitmedim.. ama dün adet olucak gibi her ay olan belirtiler oldu yarın adet günüm nede olsa adet olucam dedim.. oyüzden önemsemedim.. bide hani akıntı olurmuş ya hamile olan herkeste bende oda yok oyüzden tamamen kestim ümidimi:KK43::KK43:
Olsun vücudunun gebelikte nasıl belirti vereceğini bilmiyorsun sonuçta ilaçlara verdiğin önemi hal ve hareketlerine de ver bence

Olsun vücudunun gebelikte nasıl belirti vereceğini bilmiyorsun sonuçta ilaçlara verdiğin önemi hal ve hareketlerine de ver bence
Normalde hareketlerimede dikkat ediyordum ama ilk defa dün böyle bişey yaptım.. ama canım benim tanıdığım bir çok kişi adet olmayınca dr adet sökücü ilaç veriyor bu ilaçları içmelerine rağmen bişey olmuyor.. inşallah bende öyle bişey varsa bişey olmamıştır...

esra011 esra011 ilk hamileliğimi anlamadım demiştin ya akıntında mı yoktu??
Bilmiyorum ki o zaman bu kadar bilgim yoktu ne olur ne olmaz bilmiyordum vücudumu dinlemeyi bilmiyordum o yüzden hiç bir fikrim yok ne belirtiler yaşadığıma dair zaten o düşükten sonra ben bu bebek işiyle kafayı bozdum o zaman pek önemsemiyordum ama şimdi her dakika aklımda yaptığım herşeyi hamilelige bağlıyorum yaşım çok küçük böyle rahat konuştuğuma bakmayın her gece yastığımi gözyaşlarıyla yıkıyorum resmen

Bilmiyorum ki o zaman bu kadar bilgim yoktu ne olur ne olmaz bilmiyordum vücudumu dinlemeyi bilmiyordum o yüzden hiç bir fikrim yok ne belirtiler yaşadığıma dair zaten o düşükten sonra ben bu bebek işiyle kafayı bozdum o zaman pek önemsemiyordum ama şimdi her dakika aklımda yaptığım herşeyi hamilelige bağlıyorum yaşım çok küçük böyle rahat konuştuğuma bakmayın her gece yastığımi gözyaşlarıyla yıkıyorum resmen
Kac yasindasin

Aman ya neden böyle oluyor anlamıyorum niye yani bi sebebi olmalı sarhoştum hatırlamıyorum diyenler gebe kalıyor 2ncisi olursa aldırrim diyenler gebe kalıyor neden rabbim bize vermiyor anlamıyorum 23 yaşındayım henüz
Bende 22 :)

Back